بهترین برنج دنیا مربوط به کدام کشور است؟ این سوالی است که احتمالاً برایتان پیش آمده باشد. در این مقاله قصد داریم که به بررسی این موضوع بپردازیم. همانطور که میدانید برنج یکی از خوراکیهای اصلی روزمره در دنیا از جمله کشور ما محسوب میشود. به جرات میتوانیم بگوییم که کمتر کشوری هست که مردم آن از برنج استفاده نکنند. دلیل آن این است که در نقاط بسیاری از جهان برنج کشت میشود. اما برنجها دارای انواع مختلفی هستند که کیفیت آنها متناسب با نوعی که دارند متفاوت است. برخی برنجها دیرپز هستند و برخی دیگر سریع پخته میشوند؛ بعضی از آنها پس از پخت دارای عطر و بوی عالی هستند ولی برخی دیگر بوی نامطبوعی دارند. همه این موارد به کیفیت برنج وابستهاند که در ادامه بیشتر در اینباره صحبت خواهیم کرد.
بهترین برنج در دنیا کدام نوع است؟
در کشور ما وقتی صحبت از
بهترین برنج به میان میآید، فوراً دو نوع تقسیم بندی به نامهای
برنج ایرانی و برنج خارجی در ذهنها شکل میگیرد. این در حالیست که تقسیم بندی انواع برنج صرفاً به این دو قسم محدود نمیشود. برنجها انواع مختلفی دارند که برخی از مهمترین اسامی آنها را در زیر آوردهایم:
برنج سفید
برنج سفید به عنوان پرمصرفترین و
بهترین برنج دنیا شناخته میشود. در بسیاری از کشورهای جهان همه مردم فقط این نوع برنج را میشناسند. در کشور عزیزمان ایران هم معمولاً از همین نوع برنج استقبال ویژه میشود. در واقع برنج ایرانی هم که شهرت زیادی دارد، جزء همین نوع برنج به شمار میرود. این نوع برنج دارای سبوس است که در کارخانه سبوس آن را جدا میکنند. پس از آن عطر و بوی بینظیرش بلند میشود.
برنج قهوهای
نوع دیگری از برنج، برنج قهوهای نام دارد. علت نامگذاری آن به قهوهای این است که در کارخانه تنها لایه اول سبوس آن را برمیدارند. این نوع برنج نیز بعد از برنج سفید از پرمصرفترین برنجهای دنیاست.
برنج وحشی
این نوع برنج نیز به این دلیل «وحشی» نام گرفته است که در کنار رودخانهها رشد میکند. لایه روی این برنج تا هنگام پخته شدن همراه آن است. وقتی برنج در حال پخت است، لایه روی آن نیز شکافته شده و برنج از آن خارج میشود.
برنج سوشی
برنج سوشی از دیگر برنجهای پرمصرف میباشد. این برنج پس از پخته شدن حالت خمیری شکل پیدا میکند. حتماً تا به حال در فیلمهای کرهای و چینی دیدهاید که در حال خوردن برنجهای خمیری شکل هستند. این دقیقاً همان برنج سوشی است.
بهترین برنج چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟
بهترین برنج چیست؟ یکسری شرایط و ویژگیها وجود دارند که اگر برنج دارای این شروط باشد از بهترینها محسوب میشود. به عنوان مثال برنجی خوب است که دانههای بلند و کشیده داشته باشد. آن برنجهایی که خرد شده هستند یا آنهایی که ریزند و قد کوتاهی دارند، معمولاً برنجهای بیکیفیتی هستند. برنج خام با کیفیت باید از دانههای بلند و یکدست برخوردار باشد و با
دستگاه سورتینگ برنج کاملاً تجاری شده باشد. ویژگی دیگری که سبب تشخیص برنج خوب از بد میشود رنگ آن است. برنج خوب نباید حالت شفاف و شیشهای داشته باشد؛ بلکه باید رنگ آن کمی مایل به زرد باشد. برنجهای کوتاه قد و گرد معمولاً پس از پخته شدن طعم نامطلوبی دارند. علاوه بر این انسان پس از مصرف دچار نفخ شدید میشود. همچنین برنجهایی که دارای رنگ شفاف هستند به طور نامشخصی تولید و عرضه میشوند. این برنجها اصولاً وارداتی هستند و در ردیف برنجهای ارزان قیمت قرار میگیرند.
از دیگر خصوصیات برنج خوب میتوانیم به عطر و بوی آن اشاره کنیم. معمولاً برنجهایی که کیفیت بالایی دارند بسیار معطر هستند. عطر آنها طوری است که در فاصلههای دور هم پخش میشود و به راحتی قابل تشخیص است. برنجهای بیکیفیت یا عطر و بو ندارند و یا اگر هم داشته باشند بویی شبیه به بوی خاک میدهند. ویژگی دیگر برنجهای خوب زودپز بودن آنهاست. برنجی که کیفیت خوبی داشته باشد در کوتاهترین زمان ممکن پخته میشود. در مقابل برخی برنجهای بیکیفیت بسیار دیرپز بوده و حتی برخی از آنها به طور کامل پخته نمیشوند و در هنگام میل کردن، حالت سفتیشان زیر دندانها حس میگردد.
ماندگاری طولانی از خصوصیات بهترین برنج
یکی دیگر از خصوصیات بارزی که
بهترین برنج ها دارند، ماندگاری آنها پس از پخت است. این ویژگی معمولا در برنج ایرانی به خوبی دیده میشود. برخی برنجها هستند که حتی در زمان پخت هم طعم و بوی ماندگی میدهند. در مقابل برخی دیگر نیز هستند که با گذشت چندین روز پس از پخت همچنان تازگی خود را حفظ کردهاند. کافیست مقداری آب به آن اضافه کرده و بر روی اجاق قرار دهید و گرم کنید. حتی پس از گرم شدن هم عطر و بوی آن بلند و کیفیتش حفظ میشود. انگار که برنج همان موقع پخته شده است.
بهترین برنج چه خاصیتهایی دارد؟
برنج خواص و فواید زیادی دارد. از جمله خواص آن میتوان به کاهش فشار خون اشاره کرد. افرادی که از فشار خون بالایی برخوردار هستند باید حتماً برنج را در برنامه غذایی خود قرار دهند. شادابی و تندرستی بدن از دیگر تاثیرات خواص برنج به شمار میروند. این در حالیست که بسیاری از افراد فکر میکنند که این دانه خوراکی موجب بروز اختلالات در بدن میشود. اگر چه مصرف بیش از حد آن نیز توصیه نمیشود ولی به این صورت هم نباشد که به کل آن را از برنامه غذایی حذف کنید. برنج از بهترین خوراکیها برای کاهش قند خون محسوب میشود؛ از این رو به افراد دیابتی توصیه میگردد که روزانه از برنج حداقل در یکی از وعدههای غذایی خود استفاده کنند. برخی افراد هم که دارای سوء تغذیه هستند، باید برنج مصرف کنند تا وضعیتشان بهبود پیدا کند.
بهترین برنج ایرانی چه نوع برنجی است؟
سوالی که حتماً به دنبال جواب آن هستید این است که
بهترین برنج ایرانی دقیقاً کدام است؟ کدام برند برنج ایرانی کیفیت مرغوبتری دارد؟ خب قبل از هر چیزی باید تقسیمبندی برنجهای ایرانی را بشناسید که ذیلاً در مورد برخی از بهترینهای آن بحث کردهایم:
برنج طارم
برنج طارم به عنوان
بهترین برنج ایرانی شناخته میشود. این برنج جایگاه ویژهای در بین مردم ایران دارد و در بسیاری از رستورانها طبخ میشود. عطر و بوی آن بسیار زیاد است. گفتنی است که کشت برنج طارم در استانهای گیلان و مازندران انجام میشود.
برنج هاشمی
از دیگر برنجهای خوب میتوان به برنج هاشمی اشاره کرد. علت نامگذاریاش به این دلیل است که نخستین بار شخصی به نام یوسف هاشمی آن را کشت کرده است. کشت این نوع برنج در استان گیلان انجام میشود. به لحاظ اندازه در دسته برنجهای دانه بلند طبقهبندی میگردد؛ چرا که پس از پخت اندازهای حدود ۸ میلیمتر پیدا میکند. از این رو در رستورانهای مجلسی مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع برنج نیز مانند طارم عطر و بوی خوبی دارد. برنج هاشمی خودش دو نوع است: سرد و گرم که نوع سرد آن کیفیت بهتری دارد.
برنج کشت دوم طارم
برنج کشت دوم نیز به عنوان
بهترین برنج در کشور ما شناخته میشود. علت نامگذاری این محصول به کشت دوم این است که پس از اولین برداشت، مجدداً در فصل تابستان آن را به زیر کشت میبرند. پس از آن دوباره در فصل پاییز نسبت به برداشت آن اقدام میکنند. این محصول نیز عطر و بوی بسیار خوبی دارد و علتش هم بارانهای پاییزی است. در پرورش این نوع برنج از هیچگونه سمی استفاده نمیشود.
برنج فجر
از دیگر برنجهای خوب ایرانی میتوان به برنج اصلاح شده فجر اشاره کرد. این برنج با اینکه از نظر کیفیت در حد طارم و هاشمی نیست ولی با این حال کیفیت مطلوبی داشته و مورد استفاده طیف وسیعی از خانوارها قرار میگیرد. دانههای این نوع برنج متوسط هستند ولی پس از پخته شدن قد میکشند. قیمت آن هم از دو نوع نام برده شده کمتر است؛ از این رو گزینهای مقرون به صرفه برای استفاده روزانه محسوب میشود.
برنج خوب را از کجا بخریم؟
فروشگاههای زیادی وجود دارند که ادعا میکنند
بهترین برنج ها را به فروش میرسانند. برخی از این ادعاها به جا و ثابت شده هستند ولی برخی دیگر فقط جنبه تبلیغاتی دارند. علاوه بر اینها فروشگاههایی هستند که به صورت حضوری و برخی دیگر مجازی یا ترکیبی از هر دو فعالیت تجاری خود را انجام میدهند. یکی از بهترین و با تجربهترین فروشگاهها، فروشگاه «برنج اول» میباشد. اعضای آن را کادری جوان و مجرب تشکیل میدهد. در این فروشگاه انواع برنجها با بهترین کیفیت و مناسبترین قیمت به فروش میرسد.
اگر قصد خرید بهترین برنج ایرانی را دارید، در واقع باید به سراغ
برنج پاییزه دوباره کشت در استان مازندران یعنی در شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار بروید. زیرا که حاصلخیزی خاک لازم و بهترین آب و هوای کشاورزی را در منطقه دارد. چنانچه قصد خرید
بهترین برنج دانه بلند ایرانی را دارید، از برنج هاشمی میتوانید استفاده کنید؛ اما
برنج کشت دوم طارم بینام یا امرالهی از برنج کشت اول طارم هاشمی، بسیار مرغوبتر و خوش عطرتر است.
فروشگاه برنج اول تولید کننده و فروشنده انواع برنجهای ایرانی است. این فروشگاه مدعی شده که بهترین و اصلیترین برنجها را در اختیار مشتریان عزیز قرار میدهد. تا کنون هم بسیار موفق عمل کرده است. مشتریانی که موجودی مورد نیاز برنج خود را از برنج اول تهیه کردهاند، رضایت کامل از محصولات خریداری شده داشتهاند. شما میتوانید با مراجعه به آدرس اینترنتی
www.berenj.one به فروشگاه «برنج اول» سر بزنید و محصولات مورد نیاز خود را خریداری نمایید. تضمین قیمت و کیفیت و اصالت کالا شعار اصلی آنهاست. اگر به قسمت محصولات سایتشان سری بزنید خواهید دید که تنوع برنج در این فروشگاه چقدر زیاد است. حتی برنجهایی که در هیچ کجای بازار هم پیدا نمیکنید را میتوانید در این فروشگاه بیابید. اگر صاحب رستوران هستید یا حتی اگر خانهدار هستید، میتوانید مصرف برنج ماهانه خود را از این فروشگاه تهیه کنید. بدون شک مشتری دائم و پر و پا قرص آنها خواهید شد.