به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۲ - ۱۸:۳۰
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۱۴ ساعت ۰۰:۲۹
کد مطلب : ۴۹۹۳۳۰
نتیجه برابر هریس و ترامپ در آخرین نظرسنجی ان‌بی‌سی

تاکنون ۷۶ میلیون آمریکایی رأی داده‌اند؛ پیش‌بینی مشارکت بالای ۷۰ درصدی

تاکنون ۷۶ میلیون آمریکایی رأی داده‌اند؛ پیش‌بینی مشارکت بالای ۷۰ درصدی
گروه بین‌الملل: ️آخرین نظرسنجی شبکه «ان‌بی‌سی نیوز» آمریکا با موضوع رقابت انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ که مرحله نهایی آن روز سه‌شنبه هفته جاری برگزار می‌شود نتیجه برابر ۴۹ درصد را هم برای «دونالد ترامپ»، نامزد ریاست‌جمهوری حزب جمهوری‌خواه آمریکا و «کامالا هریس»، رقیب دموکرات او ثبت کرده است و ۲ درصد از شرکت‌کنندگان نیز رأی خود را نامشخص اعلام کردند.
️به این ترتیب این نظرسنجی نیز همچون بسیاری از نظرسنجی‌هایی که تاکنون در ارتباط با رقابت انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا برگزار شده وجود رقابت پایاپای میان ۲ نامزد اصلی احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه در این انتخابات را نشان داده است.
نظرسنجی‌ها رقابتی بسیار نزدیک را میان هریس و ترامپ رقم می‌زنند. نتیجه در هفت ایالت کلیدی نامشخص است. هریس با تردیدهای جامعه عرب‌تباران در میشیگان به دلیل جنگ غزه روبرو است؛ ترامپ بر رأی‌دهندگان مناطق روستایی تمرکز دارد. کامالا هریس، نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، در میشیگان کمپین انتخاباتی‌اش را برگزار کرد، در حالی که رقیب جمهوری‌خواهش، دونالد ترامپ، یک روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری روز سه‌شنبه ۵ نوامبر، به سه ایالت کلیدی در شرق کشور سفر می‌کند. به گزارش رویترز، نظرسنجی‌ها رقابتی بسیار نزدیک و بی‌سابقه را نشان می‌دهند. نظرسنجی مشترک نیویورک تایمز و کالج سینا که امروز یکشنبه منتشر شد، نشان می‌دهد که معاون رئیس‌جمهور هریس و رئیس‌جمهور پیشین ترامپ در هفت ایالت سرنوشت‌ساز که نتیجه انتخابات را مشخص خواهند کرد، شانه‌به‌شانه هم هستند.

ایالت‌های سرنوشت‌ساز
یک نظرسنجی نشان می‌دهد، هریس در ایالت آیووا که ترامپ در دو انتخابات گذشته به راحتی در آن پیروز شده بود، پیشتاز است، و در آنجا احتمالا با نتیجه‌ای غیرمنتظره روبرو خواهیم شد. این در حالی است که نظرسنجی دیگری نشان می‌دهد که هریس در این ایالت عقب است.
هریس قرار است امروز یکشنبه در "ایست لنسینگ"، میشیگان، شهری دانشگاهی در ایالتی صنعتی که برای دموکرات‌ها حیاتی به شمار می‌رود، کمپین انتخاباتی‌اش را برگزار کند. معاون جو بایدن با تردید ۲۰۰هزار عرب‌تبار این ایالت روبرو است که از عدم تلاش بیشتر دولت کنونی آمریکا برای پایان دادن به جنگ غزه و کاهش ندادن کمک‌های ایالات متحده به اسرائیل ناراضی‌ هستند. ترامپ دو روز پیش، جمعه اول نوامبر، در دیربورن، مرکز جامعه عرب‌تباران، حضور یافت و قول داد که به جنگ‌های خاورمیانه پایان دهد. ترامپ روز یک‌شنبه در سه شهر کوچک‌تر سخنرانی کرد تا رأی‌دهندگان روستایی را که بخش مهمی از پایگاه او هستند، جذب کند. او روز را در "لیتیتس"، در پنسیلوانیا آغاز خواهد کرد، سپس به کینستن، در کارولینای شمالی می‌رود و در نهایت شب را با گردهمایی در "میکن"، در جورجیا به پایان می‌رساند. این اولین روز از سه‌شنبه گذشته بدین سو است که دو نامزد در یک ایالت به طور هم‌زمان حضور ندارند. شنبه، هواپیماهای آنها در بخش مشترکی از باند فرودگاه در شارلوت، کارولینای شمالی فرود آمدند، جایی که هر دو نامزد گردهمایی‌هایی برگزار کردند.

موضوع هزینه‌های زندگی
در روزهای پایانی کمپین انتخاباتی، هریس تلاش کرده رای‌دهندگان را متقاعد کند که هزینه‌های زندگی را کاهش خواهد داد. این موضوع پس از چندین سال تورم بالا، یک نگرانی اصلی محسوب می‌شود. او همچنین ترامپ را به‌عنوان فردی خطرناک و بی‌ثبات معرفی کرده و از آمریکایی‌ها خواسته که از رویکرد تفرقه‌افکنانه او فاصله بگیرند. هریس در شارلوت گفت: «ما در این انتخابات فرصتی داریم که صفحه‌ای تازه بگشاییم و به دهه‌ای از تفرقه‌افکنی و ترس‌پراکنی ترامپ پایان دهیم.» ترامپ نیز هریس را، به عنوان معاون رئیس‌جمهور فعلی، مسئول افزایش قیمت‌ها و سطح بالای مهاجرت در سال‌های اخیر معرفی کرده و این مسائل را به‌عنوان تهدیدی حیاتی برای کشور تصویر کرده است. او روز گذشته شنبه در یک گردهمایی در گرینزبورو، کارولینای شمالی، با اشاره به مهاجران غیرقانونی گفت: «تنها کمکی که به آنها خواهیم کرد، بلیط بازگشت به خانه است.» خبرگزاری رویترز نوشته، اهمیت این انتخابات بسیار بالاست، زیرا هریس و ترامپ دیدگاه‌های کاملاً متفاوتی درباره اقتصاد، نقش دولت در زندگی آمریکایی‌ها و نقش آمریکا در جهان دارند. ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان و از حامیان ترامپ که مخالف کمک نظامی به اوکراین است، اعلام کرده که اگر ترامپ پیروز شود، اروپا مجبور خواهد بود در حمایت خود از اوکراین بازنگری کند. ترامپ پیش‌تر اشاره کرده بود که در صورت پیروزی، ممکن است کمک‌های آمریکا به اوکراین را کاهش دهد.
تاکنون نزدیک به ۷۶ میلیون آمریکایی رأی خود را از طریق رای‌گیری زودهنگام به صندوق انداخته‌اند که نزدیک به نیمی از ۱۵۸ میلیون رای داده شده برای انتخابات ریاست جمهوری در سال ۲۰۲۰ است. طبق گفته برخی کارشناسان رسانه‌های آمریکایی، به نظر می‌رسد سطح مشارکت در این دوره از ۷۰ درصد هم عبور کند. نتیجه انتخابات ممکن است تا چند روز پس از انتخابات مشخص نشود، زیرا ایالت‌هایی مانند پنسیلوانیا به زمان بیشتری برای شمارش آرای پستی نیاز خواهند داشت.
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها