شهلا کریمی با اشاره به اهمیت ازدواج و جایگاه آن در جامعه، اظهار داشت: خانواده کوچکترین و در عین حال سازندهترین نهاد جامعه است و خانوادهای که سالم و درست تشکیل شده باشد می تواند فرزندانی شایسته به جامعه تحویل دهد و به دنبال آن جامعه نیز سالم و موفق خواهد بود. وی سن ازدواج را از جمله مباحث مهمی دانست که همیشه مطرح است و ادامه داد: برای اینکه یک فرد شرایط ازدواج را داشته باشد باید به بلوغ جسمی، عقلی و اجتماعی رسیده باشد و البته در کنار آن امکانات مالی و اقتصادی برای شروع یک زندگی مشترک هم باید فراهم باشد.
به گفته این مسئول سن مناسبی که معمولا برای ازدواج مطرح می شود 22 سال برای دخترها و 25 تا 26 سال برای پسرهاست که در این سن فرد تا حدودی به ثبات شخصیتی و اجتماعی رسیده است. کریمی ناپایداری ازدواج را از مهمترین معضلات این حوزه اعلام کرد و افزود: عدم آگاهی از انتخاب صحیح، نبود آموزش های های قبل از ازدواج و توانمند نبودن جوانان برای تشکیل زندگی مشترک از جمله دلایل اصلی ناپایداری ازدواجهاست.
مشکلات اقتصادی، چشم و هم چشمی، قناعت نکردن، مشکلات اقتصادی و اجتماعی و ... نیز از دیگر دلایل ناکامی و ناپایداری ازدواج است که وی به آنها اشاره کرد. کارشناس تربیت و خانواده اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه تصریح کرد: آمارها نشان می دهد نیمی از موارد طلاق در پنج سال اول زندگی رخ میدهد و در پنج سال اول نیز بیشترین آمار طلاق مربوط به سالهای اول و دوم زندگی است. وی در خصوص اقداماتی که برای کاهش ناپایداری ازدواج ها در نظر گرفته شده هم تاکید کرد: به دنبال برگزاری حداقل هشت ساعت آموزش قبل از ازدواج برای جوانان هستیم که با همکاری وزارت و دستگاه های داخل استان برگزار خواهد شد تا بتوان کمی از آمارهای طلاق کاست و زمینه توانمندی جوانان را فراهم کرد.
اینا روانشناس نیستند مثل یکیشون که در تلویزیون می گفت دختر ها از 9 ساگی می تونند ازدواج کنند! (143613)