گروه علمی: نتایج ۲ مطالعه در هفته جاری نشان میدهد غذا خوردن در بازه زمانی محدود که عموما رژیم روزهداری متناوب (رژیم فستینگ متناوب) نامیده میشود میتواند برای سلامتی بسیاری از افراد به ویژه مبتلایان به برخی مشکلات خاص، مزایای زیادی داشته باشد.
به گزارش ایسنا، نتایج یکی از مطالعات ...
گروه علمی: نتایج تحقیقات نشان میدهد که پیری تنها به صورت تدریجی رخ نمیدهد بلکه در سنین مشخصی با تغییرات ناگهانی همراه است.به گزارش سلامت نیوز،تحقیقات جدید نشان میدهد که پیری تنها به صورت تدریجی رخ نمیدهد بلکه در سنین مشخصی مانند ۴۴ و ۶۰ سالگی با تغییرات ناگهانی همراه است. این ...
گروه سلامت: شادی و دوری از لحظات غم انگیز و دغدغههای فکری ناخوشایند یکی از مهمترین آرزوهای انسان است که کمتر محقق میشود. همه خواهان آرامش و خوشبختی در زندگی خود هستند. همه ما چیزهای مختلفی را برای شاد نگه داشتن خود امتحان میکنیم: یوگا، درمان، مسافرت، ورزش، مطالعه، خرید، سفالگری و گذراندن ...
گروه سلامت: حفظ وزن سالم در روماتیسم اهمیت دارد، زیرا وزن اضافی بر روی مفاصل دردناک فشار میآورد و میتواند اثر برخی از داروها را کم کند.به گزارش ایسنا،رژیم غذایی مناسب، روماتیسم مفصلی یا آرتریت روماتوئید (RA) را درمان نمیکند، اما انتخابهای غذایی مناسب میتوانند به کنترل ...
گروه سلامت: التهاب پاسخ طبیعی بدن به آسیب، عفونت یا تحریک است. التهاب حاد به عنوان اولین خط دفاعی بدن عمل میکند. هنگامی که یک پاتوژن (عامل بیمایزا) خارجی وارد بدن میشود یا آسیبی رخ میدهد، سیستم ایمنی یک پاسخ التهابی از خود نشان میدهد و در نتیجه سلولهای ایمنی به سمت ...
گروه علمی: تحقیقات محققان دانشگاه جان هاپکینز در مریلند آمریکا نشان میدهد که اثر غذا خوردن محدود زمانی (خوردن غذا در یک محدوده زمانی مشخص یا روزه داری متناوب) تقریبا با کالری شماری سنتی یکسان است همچنین مشخص شده که پیروی از یک رژیم غذایی روزه داری متناوب باعث کاهش ۲۰۰ تا ۵۵۰ کالری در روز می...
گروه علمی: محققان در نتیجه یک تحقیق جدید دریافتند که غذا خوردن در بازه زمانی ۸ تا ۱۰ ساعته یعنی ۴ ساعت کمتر از بازه زمانی معمول، ممکن است به بهبود کنترل قند خون در افراد مبتلابه دیابت کمک کند. اگرچه این مطالعه دارای محدودیتهایی است، اما یافتههای آن با تحقیقات مشابه قبلی مطابقت دارد.
به ...
گروه علمی: بهترین رژیم غذایی برای مغز رژیم غذایی مایند MIND است که به محافظت در برابر کاهش تفکر و حافظه با افزایش سن کمک میکند.به گزارش همشهری آنلاین، تحقیقات جدید ادعا می کند که پیروی از رژیم غذایی MIND به مدت ۱۰ سال باعث کاهش اندک اما قابل توجهی در خطر ابتلا به مشکلات فکری، حافظه و تمرکز می ...
گروه علمی: نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد: تغییر رژیم غذایی میتواند تا ۱۰ سال میزان امید به زندگی افراد را افزایش دهد.به گزارش ایسنا، بیشتر افراد تمایل دارند عمر طولانی داشته باشند و اغلب گفته میشود که کلید عمر طولانی، انتخاب سبک زندگی سالمتر مانند ورزش کردن، خودداری از استعمال ...
گروه سلامت: التهاب، راهی برای محافظت از بدن در برابر عفونت، بیماری یا آسیب به حساب میآید. با این حال، التهاب مزمن مضر بوده، چرا که به تدریج به سلول ها، بافتها و اندامهای سالم آسیب میرساند. این امر خطر ابتلا به بیماریهایی همچون دیابت، بیماری قلبی، کبد چرب و سرطان را افزایش ...
گروه سلامت: چاقی یکی از مسائل رایج در دنیای امروز است و تأثیرات آن بر سلامت جسمی و روانی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. یکی از سوالات رایج درباره چاقی این است که آیا این وضعیت میتواند بر رنگ پوست تأثیر بگذارد و منجر به سفیدی پوست شود؟
گروه علم و فناوری: یافتههای یک تحقیق جدید نشان میدهد که یک تغییر ساده در رژیم غذایی و کم کردن مصرف غذاهای فوق فرآوری شده میتواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک کند.
در این مطالعه که با همکاری محققان در کالج دانشگاهی لندن، دانشگاه کمبریج و امپریال کالج لندن انجام شده است، پژوهشگران ...
گروه علمی: کربوهیدراتها اَشکال مختلفی دارند و به عنوان منبع اصلی تأمین انرژی برای سیستم عصبی به شمار میآیند. کربوهیدراتهایی که عموماً ناسالم تلقی میشوند، به شکل قندهای افزودنی هستند. مواردی مانند شکر سفید، سیروپها، شربتها و سایر شیرینکنندههایی که به غذاها ...
گروه علمی:نتایج یک تحقیق طولانیمدت ارتباطی قوی را بین زوال عقل و رژیم غذایی نشان داده است. بر اساس نتایج این مطالعه ۴۰ ساله روی ۱۳۰ هزار بزرگسال، خطر ابتلا به زوال عقل در بزرگسالانی که بیش از دو وعده در هفته گوشت قرمز فراوری شده، مانند سوسیس، کالباس، ژامبون و بیکن، مصرف میکردند ۱۴ درصد بیش ...
گروه علمی: طبق مطالعهای در دانشگاه «لوما لیندا» (Loma Linda University Health)، خوردن ماهی و سبزیجات شاید بهترین گزینه برای کاهش خطر مرگ بهخصوص در میان افراد مسن باشد.به گزارش ایسنا، متخصصان در این مطالعه جدید دریافتند افرادی که از رژیم غذایی مبتنی بر ماهی و سبزیجات ...
گروه سلامت: دکتر روشنک مکبری نژاد، متخصص طب سنتی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره مزاج گوشتها و بهترین نوع گوشت گفت: طبع گوشتها گرم و جز موادی است که حتما باید در رژیم غذایی به آن اشاره شود. امروزه در مصرف گوشت افراط و تفریط انجام میشود. به این صورت که بعضی افراد ...
گروه علمی: غذا نهتنها برای بدن ضروری است، بلکه منبعی برای لذت بردن و احساس خوب داشتن است. برای حفظ سلامتی بدن و پیشگیری از اضافهوزن باید رژیم و برنامه غذایی مناسبی اتخاذ کرد. اما گاهیاوقات پیش میآید که وقتی سیر هستید باز هم به غذا خوردن اشتیاق دارید. متخصصان سلامت و بهداشت ۶ ...
گروه علمی: رژیم غذایی و تغذیه ای که دارید علاوه بر بدن، بر سلامت مغز و فکر شما تاثیر می گذارد بنابراین رژیمی که بر ذهن و مغزتان اثرات مخربی می گذارد را بشناسید.به گزارش ایسنا، معمولاً اکثر افراد راجع به تاثیر غذا روی بدن فکر می کنند اما تاثیر آن روی ذهن را در نظر نمی گیرند. همانطور که می دانید و تجربه ...
گروه علمی: چندین مطالعه معتبر ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانهای و پیشرفت کندتر بیماری آلزایمر را تایید کردهاند، این رژیمها سرشار از چربیهای سالم و آنتی اکسیدانهاستبه گزارش همشهری آنلاین،عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان ...
گروه علمی: برای غلبه بر بیماری کبد چرب، لازم است تغییراتی اساسی و مداوم در رژیم غذایی خود ایجاد کنید، نه اینکه فقط از خوردن یکسری از غذاهای ناسالم پرهیز کنید. مهمترین بخش این تغییرات این است که باید «تداومپذیر» باشند.
به گزارش بهداشت نیوز بیماری کبد چرب، همانطور که از ...