به روز شده در ۱۴۰۳/۰۶/۲۷ - ۰۰:۱۸
 
۲
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۱۸ ساعت ۱۷:۱۹
کد مطلب : ۲۱۷۸۷۴

امروز، روز بزرگی است!

امروز، روز بزرگی است!
گروه سیاسی: سایت عصر ایران نوشت: امروز، روز بزرگی است. از آن نظر که یکی از مهم‌ترین مهره‌های دستگاه قضایی را با لباس زندان مقابل قاضی نشاندند. اکبر طبری، دومین چهره قدرتمند قوه قضائیه در دوران ریاست صادق آملی لاریجانی به شمار می‌رفت. او معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضاییه بود و چنانکه منابع موثق نقل می‌کنند، کار ویژۀ او در سال‌های حضور در قوه، شناسایی پرونده‌های کلان جاری در دادگاه‌ها بود و سپس تعامل با اصحاب پرونده و تبانی و جابجایی آراء و فسادهای نجومی نجومی نجومی ...! اتاق کار او نزدیک دفتر رئیس قوه بود و در دستگاه قضایی چنان نفوذ داشت که طبق یک قانون نانوشته، حرف او در حکم دستور رئیس قوه قضائیه بود. دیدار با اکبر طبری، آرزوی کسانی بود که پرونده‌ای مهم در دستگاه قضایی داشتند و البته او تنها به پرونده‌هایی که برای خود و اطرافیانش آب و نان آنچنانی داشت ورود می‌کرد. 
 اکبر طبری، دومین چهره قدرتمند قوه قضائیه در دوران ریاست صادق آملی لاریجانی به شمار می‌رفت. او معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضاییه بود و چنانکه منابع موثق نقل می‌کنند، کار ویژۀ او در سال‌های حضور در قوه، شناسایی پرونده‌های کلان جاری در دادگاه‌ها بود و سپس تعامل با اصحاب پرونده و تبانی و جابجایی آراء و فسادهای نجومی نجومی نجومی ...! اتاق کار او نزدیک دفتر رئیس قوه بود و در دستگاه قضایی چنان نفوذ داشت که طبق یک قانون نانوشته، حرف او در حکم دستور رئیس قوه قضائیه بود. دیدار با اکبر طبری، آرزوی کسانی بود که پرونده‌ای مهم در دستگاه قضایی داشتند و البته او تنها به پرونده‌هایی که برای خود و اطرافیانش آب و نان آنچنانی داشت ورود می‌کرد. برای او، حضور در قوه قضائیه، نه فرصتی برای عدالت‌پروری که زمینه‌ای برای کاسبی‌های کلان و حرام بود. نمونه‌اش، پرونده رسول دانیال‌زاده، ابربدهکار بانکی است که گفته می‌شود ۴ هزار میلیارد تومان بدهی بانکی داشت و بازداشت شده بود ولی ناگهان آزاد شد و با رفع ممنوع‌الخروجی‌اش، از کشور گریخت. او سازنده یکی از لاکچری‌ترین برج‌های تهران بود و بعدها کاشف به عمل آمد که در جریان پرونده‌اش، پنت‌هاوس آن را به طبری رشوه داده بود. (دانیال‌زاده بعدها به ایران بازگردانده شد و در این پرونده محاکمه شد.)
 طبری البته در کارهای خلاف قانونش، تنها نبود و مسئولان متعددی در رده‌های مختلف با او همکاری داشتند. شگفت که در دوران ریاست آملی لاریجانی، از او نپرسیدند ثروت نجومی‌اش را از کجا آورده است و به عنوان مثال  همین پنت هاوس صدها میلیاردی را چگونه با حقوق کارمندی قوه قضائیه خریده است؟! آیا رئیس او و دیگران حتی یک بار هم به او شک نکردند یا ترجیحشان چیز دیگری بود؟! با این اوصاف اگر نگوییم بزرگ‌ترین پرونده فساد در چهار دهه اخیر، می‌توانیم بگوییم که یکی از بزرگ‌ترین مفاسد اقتصادی در این پرونده مضبوط است. حال بگذریم از این که فساد در قوه قضائیه چون مستقیماً با تضییع حقوق طرف‌های دیگر پرونده‌ها مرتبط است، قبح بیشتری دارد و باید با شدت و حتی بی‌رحمی بیشتری با آن برخورد شود. درباره این پرونده نکات زیر مورد توجه و دقت مردم است:
 ۱- فسادی در این حد کلان، قطعاً نمی‌تواند منفرداً یا با تیمی کوچک صورت گرفته باشد؛ آن هم در سال‌های متمادی. همان طور که قوه قضائیه در دوران مدیریت جدیدش وارد پرونده طبری شد و او را با دستبند و لباس زندان پای میز محاکمه نشاند، انتظار می‌رود همدستان او را نیز که ای بسا هم اکنون نیز در مناصب مختلف باشند، بدون ملاحظه دستگیر و محاکمه کند. پرونده طبری، تنها یک پرونده مالی نیست. جعبه سیاه مفاسدی است که اگر عادلانه گشوده شود، به فسادزدایی از ساحت نظام کمک شایانی خواهد کرد.
 ۲- رئیس سابق قوه قضائیه نیز باید در چارچوب قانون پاسخگوی عملکردش در قبال اکبر طبری باشد. یادمان نرود که همه در برابر قانون برابرند.
 ۳- مردم نگران آنند که حکم نهایی متناسب با جرائم صورت‌گرفته نباشد. این البته پیشداوری است و امید می‌رود همان عزمی که اکبر طبری را به زیر کشاند، حکم عبرت‌آموزی نیز برای او و همدستانش صادر کند.
 ۴- طبری و باندش در طول دو دهه حضور در قوه قضائیه، در پرونده‌های متعددی اعمال نفوذ کردند و حق افراد بسیاری را تضییع کردند. انتطار می‌رود این پرونده‌ها مورد رسیدگی مجدد قرار گیرند و حقوق از دست‌رفته مردم در این پرونده‌ها احیاء شود.
 ۵- ساختارهای فسادخیز در قوه قضائیه نیز باید مورد بررسی قرار گیرند و اصلاح شوند و الّا حتی با اعدام این طبری نیز باید منتظر طبری‌های دیگر باشیم. به آیت‌الله رئیسی پیشنهاد می‌شود یک تیم تخصصی برای شناسایی گلوگاه‌های فساد و اصلاح ساختاری آن در قوه قضائیه تشکیل دهند.
برچسب ها: اکبر طبری

۱۳۹۹/۰۳/۱۸ ۱۷:۳۰
اگر چه اینقدر مردم بدبخت و فقیر و فلاکت زده شده اند که دیگر این خبرها دردی از آنها را دوا نمی کند. برای مردم اینها نمایشی است که می خواهند بگویند که ما هم عدالت را اجرا می کنیم ولی سوال اصلی باقی مانده چرا فساد در کشور نهادینه شده؟ و وظیفه نهادهایی که حقوق می گیرند تا فساد شکل نگیرد چیست؟ و اینکه این افراد و نهادها کجا بوده اند؟و چرا با این افراد و نهادها برخورد نمی شود؟ و تا زمانی که به اینها رسیدگی نشود محاکمه طبری یک شوی تلویزیونی می باشد. (368004)
۱۳۹۹/۰۳/۱۹ ۱۰:۰۴
مهره سوخته شده اصل کاریی ها جاشون امن هست (368034)
Al
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۹/۰۳/۱۹ ۱۱:۴۲
موافقم! تاثیری نداره. تا سیستم معیوب زا درست نکنند تا شفافیت را نهادینه نکنند هیچ اتفاقی نمی افته. سلطان خودرو بیچاره را به اعدام محکوم کردند. سلطان سکه مظلولنه رفت در حالی که همه می دونیم اینه تنها بازیچه کله گنده تا بودند. (368041)
م. ع. رنجبر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۹/۰۳/۱۹ ۱۳:۴۵
مجازاتى سنگين تر از اعدام :
صدور حكم اعدام - قرار دادن او در يك قفس آهنى روى يك تريلى - گردادن در شهر چند روز متوالي - سپس اعدام در ملاء عام
عدم توجه به فرياد معترضين باصطلاح حقوق بشرى ها - شنيدن صداى تسكين آلام محرومين جامعه و خانواده هاى شهدا و.... (368044)
۱۳۹۹/۰۳/۱۹ ۱۶:۳۲
این حرفها درد بی درمان ملت نیست طبری را قربانی میکنند تا لاریجانیها بمانند چون طبری تارخ مصرف گذشته است (368053)
حامد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۹/۰۳/۱۸ ۲۰:۵۷
با سلام انشاءالله که بزودی تمام همدستان اودستگیر وبه مجازات عمل خود برسند و انشاءالله که طبری دیگری در نیاید که پرونده اینها را باز با رشوه جلو ببرد و افراد مهم پرونده فرار کنند خدا قوت به تمام مسئولان درست کار لعنت خدا به تمام مفسدان دولت (368010)
۱۳۹۹/۰۳/۱۹ ۰۶:۰۱
داستان خیلی ساده است وقتی شما با کمال تاسف راضی ب قطع انگشت عفونی خودنیستی فردا می‌رسد و شما باید تا ران را قطع کنی حال نکته ظریف ک هم چه اشخاصی دچار آن می‌شوند میدانی چیست باز خیلی ساده است تذکر افراد خیر خواه را نادیده گرفتی و دوست و دشمن خود را نمی شناسی (368022)
۱۳۹۹/۰۳/۱۹ ۰۷:۴۹
به فرمایش امام علی هیچ کاخی بر پا نمی شود مگر انکه صدها کوخ ویران شود در زمان تصدی ایشان و دیگران چگونه هیچ کس نمی تواند بپرسد این اموال را از کجا اوردی (368024)
۱۳۹۹/۰۳/۱۹ ۰۸:۱۳
همیشه اصل پیدا کردن عامران و افراد پشت پرده است (368025)
حسین
۱۳۹۹/۰۳/۱۹ ۱۰:۵۳
هر وقت فاضل لاریجانی به خاطر دریافت رشوه و بزرگتر از او محاکمه شدند می توان کمی امید داشت که عدالت قراره اجرا بشه (368036)
ش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۹/۰۳/۱۹ ۱۷:۵۳
با سلام خدمت آقای ریسی عزیز بزرگوار قسمت میدهیم به خون پاک شهدا و شهدای کربلا سیدوسالار شهیدان سید و الشهدا حسین مظلوم باظرافت کامل وعادلانه این پرونده که همان ام افساد .....بزرگی است رسیدگی ومراتب را به عموم مردم ابلاغ کرده وبدان وبدان دربرابر قطره قطره خون شهدا مردم مظلوم وگرفتار کشور مسولیت داشته و خواهید داشت سید جان ریسی عزیز نگذارید درطول مسولیت خویش بوی تعفن ولجن وارد نفس وروح شما شود عزیززینب دنیا محل گذر است ..... (368054)
۱۳۹۹/۰۳/۲۰ ۱۳:۱۵
درشهر قدس (قلعه حسن خان) برادران ...... با نفوذ در ارگانهای دولتی دمار از روزگار مردم بدبخت درآوردند و بیشتر پرونده‌ها ملکی تو مراکز قضایی دارند. (368062)
۱۳۹۹/۰۳/۲۱ ۰۵:۰۹
فساد همیشه و همه جا بوده و هست و خواهد بود، مهم اینه که دارن ایشون را محاکمه می کنن، عدالت یعنی همین نه این که هیچ فسادی نباشد. (368081)