به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۲۱:۱۸
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۲۹ ساعت ۱۲:۳۴
کد مطلب : ۲۶۶۸۹۹

هشدار محققان نسبت به مصرف گوشت قرمز

هشدار محققان نسبت به مصرف گوشت قرمز
گروه علمی: محققان دریافتند، مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد نتایج یک بررس جدید نشان می‌دهد، مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، سفتی رگ‌ها و علمکرد ضعیف‌تر قلب را به دنبال دارد. محققان انگلیسی در این تحقیق حدود ۲۰ هزار نفر را تحت بررسی قرار دادند و درنهایت دریافتند، مصرف بیشتر گوشت قرمز و فرآوری شده با عملکرد بدتر قلب ارتباط داشت. مطالعات قبلی در مورد خطرات ناشی از مصرف منظم گوشت قرمز هشدار داده است.دانشمندان انگلیسی مصرف هر نوع گوشت قرمز - مانند گوشت گاو و گوشت بره را با کاهش عملکرد قلب مرتبط دانسته‌اند.

گوشت فرآوری شده گوشتی است که توسط نمک، دود دادن، خشک کردن و یا بصورت کنسرو حفظ و مراقبت می شود؛ سوسیس سرخ کرده، هات داگ، کالباس، بیکن و ژامبون از اناوع گوشت فرآوری شده هستند.برخی شواهد نشان می‌دهد که گوشت قرمز میکروبیوم روده را تغییر می‌دهد و منجر به افزایش مقادیر بیشتری از متابولیت‌های خون می‌شود که به نوبه خود با خطر بیشتر بیماری‌های قلبی مرتبط است.مصرف گوشت قرمز قبلاً به بیماری قلبی - بزرگترین قاتل جهان - مرتبط بوده است.کارشناسان توصیه می‌کنند دوستداران همبرگر می‌توانند گزینه‌های گیاهی زیادی که در دسترس هستند را استفاده کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *

پربيننده‎ترين مطالب و خبرها