گروه علمی: افرادی که بیشتر فعالیتهای ذهنی انجام میدهند باید دور مواد غذایی مثل مارگارین، مایونز و غذاهای نیمه آماده را خط بکشند، این مواد به دلیل داشتن محتوای چربیهای ترانس اثر بدی روی غشای سلولی دارد، این چربیها سفت میشوند و اجازه عبور اکسیژن را نمیدهند که این بزرگترین خطر برای رساندن مواد مغذی و اکسیژن به مغز است.استفاده بیش از حد کربوهیدراتهایی که سریع جذب می شود مناسب این افراد نیست. این کربوهیدراتها در موادی مانند قند، شیرینی و محصولات آرد، نان و ماکارونی وجود دارد و منجر به تجمع چربی میشود، به همین دلیل بدن حساسیت خود را به انسولین از دست میدهد.گلوکز جذب نشده در خون باقی میماند و شروع به از بین بردن رگهای خونی میکند و کلسترول آزادانه در خون حرکت میکند و به نوبه خود، تبدیل به پلاک میشود که در جریان خون طبیعی تداخل ایجاد می کند و میزان اکسیژن وارد به مغز را کاهش میدهد.