گروه سياسي-رسانهها: سايت «انتخاب» نوشت: ماههاست روزنامه کیهان دیگر کسی را برای سوژه کردن و سوءاستفاده از سخنانش پیدا نمیکند و لاجرم، به جستجو در فیسبوک پناه آورده و با فردی آشنا شده به نام داریوش سجادی. این روزنامه در این میان به این نتیجه رسیده که خود ميتواند راساً اقدام کرده و به تولید خلق الساعه «مشاور» برای آنچه «سران فتنه» ميخواند، اهتمام ورزد!
این فرد عضو روابط عمومی روزنامه تهران تایمز در ایران بوده و در یکی از صدها هفته نامه ی ایام اصلاحات مطلب مينوشته است و از قضا پس از سفر و ماندگاری اتفاقی در آمریکا، در خبرنامه گویا نیز مطلب مينوشت و سپس مجری و دبیر سیاسی تلویزیون هما (با 5 نفر کادر فنی و محتوایی و ...) شد. روزنامه کیهان چند سال پیش که این فرد در سایت «گویا» مطلب مينوشت، ابتدا از او با عنوان نویسنده «ضدانقلاب» یاد ميکرد. این عنوان پس از 6 ماه به «نویسنده روزنامههاي زنجیره ای اصلاحات» تبدیل شد. پس از حضور این فرد در تلویزیون هما و سپس تعطیلی این شبکه، کیهان مطالب او را با عنوان «دبیر سیاسی تلویزیون هما» منتشر ميکرد.
اما در شرایطی که تقریبا همه ی چهرههاي شاخص گروههاي منتقد دولت نهم و دهم، خود را به گوشه راندند، کیهان کسی را پیدا نکرد و از قضا متوجه شد مطالب این فرد - که به صورت اتفاقی در بلاد کفر نیز زندگی ميکند - نزدیکی بسیاری به دیدگاههای این روزنامه دارد، ترجیح داد جعل عنوان کند. کیهان ابتدا او را «مسئول تلویزیون هما» کرد و این اواخر نیز در اقدامی عجیب که حتی خود این فرد نیز باورش برایش مشکل است، تبدیل به «مشاور سابق کروبی» شده است! و جالب آنکه برخی سایتهاي اصولگرا نیز از این عنوان برای این فرد استفاده ميکنند!
نکته جالب تر اینکه این همه جعل عنوان و رشد چند شبه برای این نویسنده، حتی با واکنش و تکذیب او نیز مواجه نشده و البته میزان «توهم تاثیرگذاری» وی را صدچندان کرده به طوریکه او این روزها تصور ميکند در وسط همه ی اتفاقات ایران قرار دارد و یک یادداشت او ، معادلات داخلی و حتی خارجی را بهم ميزند، و ... ظاهراً این فرد نیز از این همه عناوین کشکی و بی ربط بدش نمی آید و این روزها سعی ميکند خاطراتی در مورد سالهای حضورش در دفتر کروبی به عنوان مشاور!!! برای خود و احیاناً اطرافیانش به زبان «فینگلیش» تولید کند!
فردی که آخرین کارش در ایران عضویت در روابط عمومی یک روزنامه بوده، اینک عنوان مشاورت (سابق!) کروبی را یدک ميکشد و احتمالاً اگر این فضا ادامه پیدا کند، «کیهان» او را به «مبارز قدیمی پیش از انقلاب ، همراه سران انقلاب اسلامی در زندانهاي رژیم شاه و ... و دوست قدیمی دکتر حسن روحانی و مشاور سابق (تاکید ميشود سابق!) رییس جمهور» تبدیل ميکند، گو آنکه اگر همه مخاطبان اینترنت و سایتهاي سیاسی این ادعای کیهان را باور نکند، لااقل خود این نویسنده، آن را باور کرده و اعتماد به نفس سنگینش، سنگین تر ميشود!
در این میان، دروغگویی کیهان برای نسبت دادن مواضع خودش به جریانهاي فکری و سیاسی مقابلش، نشاندهنده ته کشیدن توجیهات و البته بی سوژهگی این روزنامه است که برای انتشار اخبار و توجیه تحلیلهاي خود، مجبور به چهره سازی آن هم در میان چهرههاي درجه شش یا هفت شده است.
بسیاری از جاسوسها و خائنین خود را درلباس دوست معرفی می کنند!! (193105)