گروه سلامت: ساقهها و ریشهٔ پیازچه دارای طعم ملایم و تند است که اغلب برای تزئین روی غذاهایی مانند سیبزمینی پخته یا تخممرغ استفاده میشود.به گزارش بهداشت نیوز ،پیازچه بیشتر برای طعم دادن به غذا استفاده می شود. اما برخی از مردم از این گیاه به صورت دارویی استفاده میکنند.
رایج ترین بیماری که مردم از پیازچه برای درمان آن استفاده میکنند، درمان کرم های انگلی است.برخی افراد همچنین از پیازچه برای کاهش خطر عفونت، کاهش آب یا به عنوان محرک استفاده میکنند.طبق دادههای USDA، یک قاشق غذاخوری پیازچه تازه و خام خرد شده کمتر از ۳ کالری دارد که بیشتر آن از فیبر و پروتئین است.
مواد معدنی موجود در پیازچه شامل کلسیم (۳ میلی گرم)، فسفر (۱.۷ میلی گرم) و پتاسیم (۸.۹ میلی گرم) است. اما خوردن یک وعده پیازچه کمک قابل توجهی به دریافت ویتامین های روزانه شما نمیکند.ویتامینهای موجود در پیازچه شامل ویتامین A (۳ درصد از مصرف توصیه شده روزانه)، ویتامین C (۳٪)، ویتامین K (۸٪) و فولات (۱٪) است.
هنگام انتخاب پیازچه، به دنبال ساقه های سبز روشن با رنگ یکنواخت باشید.
وقتی پیازچه را به خانه می آورید، تا زمانی که قصد مصرف آن را ندارید، آن را برش ندهید. آنها را در یک حوله کاغذی بپیچید و در یخچال قرار دهید.
عوارض جانبی احتمالی پیازچه
عوارض کمی برای خوردن پیازچه وجود دارد، اگرچه برخی منابع گزارش دادند که در صورت مصرف زیاد آن ممکن است دچار سوء هاضمه شوید.پیازچه حاوی دی آلیل دی سولفید و احتمالاً آلیسین است که ممکن است در برخی افراد واکنش ایجاد کند.