به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۲۰:۰۴
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۲۵ ساعت ۱۸:۱۵
کد مطلب : ۴۲۸۴۲۰

توصیه‌های کاربردی برای سلامت بیشتر در پاییز

متخصص طب سنتی
توصیه‌های کاربردی برای سلامت بیشتر در پاییز
گروه سلامت: ختلال خواب، اگزما، بیماری پوستی، درد مفاصل و اختلال خلق با آغاز پاییز افزایش می‌یابد، مصرف برخی مواد غذایی می‌تواند در درمان برخی این موارد مفید باشد.الهام اختری متخصص طب سنتی ضمن اشاره به غذا‌های مضر فصل پاییز، گفت: مصرف فست فودها، ادویه تند و تیز، ترشی‌ها، بادمجان، عدس، پنیر شور، رب و سس‌ها، چای پررنگ، شوری‌ها، قهوه، نسکافه، کاکائو غلیظ در پاییز مناسب نیست.

وی افزود: مصرف غذا‌هایی مانند تخم مرغ عسلی، شیرینی‌های طبیعی از شکر و بادام و پسته، مغزها، انجیر، کشمش و مویز، شیره انگور، زیتون، به، سیب، انار، انگور، گلابی، سبزی خوردن، شلغم، خاکشیر، پرهیز از نوشیدن آب سرد، و دوری جستن از سرمای ابتدای صبح و آخر شب، پوشاندن سر در زمان خواب و پرهیز از خواب روز توصیه می‌شود.
 
این متخصص طب سنتی با تاکید بر پرهیز از خواب با معده پر و خوابیدن در مکان‌های سرد، گفت: دوری جستن از خشم، اضطراب، پرهیز از انواع خون گیری از جمله فصد و حجامت مگر به تشخیص پزشک، حمام آب نیمه گرم و ورزش روزانه در فصل پاییز توصیه می‌شود و معاشرت اجتماعی و غذای مناسب جان و تن را ایمن می‌کند و از تهاجم باد پاییزی در امان نگه می‌دارد.
مرجع : باشگاه خبرنگاران
برچسب ها: تغذیه فصل پاییز
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها