گروه علمی: به گفته محققان، سرکه سیب نه تنها موجب بهبود هضم و سلامت روده می شود، بلکه با ایجاد سیری طولانی مدت به کاهش وزن کمک می کند. ژاپنیها قرن هاست که سرکه سیب را در برنامه صبحانه شأن گنجانده اند. محققان معتقدند استفاده از سرکه سیب به این شیوه فواید طولانی مدتی برای سلامت دارد.
می...
گروه علمی: سرکه سیب و عسل دو ماده طبیعی شگفتانگیز هستند که فایده زیادی برای سلامتی دارند. این دو ماده به شکل خام میتوانند طیف گستردهای از مشکلات مربوط به سلامتی را درمان کنند. با ترکیب کردن سرکه و عسل میتوانید مزایای این دو داروی طبیعی را افزایش دهید. علاوه بر این، افزودن ...
گروه علمی: ترکیب دو ماده خوراکی عسل و سرکه سیب باهم یک معجون قدرتمند و ارزشمند میسازند.سرکه سیب و عسل دو ماده طبیعی شگفتانگیز هستند که فایده زیادی برای سلامتی دارند. این دو ماده به شکل خام میتوانند طیف گستردهای از مشکلات مربوط به سلامتی را درمان کنند. با ترکیب کردن سرکه ...
گروه علمی: سرکه در نتیجه یک فرآیند تخمیر طولانی مدت کربوهیدراتهایی مانند انگور، سیبزمینی، نارگیل، چغندر و سیب به دست میآید.
به گزارش العربیه، این فرآیند کند و طولانی به منظور حفظ ترکیبات زیست فعال مانند اسیداستیک، اسیدگالیک، کاتچین، اپیکاتچین، و اسیدکافئیک صورت میگیرد....
گروه علمی: سرکه سیب با تخمیر سیب تهیه می شود. همانند بیشتر انواع سرکه، سرکه سیب حاوی 4 تا 7 درصد اسید استیک است. سرکه سیب یک چاشنی محبوب در جهان است.به نقل از "مدیکال نیوز تودی"، اخیرا، برخی افراد علاقه ویژه ای به سرکه سیب به عنوان محصولی یافته اند که می تواند به کاهش وزن کمک کند.
چرا برخی ...
گروه علمی: تحقیقات دانشمندان ثابت کرده است که افزودن سرکه سیب به رژیم غذایی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و افزایش کلسترول خون را کاهش داده و باعث افزایش طول عمر میشود.به گفته محققان سرکه سیب محبوب ترین نوع سرکه است که به کاهش سطح کلسترول خون و همچنین چندین فاکتور خطر بیماریهای ...