به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۲۲:۳۶
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۱۳ ساعت ۱۰:۴۴
کد مطلب : ۳۲۹۰۷۴

این غذای هندی را در فصل بهار مصرف کنید

این غذای هندی را در فصل بهار مصرف کنید
گروه سلامت:رایتا یک غذای مقوی در هند متشکل از ماست یا کشک همراه با سبزیجات خام یا پخته شده و میوه است که به دلیل طبع خنک و عموما متعادلش در فصل بهار سرو می‌شود. رایتا مشابه غذایی ایرانی آب دوغ خیار، اما غنی‌تر از آن است. رایتا در سه دسته غذایی سبزیجاتی مانند (هویج، خیار، اسفناج و کدو) میوه‌ای شامل (انبه، آناناس، انار و موز) و هم چنین حبوبات پخته شده و مغز‌ها یک غذای مغزی و فصلی است.

از آن به عنوان چاشنی یا سس هم استفاده می‌شود.ماست را می‌توان با گشنیز، دانه‌های زیره برشته چاشنی کرد. نعنا، فلفل قرمز، چاات ماسالا و سایر گیاهان و ادویه جات کمی دارد.

زیره و خردل سیاه سرخ می‌شود. سپس این مخلوط را با سبزیجات یا میوه‌های ریز شده، خام مانند خیار، پیاز، هویج، آناناس، پاپایا و ماست مخلوط می‌کنند.خمیر زنجبیل و سیر خام، خمیر چیلی سبز و گاهی خمیر خردل برای غنی‌سازی طعم استفاده می‌شوند که در این صورت طبع گرمی پیدا می کند.رایتایی که با استفاده از کشک تهیه می‌شود پروتئین بالایی دارد و چربی‌های ناسالم کمی دارد که برای هضم و کاهش وزن مناسب است.به گفته دکتر آشوتوش گوتام رایتا می تواند غذای رژیمی و سیر کننده مناسبی باشد.
برچسب ها: تغذیه سالم
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها