گروه سیاسی: سایت تابناک نوشت: اگر پیگیر اخبار و گزارش های صحن مجلس شورای اسلامی باشید، متوجه می شوید که هر روز نسبت به روز قبل تذکرات و سخنان نمایندگان در مورد موضوعات اقتصادی و شرایط کشور در لحن تندتر و از نظر تعداد بیشتر می شود و اکثر سخنانی هم که گفته می شود، به غیر از توصیف اوضاع ـ که همه مردم از آن باخبرند و می توانند بیان کنند ـ دارای نکته یا پیشنهاد قابل توجهی نیست و فقط یکسری کلیات بیان می شود که متاسفانه هیچ نقشی در تغییر شرایط کشور ندارند.
حال در همین شرایط شنیده و دیده می شود که متاسفانه برخی چهره های مهم و اصلی مجلس ـ که باید در زمان حال و در این اوضاع، با ایجاد هماهنگی بین نمایندگان و تهیه طرح هایی برای تغییر شرایط کشور نقش قانونی و مهم خود را ایفا نمایند، در اصل به فکر طراحی و ایجاد ساز و کارهایی برای هماهنگ کردن نیروهای حامی خود در خارج از مجلس جهت ورود به فعالیت های انتخاباتی هستند.
متاسفانه گویا گویا برخی از این نمایندگان مهم و تاثیرگذار در مجلس ، تشکیل «جمعیت»ها یا «مجمع»هایی که اکثرا عنوان های مردم پایه دارند و ورود به فعالیت های انتخاباتی را راهکاری بهتر ارزیابی می کنند، بدون توجه به اوضاع حاکم بر کشور و دوره ای که در حال گذران آن هستیم، سعی دارند منافع و نیازهای جناحی و شخصی خود را برآورده نمایند.
همین اقدام برخی از نمایندگان مجلس و ایجاد تشکل های انتخاباتی در قالب «جمعیت»ها و «مجمع»های مردمی، شائبه هایی در این زمینه ایجاد کرده که آنها چطور می خواهند همزمان با انجام وظایفشان در این تشکل ها به امور نمایندگانی هم بپردازند؟ آیا این امر باعث ایجاد تداخل در وظایفشان نمی شود؟ آیا این نمایندگان فراموش کرده اند که وظیفه قانونی و مهم آنان در این شرایط چیست و پرداختن به موضوعات انتخاباتی باید در چه زمانی و چگونه انجام شود؟ اینکه همزمان با تغییر شرایط اقتصادی و نوسانات بازار ارز مطالب و سخنانی در مجلس بیان می شود که فقط توصیف اوضاع و تبیین شرایط است، آیا برای برون رفت کشور از این شرایط موثر و عملی خواهد بود؟
پس بهتر است، این نمایندگان مهم در مجلس به جای شعار دادن در مورد موضوعاتی مانند حکمرانی یا استفاده از ظرفیت های مردمی و تشکیل نهادهایی برای سازماندهی حامیان خود بیشتر بر چند وظیفه مهم نمایندگی خویش تمرکز کرده و بپذیرند که یک نماینده مجلس، ابزار و وسیله ای مهمتر از نظارت و پیگیری و تهیه طرح ها و تصویب طرح و لایحه برای تغییر شرایط کشور نداشته و ندارد و اگر آنان بتوانند از همین ابزارها به درستی و محکم استفاد کنند، قطعا به خوبی وظایف نمایندگی خود را ایفا نموده اند. همچنین برخی افراد خارج از مجلس هم باید متوجه باشند که سمت و سوی انتخاباتی دادن به برخی نمایندگان، حتی اگر از افراد هم حزبی یا هم جناحی آنان باشد، نه یک اقدام موثر انتخاباتی است و نه این اقدام مناسب برای عبور دادن کشور از شرایط متلاطم کنونی.