به روز شده در ۱۴۰۳/۱۰/۰۳ - ۲۲:۱۴
 
۱
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۲۲ ساعت ۰۹:۳۴
کد مطلب : ۳۳۶۰۸۸

اعتراض‌ به ممنوعیت سقط جنین به سبک یک فیلم

اعتراض‌ به ممنوعیت سقط جنین به سبک یک فیلم
گروه گوناگون: «مارگارت آتوود» نویسنده «سرگذشت ندیمه» (The Handmaid's Tale) به احتمال لغو حکم «سقط جنین اختیاری» (رو علیه وید) توسط دیوان عالی ایالات متحده واکنش نشان داد.
آتوود در روزنامه«گاردین» نوشت: «زنانی که نمی‌توانند در مورد بچه‌دار شدن یا نشدن خودشان تصمیم بگیرند برده‌اند، زیرا حکومت مدعی مالکیت و حق استفاده از بدن‌های آنان است.»
این نویسنده ادامه می‌دهد: «تنها شرایط مشابه برای مردان خدمت اجباری در ارتش است. در هر دو مورد، زندگی فرد به خطر می‌افتد، اما دست کم خوراک، پوشاک و مسکن سرباز تأمین می‌شود. حتی مجرمین در زندان از چنین حقوقی برخوردارند. اگر حکومت می‌خواهد زایمان را اجباری کند، چرا نباید هزینه پیش‌زادی، خود زایمان، پس از تولد و هزینه پرورش فرزند – برای نوزادانی که به خانواده‌های ثروتمند فروخته نمی‌شوند – را بپردازد؟»
آتوود اضافه می‌کند: «البته اگر فردی تصمیم بگیرد نوزادی به دنیا آورد، آن بحث دیگری است. نوزاد یک هدیه از طرف خود زندگی است. اما برای اینکه هدیه باشد باید آزادانه اهدا و آزادانه دریافت شود. از طرفی هدیه ممکن است پذیرفته نشود. هدیه‌ای که نمی‌توان آن را رد کرد هدیه نیست، بلکه نشانه ظلم و استبداد است. می‌گوییم زنان «زایمان کنند» و مادرانی که تصمیم می‌گیرند مادر باشند زایمان می‌کنند، و نوزاد را هدیه و موهبت می‌دانند. اما اگر تصمیم بگیرند که زایمان نکنند، زایش هدیه‌ای نیست که می‌بخشند؛ اخاذی از آن‌ها بر خلاف میل باطنی‌شان است.»
آتوود در پایان می‌گوید: «هیچ‌کس زنان را به سقط جنین مجبور نمی‌کند. هیچ‌کس نیز نباید آن‌ها را مجبور به تولد کند. اگر می‌خواهید زایمان را اجباری کنید اما دست کم این اجبار را آنچه که هست بنامید. برده‌داری است: ادعای مالکیت و کنترل بدن دیگران، و سود بردن از این ادعا.»معترضین به لغو این قانون با لباس‌های شبیه به سریال «سرگذشت ندیمه» مقابل ساختمان دیوان عالی آمریکا در واشینگتن دی.سی. تجمع کرده‌اند.


 
برچسب ها: آمریکا
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها