گروه سياسي- رسانه ها: ابتکار نوشت: آنگونه که برخی از برنامه های تلویزیون چون بیست و سی با اجراهای کامران نجف زاده و شناسنامه با اجرای حسین رنجبران تلاش خود برای جا انداختن واژه دلواپسی در سطح افکار عمومی را به کار گرفته اند. دو مجری که پیش از این در صف حامیان دولت احمدی نژاد از آنها یاد می شد.
ماه های باقیمانده از حضور رئیس صدا وسیمای ایران در ساختمان شیشه ای جام جم پر التهاب و پرانتقاد می گذرد. او زمانی در دولت گذشته، رسانه ملی را به حامی پروپاقرص و جدی دولت تبدیل کرده بود و بارها و بارها به سبب همین حمایت ها مورد نقد قرار گرفت، به نحوی که احمد توکلی نماینده اصولگرای مجلس در سال 91 چنین گفت «صدا و سیما در حال حاضر به رفوگر خلاف های دولت تبدیل شده و سعی دارد پارگی مشکلات را بدوزد». آنچه طی چندماه اخیر بیش از همه درحال نمودیافتن است، همراهی زیرپوستی این رسانه با منتقدان هسته ای دولت یا همان دلواپسان است.
آنگونه که برخی از برنامه های تلویزیون چون بیست و سی با اجراهای کامران نجف زاده و شناسنامه با اجرای حسین رنجبران تلاش خود برای جا انداختن واژه دلواپسی در سطح افکار عمومی را به کار گرفته اند. دو مجری که پیش از این در صف حامیان دولت احمدی نژاد از آنها یاد می شد. بخش خبری بیست و سی گرچه از واژه دلواپسی به مناسبت و بی مناسبت در مباحث سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و ایضا هسته ای بهره می گیرد اما برنامه شناسنامه که جمعه ها بر روی آنتن سیما می رود با پرسش ثابتی میهمانان خود را خطاب قرار می دهد «شما دلواپس هستید؟» سوالی که اخیرا به «شما دلواپس هستید یا دل آرام؟» تغییر شکل یافته است.
آنگونه که در یک نمونه وقتی اسماعیل کوثری از اعضای جبهه پایداری و دلواپسان سرسخت دولت بر صندلی برنامه شناسنامه نشسته بود با این سوال روبرو شد که «آیا شما دلواپسید؟». همین سوال کافی بود تا او در قامت یک منتقد دولت به دلواپسی های هسته ای خود اشاره کند و بگوید«در مورد بحث هسته ای ما دلواپس بودیم و این موضوع را برادرانه مطرح کردیم. این طور نبود که ما به وسلیه این نشست بخواهیم جنجال کنیم بلکه می خواستیم صحبت ها به گوش دوستان برسد.
ما در جریان مذاکرات دوران قبل بودیم و هیچ نگرانی از آن نداشتیم.» اظهاراتی که در ضمن نقد عملکرد مذاکره کننده گان فعلی تمجید از سابقین مذاکرات را به نمایش می گذاشت. دلواپسان امروز اما همان پایداری های حامی دولت سابق هستند که هنوز هم بر حمایت از آن دولت پایدارند و ابایی ندارند که به هر بهانه ای سنگ اندازی در مسیر حرکت دولت روحانی را دنبال کنند. آنگونه که در یک سال گذشته خصوصا از سنگر مجلس تنش ها و مشکلات زیادی را برای دولت ایجاد کردند، دولتی که مشی خود را بر لبخند زدن و مماشات کردن با منتقدان تندروش قرار داده است و مراقب بوده است که در دام آنها که عصبانی کردن رییس جمهور و دولتی ها را می خواهند، نیفتد.
اردیبهشت سال جاری عزت الله ضرغامی، رییس سازمان صداوسیما برای اولین بار خبر راه اندازی شبکه «افق» را در حاشیه اختتامیه جشنواره بین المللی رادیو اعلام کرد و 10روز بعد و در آستانه سالگرد آزادسازی خرمشهر این شبکه صاحب فرکانس مستقل شد. با آغاز به کار این شبکه شایعات و اخبار از نقش آفرینی حامیان دولت سابق و پایداری ها در این شبکه حکایت می کردند. انتشار اسامی ای مانند وحید یامین پور، وحید جلیلی و نادر طالب زاده به عنوان مدیران این شبکه این گمانه را بیشتر کرد که «جبهه پایداری» به صورت غیررسمی و نه خصوصی، شبکه ای تلویزیونی را اداره خواهد کرد.