تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۲۸ ساعت ۱۰:۰۰
کد مطلب : ۴۶۱۲۷۰
بریان؛ کهن غذای اصفهان
گروه عکس: بریان یا بریون معروفترین غذای اصفهان است که یکی از جاذبههای گردشگری این شهر به حساب میآید. این غذا از گوشت گوسفند تهیه میشود که نخست آبپز و بعد چرخ شده است، سپس آن را در حجمهای اندک همراه با دارچین و نعنا خشک، در کفگیرهای مسی، پهن و روی آتش کاملاً سرخ میکنند و معمولاً همراه با جگر سفید پخته چرخشده و نان سنگک سرو میشود. در شهر اصفهان رستورانهای خاصی هستند که فقط بریان و آبگوشت آن را سرو میکنند و غذای دیگر طبخ نمیکنند که به آنها «بریانی» گفته میشود به همین دلیل مردم شهرهای دیگر با مشاهده اسم بریانی روی مغازهها اغلب تصور میکنند که اسم غذا بریانی است.