چیزی که پنجشنبه شب مردم ایران در برنامه «دیروز، امروز، فردا» دیدند؛ نمونهای از این بیطرفی! بود. در این برنامه مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران و همچنین اقبال شاکری حضور داشتند که هر دو از طیف یاران قالیباف در شورای شهر محسوب میشوند. چنانچه سال قبل نیز سروری و طلایی دو نفر دیگر از دوستان شهردار تهران مهمان این برنامه بودند. با این حال وقتی اسماعیل دوستی روی خط برنامه آمد و برخی خطاهای گفتاری چمران را یادآوری کرد، بلافاصله رنجبران (مجری برنامه) سعی کرد تا موضوع بحث را تغییر دهد و سوالاتی درباره رفتار الهه راستگو مطرح کرد.
الهه راستگو در انتخابات شورای شهر سال قبل از لیست اصلاحطلبان که مهمترین لیست مخالفان قالیباف بود به شورای شهر راه یافت اما در ادامه با پیوستن به اردوگاه مقابل، به آرای حامیان خود پشت کرد و به این خاطر مورد نکوهش اصلاحطلبان قرار گرفت. با این حال مطرح شدن بحث «الهه راستگو» سبب شد تا «اسماعیل دوستی» بحث چگونگی رئیس شدن چمران و ماجرای لابیها را فراموش کند و به این ترتیب مجری برنامه مانع یک گاف دیگر برای یاران سابق احمدینژاد شد. در واقع به نظر میرسد مجری سابق سری برنامههای «خاص» در سیما علاقه زیادی به ایجاد اختلاف میان اصلاحطلبان دارد.
هفته گذشته نیز وقتی «مهرعلیزاده» در برنامه شناسنامه بارها و بارها از سیدمحمد خاتمی به نیکی یاد کرد، وی سعی کرد با یک سوال دو پهلو مهرعلیزاده را وادار به اظهارنظر علیه خاتمی یا هاشمی کند. وی گفت: «شما گفته بودید مردم سال 76 با شور به آقای خاتمی رأی داده بودند. شور بیش از حد که شما به آن اشاره میکردید ناشی از چه بود؟ در آن سالها چه گذشته بود که مردم با یک شور خاصی آمدند به آقای خاتمی رأی بدهند؟»
با این حال واکنش مهرعلیزاده به این سوال هم جالب بود که از رنجبران خواست جمله را کامل کند و مجری صورت دقیق صحبت مهرعلیزاده را گفت: «گفته بودید سال 76 با شور و سال 80 با شعور رأی بیشتری به آقای خاتمی دادند و اگر 92 هم میآمد مردم بیشتر از این به او رأی میدادند.» با این اوصاف باید گفت درست است نمیتوان سلایق سیاسی افراد را مورد نکوهش قرار داد اما آنچه قابل نقد است تاثیرگذاری این سلایق بر روند اجرای برنامهای است که باید بیطرفی خود را در رسانه ملی به نمایش بگذارد.