به روز شده در ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ - ۲۳:۰۱
 
۱
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ ساعت ۲۱:۰۸
کد مطلب : ۵۱۳۹۱۴

دستور ترامپ برای اجرای دوبارهٔ سیاست فشار حداکثری بر ایران 

دستور ترامپ برای اجرای دوبارهٔ سیاست فشار حداکثری بر ایران 
گروه بین الملل: یک مقام آمریکایی می‌گوید که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، دستور اجرای دوبارهٔ سیاست «فشار حداکثری» بر ایران را صادر خواهد کرد.
خبرگزاری رویترز به نقل از این مقام نوشته که دستور یاد شده با هدف مسدود کردن همه راه‌های دستیابی ایران به سلاح اتمی و مقابله با «نفوذ » این کشور صادر می‌شود.
بر اساس این گزارش، دستور  ترامپ به وزیر خزانه‌داری آمریکا مأموریت می‌دهد «فشار اقتصادی حداکثری» بر ایران را اعمال کند که شامل تحریم‌ها و اجرای مکانیسم‌هایی برای مجازات کسانی است که از تحریم‌های موجود تخطی می‌کنند.
این مقام همچنین می‌گوید دولت ترامپ در بخشی از تلاش برای فشار حداکثری بر ایران کارزاری «با هدف به صفر رساندن صادرات نفت ایران» پیاده خواهد کرد.
به گفته همین مقام آمریکایی، نمایندگان ایالات متحده در سازمان ملل با همکاری شرکای کلیدی خود «کامل کردن سازوکار ماشه برای تحریم‌های بین‌المللی و محدودیت‌ها بر ایران» را دنبال خواهند کرد.
تروئیکای اروپایی شامل سه کشور بریتانیا، فرانسه و آلمان ماه دسامبر گذشته به شورای امنیت سازمان ملل گفتند در صورت لزوم آمادگی دارند «مکانیسم ماشه» برای بازگرداندن تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران را فعال کنند تا مانع از دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای شوند.
بر اساس توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ موسوم به «برجام»، قطعنامه‌ای در شورای امنیت سازمان ملل صادر شد که تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران را لغو کرد.طرف‌های غربی برجام تا اکتبر سال جاری میلادی فرصت دارند از مکانیسم ماشه برای بازگرداندن تحریم‌ها استفاده کنند.
دستور رئیس‌جمهور ایالات متحده سیاست‌های سختگیرانه این کشور علیه ایران را که دونالد ترامپ در دورهٔ اول ریاست‌جمهوری خود اجرا کرد، احیا می‌کند.
 ترامپ دولت جو بایدن را متهم کرده بود که طی چهار سال اخیر موضع آمریکا در برابر ایران را تضعیف کرده است.
 
برچسب ها: دونالد ترامپ
** ارسال نظر برای اين مطلب در تاريخ ۱۴۰۳-۱۱-۲۳ ۲۱:۰۵ بسته می شود. **
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *

پربيننده‎ترين مطالب و خبرها