به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۳ - ۰۸:۲۴
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۱۷ ساعت ۱۴:۱۰
کد مطلب : ۳۵۱۴۱۰

نقش نمک در حیات فرازمینی

نقش نمک در حیات فرازمینی
گروه علمی: پژوهشگران دانشگاه پردو آمریکا در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند، وجود نمک در اقیانوس‌ها ممکن است به طور قابل توجهی بر قابلیت سکونت زمین و فراتر از آن (زیست فرازمینی) تأثیر بگذارد.به گزارش ایسنا، پژوهش‌های جدید پژوهشگران آمریکایی نشان می‌دهد که نمک ممکن است برای حیات روی زمین و فراتر از آن حیاتی باشد.
 
ترکیب جو به ویژه فراوانی گازهای گلخانه‌ای، بر آب و هوای زمین تأثیر به سزایی دارد. پژوهشگران دانشگاه پردو به سرپرستی "استفانی اولسون" (Stephanie Olson)، استادیار علوم زمین، جو و سیاره‌شناسی این دانشگاه کشف کرده‌اند که وجود نمک در آب دریا می‌تواند تاثیر قابل‌توجهی بر قابلیت سکونت زمین و سایر سیاره‌ها داشته باشد.
در این مطالعه، پژوهشگران از یک مدل آب و هوایی برای تجزیه و تحلیل آب و هوای سیاره‌ها با مقادیر مختلف نمک محلول در آب دریا استفاده کردند تا پیش‌بینی کنند که اقیانوس‌های شورتر به آب‌وهوای گرم‌تر منجر می‌شود و ممکن است به توانایی یک سیاره برای حفظ حیات کمک کند.

این مطالعه بر چگونگی تأثیر مقدار نمک محلول در آب دریا بر آب و هوای جهانی متمرکز بود. دانشمندان دریافتند که آب‌های شورتر به آب و هوای گرم‌تر منجر می‌شود و نمک ممکن است یک عامل کلیدی در قابلیت سکونت اولیه زمین، (زمانی که خورشید کمتر روشن بوده) باشد.این کشف ممکن است پیامدهایی برای قابلیت سکونت در سیاره‌های دیگر داشته باشد.یافته‌های این مطالعه در مجله Geophysical Research Letters منتشر شد.
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *

پربيننده‎ترين مطالب و خبرها