گروه سلامت:برگ بود به هضم غذا کمک میکند، سلامت تنفس را بهبود میبخشد و دارای خواص ضد التهابی است.
به گزارش برنا، اگرچه، بیشتر مردم برگ بو را به چای خود اضافه نمیکنند، اما وقتی به آن اضافه میشود، طعم لطیف و معطری به چای میدهد و فواید سلامتی شگفتانگیزی دارد.
برگ بو سرشار از آنتی اکسیدان است و به هضم غذا کمک میکند، سلامت تنفس را بهبود میبخشد و دارای خواص ضد التهابی است. این ادویه همچنین دارای مواد معدنی ضروری است که آن را به یک افزودنی ارزشمند برای چای تبدیل میکند و طعم آن را افزایش میدهد و در عین حال سلامتی کلی بدن را ارتقا میدهد.