به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۴ - ۰۱:۵۷
 
۱
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۳/۱۸ ساعت ۱۵:۱۱
کد مطلب : ۸۰۲۷۸

سکوت احمدرضا درویش شکست

گروه فرهنگی: کارگردان رستاخیز به شبکه الکوثر رفت تا بعد از مدت‌ها درباره این فیلم سخن بگوید.
سکوت احمدرضا درویش شکست
فیلمی که آرزو می‌کند توزیعی جهانی داشته باشد. احمدرضا درویش با تاکید بر اینکه آرزو دارد «رستاخیز» به دست مخاطبان آن در همه جهان برسد، گفت: با توجه به شرایطی که به جهان اسلام و به ویژه مناطق شیعه‌نشین تحمیل شده است، امیدواریم بتوانیم توزیع جهانی و منطقه‌ای خوبی داشته باشیم تا فیلم به دست مخاطبان آن برسد.

درویش با اشاره به اینکه به نمایندگی از همه دست‌اندرکاران تولید فیلم «رستاخیز» حاضر است، گفت: «این فیلم یک هدیه از سوی خودم و دیگر همکارانم و همچنین از جانب سینمای ایران به همه جهان است که در آن به موضوع اهل بیت و امام حسین (ع) پرداخته‌ایم.» او زمان اکران «رستاخیز» را عید فطر دانست و بیان کرد: «عرضه نمایش این فیلم به سالن‌های سینما محدود نمی‌شود و همانطور که می‌دانید فیلم به زبان‌های مختلف از جمله عربی، انگلیسی، ترکی، فرانسوی و ... ترجمه شده تا بتوان آن را از طریق دی وی دی در شبکه نمایش خانگی و شبکه‌های تلویزیونی کشورهای مختلف نیز عرضه کنیم.» کارگردان فیلم «دوئل» ادامه داد: «نام عربی فیلم، «القربان» و نام انگلیسی آن Hussein Who Said No است.»

درویش با تاکید بر اینکه آرزو دارد این فیلم به دست مخاطبان آن در همه جهان برسد، بیان کرد: «با توجه به شرایطی که به جهان اسلام و به ویژه مناطق شیعه نشین تحمیل شده است، امیدواریم بتوانیم توزیع جهانی و منطقه‌ای خوبی داشته باشیم تا فیلم به دست مخاطبان آن برسد.» او درباره دوبله فیلم «رستاخیز» توضیح داد: «نسخه عربی در بیروت و توسط هنرمندان شاخص عرب دوبله شده است. همچنین دوبله فرانسوی نیز تکمیل شده و دوبله ترکی نیز در دست انجام است. با توجه به مضمون فیلم و دامنه و وسعت موضوع و جایگاهی که امام حسین (ع) در همه جهان دارد و بسیاری از ملت‌ها با نام سیدالشهدا آشنا هستند، لازم است «رستاخیز» به زبان‌های دیگری چون مالایی، اردو، کردی و ... نیز دوبله یا ترجمه و زیرنویس شود.» درویش در جواب به این سوال که هزینه ساخت «رستاخیز» چگونه تامین شده است؟ گفت: «این فیلم گرچه در ایران تولید شده است ولی می‌توانیم آن را متعلق به همه جهان اسلام بدانیم و هدیه‌ای است به همه جهان. یکی از اهدافی که ما هنگام ساخت فیلم بدان توجه داشتیم این بود که به هیچ وجه از پول بیت المال استفاده نکنیم و هزینه ساخت اثر از سوی محبان سیدالشهدا تامین شد؛ مانند همه کارها و آیین‌های عاشورایی و حسینی که به همت مردم و عاشقان امام حسین (ع) پیش می‌رود.

این فیلم در بخش سرمایه‌گذاری تولید مشترک است زیرا دو شرکت خارجی یکی در کویت و دیگری در انگلستان به صورت هلدینگ در تولید مشارکت داشتند بدین معنا که اگر فردی در خارج قصد همراهی در ساخت «رستاخیز» را داشت به این دو شرکت مراجعه می‌کرد.» کارگردان «رستاخیز» فیلمش را تولید بخش خصوصی دانست و عنوان کرد: «از منظر شیوه تامین منابع مالی تجربه منحصر به فردی را پشت سر گذاشتیم که در تولیدات بعدی سینمای ایران نیز می‌تواند، مورد استفاده قرار گیرد.»درویش درباره آرزوی خود برای فیلم «رستاخیز» بیان کرد: «آرزو دارم این فیلم به دست مردم جهان برسد و به طور مثال مردم مناطقی که درگیر جنگ هستند و مهاجران سوری که در اردوگاه‌ها زندگی می‌کنند به این فیلم دسترسی پیدا کنند تا با دیدن آن قدری از آلامشان تسکین یابد و قلب هایشان آرام شود. امیدوارم به برکت نام امام حسین (ع) فیلم در پاکستان و افغانستان نیز مخاطبان خود را پیدا کند.»
مرجع : مهر