گروه اقتصادی: طی سال های گذشته و به ویژه پس از تشدید تحریم ها،شاهد افزایش صادرات محصولات غیرنفتی به ویژه در حوزه کشاورزی هستیم.این که کشورمان توانسته در این حوزه توفیقاتی از لحاظ عددی به دست بیاورد،مسرت بخش است ؛ اما به چه بهایی ؟
به گزارش اطلاعات، فارغ از هدررفت شدید و مخاطره آمیز آب در تولید ...
گروه کسب و کار: چای کیسهای یکی از محبوبترین انواع چای است که به دلیل راحتی و سرعت در تهیه، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. اما آیا تا به حال به تاثیرات زیستمحیطی و خواص درمانی آن فکر کردهاید؟ در این مقاله، به بررسی جامع چای کیسهای، از تاثیرات زیستمحیطی تا خواص درمانی آن خواهیم پرداخت....
گروه سلامت: در روزهای گرم سال به ویژه این روزهایی که در حال سپری کردن آن هستیم در صورت حضور در خارج از خانه و زیر نور آفتاب و تعریق زیاد باید به طور جدی از خوردن قهوه و چای خودداری کنیم.
به گزارش همشهری آنلاین، با دکتر جلال الدین میرزای رزاز، عضو هییت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رئیس انجمن ...
گروه سلامت: یک متخصص بیماریهای داخلی انجام رفتارهای پیشگیرانه برای جلوگیری از گرمازدگی را ضروری دانست.به گزارش ایسنا،رضا زارع بابیان توصیههایی به مردم برای مقابله با گرمازدگی گفت: این روزها که در شرایط گنبد حرارتی قرار گرفتهایم بهترین راه برای مقابله با گرمازدگی این است که مقادیر زیادی ...
گروه علمی:تحقیقات نشان میدهد که مصرف بیش از حد چای میتواند عوارض جانبی متعددی بر بدن انسان ایجاد کند. علاوه بر این، نوشیدن چای قبل از خواب نیز توصیه نمیشود.به گزارش خبرآنلاین، به باور برخی نوشیدن یک فنجان چای گرم بهخصوص در پایان یک روز طولانی میتواند به آرامش ذهن کمک کند؛...
گروه علمی:براساس مطالعات، افرادی که بیش از سه مرتبه در هفته چای مینوشند، سلامت قلب و عروق بیشتری دارند.به گزارش خبرآنلاین، طبق تحقیقات منتشرشده در مجلات قلب و عروق، اگر سه فنجان (یا بیشتر)، در هفته چای بنوشید، به نحوی سلامت قلب و عروق خود را تضمین کردهاید.
طبق گفته کارشناسان پلی ...
گروه علمی:همواره یک دوئل صبحگاهی میان قهوه در مقابل چای وجود داشته است و گروهی قهوه را برای یک بیداری پرانرژی ترجیح میدهند و عده دیگر چای را به عنوان یک نوشیدنی ملایمتر انتخاب میکنند. دانشمندان با تجزیه و تحلیل فواید و مضرات قهوه و چای در مورد مزایای این دو نوشیدنی صبحگاهی به مطالعه ...
گروه سلامت:چای به عنوان یک نوشیدنی مطلوب شناخته میشود که چند عادت غلط هنگام نوشیدن آن میتواند منجر به بیماری سرطان شود.به گزارش باشگاه خبرنگاران، یکی از کشورهای مهم در زمینه تولید و صادرات چای، هندوستان است؛ در هند، مخصوصا مردم عصرها و صبحها با نوشیدن چای تفریح می...
گروه سلامت:چای یکی از نوشیدنیهای مورد علاقه ما ایرانیهاست که همراه آن از گیاهان و ادویه جات خاصی نظیر هل، زنجبیل، دارچین و آلبالو استفاده میکنیم. اما آیا این ادویه جاتی که در اصطلاح به آنها مصلحهای چای میگویند، خواص درمانی دارند یا صرفا باعث تغییر طعم چای می...
گروه سلامت:چای انواع مختلفی دارد و انواع سنتی آن، یعنی چای سبز، سیاه و سفید، از برگهای خشک گیاه «کاملیا سیننسیس» به دست میآیند. طعم و خواص منحصر به فرد چایها ناشی از تفاوت در روند فرآوری، موقعیت جغرافیایی و گونههای گیاهی است. به همین علت، برخی چایها ممکن است ...
گروه سلامت:نوشیدن مایعات کافی به بدن کمک میکند تا دمای مناسب خود را حفظ کند. تحقیقات نشان میدهد که بدن بسیاری از انسانها به طور مزمن دچار کمآبی است.به گزارش خبرآنلاین، چای و دمنوشهای گیاهی از نظر فنی از برگهای چای ساخته نمیشوند، بلکه از گلها، برگ...
گروه علمی:متخصصان توصیه به محدود کردن مصرف چای و قهوه کردهاند، زیرا به گفته آنها این دو نوشیدنی وابستگی فیزیولوژیک (جسمانی) ایجاد میکنند.به گزارش همشهری آنلاین، مقدار توصیه شده روزانه مصرف کافئین ۳۰۰ میلی گرم است که حدود دو تا سه فنجان قهوه است.
دکتر سوارب دوباله درباره توصیه...
گروه سلامت:همه آنچه درباره خواص شگفت انگیز نوشیدنی محبوب ایرانی ها و تأثیر آن بر سلامت عمومی نمیدانستید.چای،محبوبترین نوشیدنی ما ایرانیهاست؛ چه در مهمانیها، چه در خانه و چه سر کار و در سفراز آن بهعنوان یک نوشیدنی انرژیزای آرامشبخش استفاده میکنیم.
...
گروه علمی:به دنبال راهی ساده برای بهبود سلامتی خود هستید؟ هیچ راهکاری سادهتر از هیدراته نگه داشتن وجود ندارد. نوشیدن مایعات کافی به بدن کمک میکند تا دمای مناسب خود را حفظ کند. تحقیقات نشان میدهد که بدن بسیاری از انسانها به طور مزمن دچار کمآبی است.
به گزارش خبرآنلاین،...
گروه سلامت: نوشیدن چای و قهوه در نزدیکی زمان غذا ایده خوبی نیست زیرا می تواند توانایی بدن در جذب مواد مغذی را مختل کند.به گزارش همشهری آنلاین،در حالی که چای و قهوه ممکن است شروع خوبی برای روز باشد، بسیاری از مردم نیز دوست دارند قبل یا بعد از وعده های غذایی خود از یک فنجان لذت ببرند. حالا ممکن است این ...
گروه علمی:مطالعات نشان میدهد افرادی که اغلب نوشیدنیهای گرم مینوشند، ۲.۸ برابر بیشتر نسبت به افرادی که نوشیدنیهای گرم مصرف نمیکنند، در معرض خطر ابتلا به سرطان مری هستند.
به گزارش خبرآنلاین،مطالعهای در دانشگاه کمبریج صورت گرفت که نشان میدهد نوشیدن قهوه یا ...
گروه سلامت: بر اساس تحقیقات جدید در ژورنال Aging، افرادی که به طور منظم چای می نوشند نسبت به افرادی که چای نمی نوشند، سازمان ساختاری کارآمدتری در مغز خود دارند. این سازمان بهبودیافته ممکن است به محافظت در برابر زوال شناختی - اختلالات فکری مانند زوال عقل و بیماری آلزایمر کمک کند.
به گزارش اطلاعات ...
گروه سلامت: یک استکان چای شیرین در کنار نان و پنیر نوستالژی فراموشنشدنی است که با توجه به تغییر در ذائقه مردم، هنوز هم افراد زیادی نوشیدن آن را برای صبحانه انتخاب میکنند. پذیرایی از مهمان، رفع خستگی و تشنگی مواردی هستند که مصرف بالای این نوشیدنی را در بین افراد زیادی میطلبد.
...
گروه سلامت:نوشیدن چای سیاه به صورت مرتب میتواند خطر سرطان پوست را کم کند. اما جالب است که روشی که آن را آماده میکنید، تفاوتهایی در میزان این تأثیر به وجود میآورد.به گزارش بهداشت نیوز،خواص ضد التهابی این نوشیدنی میتواند رگهای خونی را پاک کند تا فشار کمتری به ...
گروه سلامت:مصرف بیش از 5 فنجان در روز به دلیل مقدار بالای کافئین میتواند مشکلاتی را برای افراد ایجاد کند، که مهمترین آن، ایجاد کمخونی است.به گزارش بهداشت نیوز، یک استکان چای شیرین در کنار نان و پنیر نوستالژی فراموشنشدنی است که با توجه به تغییر در ذائقه مردم، هنوز هم افراد زیادی ...