به روز شده در ۱۴۰۳/۰۸/۱۴ - ۲۳:۴۴
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۱۲ ساعت ۲۲:۰۷
کد مطلب : ۴۹۹۱۴۴

تقویت آرایش نظامی آمریکا در خاورمیانه

تقویت آرایش نظامی آمریکا در خاورمیانه
گروه بین الملل: همزمان با نزدیک شدن به پایان ماموریت ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن و خروج این گروه ضربت از آب‌های خاورمیانه، ایالات متحده آمریکا در صدد تقویت آرایش نیروهای نظامی خود در منطقه است.
ایالات متحده آمریکا اعلام کرد که «بمب‌افکن‌های دوربرد بی-۵۲»، «جت‌های جنگنده»، «هواپیماهای سوخت‌رسان» و «ناوشکن‌های مجهز به سامانه پدافند موشک‌های بالستیک» بیشتری را در خاورمیانه مستقر خواهد کرد.
 پنتاگون در بیانیه‌ای اعلام کرد که این استقرارها در ماه‌های آینده انجام خواهد شد و نشانگر میزان بالای انعطاف‌پذیری تحرکات نظامی آمریکا در سراسر جهان است.
سرلشکر پاتریک رایدر، سخنگوی پنتاگون در عین حال اعلام کرد که وزیر دفاع آمریکا صراحتا هشدار داده است که «اگر ایران، شرکایش، یا نیروهای نیابتی آن از این بازه برای هدف قرار دادن پرسنل یا منافع آمریکا در منطقه استفاده کنند، ایالات متحده تمام تمهیدات لازم را برای دفاع از مردم خود انجام خواهد داد.»
ایالات متحده آمریکا در طول بیش از یک سالی که از آغاز جنگ اسرائیل و حماس در اکتبر ۲۰۲۳ می‌گذرد، دست‌کم ۱ یا ۲ ناو هواپیمابر را در خاورمیانه مستقر داشته است. اما حالا خروج لینکلن، به طور موقت منطقه خاورمیانه را بدون ناو هواپیمابر باقی می‌گذارد تا زمانی که ناو هواپیمابر دیگری بتواند جای آن را پر کند.به دنبال تبادل آتش مستقیم بین اسرائیل و ایران در ماه اکتبر، این تاره‌ترین تغییر موقعیت نیروهای آمریکایی به حساب می‌آید.
افزایش حضور نظامی آمریکا در حالی انجام خواهد شد که اسرائیل هیچ نشانه‌ای از تسلیم شدن در جنگ با حماس در نوار غزه و درگیری جداگانه علیه حزب‌الله لبنان نشان نداده است.
ایالات متحده آمریکا متعهد شده است که به دفاع از اسرائیل و محافظت از نیروهای آمریکایی در خاورمیانه که توسط گروه‌های مورد حمایت ایران در سوریه، عراق، اردن و سواحل یمن مورد حمله قرار گرفته‌اند، ادامه دهد.
 رایدر نگفت چه تعداد از نیروهای آمریکایی با این تغییرات در منطقه حضور خواهند داشت، اما اخیرا ۴۳ هزار نیروی آمریکایی در آنجا حضور داشته‌اند.
 در حالی که دولت جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده برای برقراری آتش‌بس در غزه و لبنان فشار می‌آورد، اما در عین حال در روزهای منتهی به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر (۱۵ آبان)  پیشرفت کمی در این زمینه داشته است.
دو تن از مقامات کاخ سفید، آموس هوچستاین و برت مک گورک،  در اسرائیل بودند تا با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل صحبت کنند، اما آنها  دست خالی به خانه بازگشتند.
 پنتاگون ماه گذشته تقریباً ۱۰۰ سرباز آمریکایی را به اسرائیل اعزام کرد تا آتشبار سامانه موسوم به «[پوشش] دفاع منطقه‌ای در برابر فاز پایانی موشک‌های بلندپرواز» که به اختصار «تاد – THAAD» نامیده می‌شوند،  را برای دفاع از آسمان اسرائیل به کار گیرند.استقرار بمب افکن‌های بی-۵۲ بیشتر نیز از این جهت قابل توجه است زیرا که این دومین مورد در یک ماه گذشته است که ایالات متحده این هواپیماهای جنگی را به خاورمیانه فرستاده است، جایی که از این هواپیما برای ارسال هشدار به ایران و نیروهای نیابتی آن استفاده می کند.
 ناو هواپیمابر یو‌اس‌اس آبراهام لینکلن و سه ناوشکن نیروی دریایی همراه آن در گروه ضربت قرار است تا اواسط نوامبر آب‌های خاورمیانه را ترک کرده و به بندر اصلی خود در سن دیگو بازگردند.
 
برچسب ها: خاورمیانه
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها