گروه اقتصادی: ایران از یک کشور صادرکننده مرغ، به کشوری واردکننده بدل شده است. این گفته یکی از تولیدکنندگان صنعت است. به گفته او، تولیدکنندگان دیگر رمقی برای فعالیت ندارند و تصمیمات دولتی به باری بر دوش آنان بدل شده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، حمید سلیمانی، مدیرعامل زنجیره تامین گوشت مرغ پگاه جهان ...
گروه سلامت: مرغ یکی از محبوب ترین منابع پروتئین در سراسر جهان است. به دلیل تطبیق پذیری آن می توانید هر روز مرغ های درست شده به اشکال گوناگون را برای ماه های متمادی به عنوان یک وعده غذایی میل کنید. با این وجود، علیرغم آن که مرغ بدون شک یک منبع تامین کننده پروتئین است آیا خوردن هر روز آن سالم است و برای ...
گروه اقتصادی: در جدول زیر می توانید قیمت انواع گوشت مرغ و دیگر گوشت های سفید اعم از تازه و منجمد و همچنین قیمت تخم مرغ را در بسته بندی های گوناگون مشاهده کنید. این قیمت ها بطور مستمر بروزرسانی میشوند تا بتوانیم قیمتهای بروز و واقعی را در اختیار مخاطبین قرار دهیم.
قیمت مرغ، گوشت ...
گروه سلامت:بررسیهای محققان علوم پزشکی کشور نشان میدهد که در خصوص آلوده بودن گوشت ماکیان به نوعی انگل، نگرانیهای جدی وجود دارد و بایستی در تولید و مصرف غذاهای آماده و نیمه آماده از چنین محصولاتی، دقت کافی را به کار برد.
توکسوپلاسما گوندی یک انگل تکیاختهای ...
گروه اقتصادی: دیروز باشگاه خبرنگاران جوان، قیمت انواع مرغ در بازار را منتشر کرد.بر این اساس قیمت سینه مرغ بیاستخوان مهیا پروتئین - ۱.۸ کیلوگرم در بازار ؛۳۱۶۸۰۰ و همین وزن ران و سینه بیپوست و مغز ران این شرکت به ترتیب۲۴۶۶۰۰ و ۲۴۱۲۰۰ تومان قیمت خورده است. گفتنی است که قیمت مصوب بازار برای ...
گروه اقتصادی:قیمت مرغ امروز نسبت به روز گذشته با تغییرات کمی همراه شد. قیمت انواع مرغ در چهاردهم تیر ۱۴۰۲ به شرح زیر است:
نوع مرغ
قیمت(تومان)
ران مرغ بدون پوست بدون دنبالچه چربی سر ساق
۱۱۰,...
گروه سلامت:متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخزدایی در دمای اتاق میگیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.غزاله اسلامیان، با اشاره به اینکه انجماد باعث میشود باکتریها، مخمرها، کپکها و سایر میکروبهای گوشت و مرغ غیرفعال شوند، اظهار کرد: زمانی ...
گروه اقتصادی:راستی چه رازی است در پشت صحنه بازار مرغ و افزایش قیمت آن؟ بهتر است به جای اینکه دنبال کشف این معما روی تابلوی مرغفروشیها باشیم، سراغ مرغداریها برویم و ببینیم وضع تولید گوشت مرغ چگونه است؟
ترازوی قضاوت میتواند آمارهای رسمی باشد. پس دقت کنید. مرکز آمار ایران ...
گروه اقتصادی: رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار خاطر نشان کرد: ازآنجاییکه توان خرید مردم برای گوشت قرمز و مرغ کم شده است مصرف تخممرغ افزایش و رغبت بیشتری برای خرید تخممرغ از خود نشان میدهند.به گزارش ایلنا، ناصر نبیپور با بیان اینکه قیمت تخممرغ اصلاح شده است،...
گروه اقتصادی: گران شدن یکباره قیمت مرغ تا نزدیکی صد هزار تومان باعث نارضایتی شهروندان شد. با این وجود مشخص نبود علل اساسی این اتفاق و گران شدن مرغ در کجاست. دولت نیز با سیاستهای کنترلی سعی در نگه داشتن قیمت مرغ دارد که چندان نتیجه نداده است.
به گزارش انتخاب، محمدعلی کمالی ...
گروه اقتصادی: شاهدات میدانی حاکی از آن است که این روزها توزیع مرغ در بازار روند کاهش داشته و نوسان قیمت این محصول پروتئینی مردم روزه دار را دچار مشکل تأمین کرده است.افزایش قیمت هر کیلو مرغ از ۶۲ هزار و ۵۰۰ به کیلویی ۷۵ هزار تومان شرایط خرید این محصول را برای اکثریت مردم سخت و دشوار کرده است.به ...
گروه اقتصادی: قیمت مرغ دوباره پابرهنه وسط خبرها پریده و طوری عمل کرده که تقریبا خبرگزاریهای اصولگرا و حامی دولت ناچار شدهاند به آن بپردازند.به گزارش فرارو، شنیدهها حاکی از این است که فروشندهها دیگر ۶۳ هزار تومان مصوب را تحویل نمیگیرند و با قیمتهای بالای ...
گروه اقتصادی: مشاهدات میدانی حاکی از آن است که قیمت مرغ گرم به بیش از ۸۰ هزار تومان رسیده که رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی دلیل این فاصله قیمتی با قیمت مصوب ( 63 هزار تومان ) را رعایت نشدن قیمتها در مبدا عنوان کرد.
به گزاش ایسنا، بر اساس مشاهدات میدانی از مغازه...
گروه اقتصادی:قیمت مرغ امروز نسبت به روز گذشته با تغییرات کمی همراه شد.قیمت انواع مرغ در نوزدهم فروردین ۱۴۰۲ به شرح زیر است:
نوع مرغ
قیمت(تومان)
ران مرغ بدون پوست بدون دنبالچه چربی سر ساق
۸۸,۵۰۰
مغز ...
گروه اقتصادی: رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و ذخایر پشتیبانی امور دام، نگرانی در خصوص تامین مرغ ماه رمضان نداریم. محمد یوسفی افزود: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۴۵ تا ۴۸ هزارتومان و مرغ گرم ۶۳ تا ۷۰ هزارتومان است.
رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی تصریح کرد: ...
گروه سلامت:شستن برخی مواد خوراکی پیش از اینکه پخته شود بسیار خطرناک است. مواد غذایی که باید ابتدا بپزید و بعد بشویید را در ادامه بشناسید.
۱- مرغ:
شستن مرغ اشتباه بزرگی است که منجر به پخش میکروبهای آن در آشپزخانه میشود. بهتر است مرغ را مستقیما بپزید و برای بار دوم آب تمیز به آن ...