به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۳ - ۰۷:۵۶
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۳/۳۰ ساعت ۱۰:۵۶
کد مطلب : ۱۵۲۶۲۷

تولید لباس از پسماندهای غذایی!

گروه علم و فناوری: شرکت"سرکیولر سیستم"(Circular Systems ) فناوری جدید "آگرالوپ"( Agraloop) را توسعه داده است که در آن پسماندهای مواد غذایی از قبیل پوست موز،برگ‌های آناناس و ساقه‌های کنف به فیبرهای طبیعی تبدیل می‌شوند که می‌توانند به عنوان ماده‌ای برای بافت لباس استفاده شوند.
تولید لباس از پسماندهای غذایی!
"ایزاک نیکلسون" رئیس شرکت "سرکیولر سیستم" (Circular Systems ) اظهار کرد، ما می‌خواهیم از محصولات غذایی به نحوی استفاده کنیم که به الیاف اولیه در صنعت نساجی مبدل شوند.وی گفت: در فناوری "آگرالوپ"( Agraloop)، با استفاده از مواد زائد محصولات غذایی از قبیل پوست موز، برگ‌های آناناس، به علاوه نیشکر و ساقه کتان می‌توان سالیانه ۲۵۰ میلیون تن فیبر تولید کرد.وی افزود، کشاورزان با استفاده از این سیستم قادر خواهند بود از طریق تولید فیبرهای طبیعی و پایدار درآمد بیشتری کسب کنند.با وجود اینکه این فناوری جدید است، ارزش استفاده از آن در صنایع تولید لباس نمود خواهد کرد.در سال ۱۹۶۰ میلادی، ۹۷ درصد از الیاف حاصله از منابع طبیعی، در صنعت تولید لباس استفاده می‌شد.اما امروز، تنها ۳۵ درصد از این میزان از منابع طبیعی است."نیکلسون" خاطرنشان کرد، فناوری "آگرالوپ"( Agraloop) برای طبیعت مفید خواهد بود و علاوه بر آن، موجب سوددهی در صنعت نساجی نیز می‌شود.
مرجع : ایسنا
برچسب ها: پسماند لباس