گروه سياسي: یک استاد سطح عالی حوزه علمیه قم تاکید کرد: آنچه که آقای روحانی درباره بهشت رفتن افراد گفت، یک واقعیت است. مگر میشود به ضرب شلاق، فردی را نمازخوان کرد؟ آن نمازی که با زور و شلاق باشد، چه ارزشی دارد؟ آیا ایمان اجباری ارزشی دارد؟ باید دانست که جامعه را نمیتوان با زور و شلاق و زندان بهشتی کرد؟ کسانی امروز دم از به بهشت بردن افراد میزنند خود بهشترین لطمه را به دین زدهاند. اسلام دین سلم، صلح و دوستی است و با سلم و دوستی هم گسترش یافت و با شکنجه، زور و شمشمیر در تضاد است.
آیتالله محسن غرویان در گفتوگو با ایلنا، در خصوص واکنشها نسبتها به گفتههای برخی افراطیون نسبت به صحبتهای اخیر رئیس جمهور مبنی بر اینکه نمیتوان افراد را با زور به بهشت برد، گفت: به نظرم این واکنشها، نشات گرفته از این است که افراطیون به خاطر شکست در انتخابات ریاست جمهوری میخواهند خود را تسلی خاطر بدهند و برای تسکین خودشان شروع به هجمه و حمله کردهاند. وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری رئیس جمهور را فردی عالم، سیاستمدار و با تجربه دانستند، اظهار داشت: حمایت رهبر انقلاب، برای آنها بسیار ناراحتکننده بوده و به همین خاطر، چون رویشان نمیشود تا در برابر مقام معظم رهبری بایستند، در مقابل رئیس جمهور قرار گرفتهاند.
عضو هیئت علمی جامعةالمصطفی(ص) با بیان اینکه رهبر انقلاب در روز 14 خرداد امسال گفتند که رای مردم مشروعیت دارد و باید به آن احترام گذاشت، تصریح کرد: جبهه پایداری ارزشی برای رای مردم قائل نیست و این اختلاف از تضاد در دیدگاه نسبت به رای مردم نشات میگیرد که در تضاد با نظر مقام رهبری است. این استاد سطح عالی حوزه علمیه قم در خصوص نگرانیهایی که در حوزه فرهنگی مطرح میشود، خاطرنشان کرد: نظیر این مسائل تنها مختص در دولت فعلی وجود ندارد، بلکه در دولت قبل هم وجود داشت اما چنین مخالفتهایی وجود نداشت و مسائل فرهنگی به بهانهای برای عقدهگشایی منتقدان و انتقامگیری از دولت شده است.
غرویان با اشاره به موفقیتهای وزارت امور خارجه در مذاکرات هستهای یادآور شد: با اینکه همه میدانند که مذاکرات هستهای زیر نظر مقامات عالی نظام است و مقام معظم رهبری نیز نسبت به مسائل مذاکرات اشراف دارند اما کاسبان تحریم که منافعشان به خطر افتاده است، دلواپسند و هجمههای سنگینی علیه دولت روا داشتهاند. این استاد سطح عالی حوزه علمیه قم با اشاره به صحبتهای پدر معنوی جبهه پایداری ابراز داشت: برخی از اعضای جبهه پایداری و افراد همسوی با آنها، بیش از 10 سال در کانادا تحصیل کرده اند، حال چه شده است که تحصیل در انگلستان یک عیب محسوب میشود؟
وی با تاکید بر اینکه برخی تصور و تلقی خشونتآمیز را از دین در کشور را ترویج میدهند، بیان کرد: در بهترین حالت، ناخودآگاه منویات غرب را جلو میبرند چون غرب میخواهد این تصور را از اسلام در اذهان جا بیندازد که اسلام دین بخشش، عطوفت و سلم و صلح نیست بلکه اسلام دین خشونت و شمشمیر است. غرویان با اشاره به اینکه دولت باید زمینه آزادیهای فکری و اجتماعی را فراهم کند، تاکید کرد: باید دانست که با تهمت، تهدید و افترا نمیتوان جامعه را هدایت کرد و با فراهم کردن فضای آزاد است که میتوانند با شناخت کامل و صحیح جامعه در بستر رشد و تعالی قرار بگیرد. این استاد عالی حوزه علمیه قم با بیان اینکه مردم در انتخابات 24 خرداد نشان دادند که به صلح، دوستی و آزادی رای دادند، خاطرنشان کرد: مردم در 24 خرداد، به ادامه یافتن سازوکارهای هشت سال گذشته، به دروغ، به هدایت زوری جامعه و تهدید و ارعاب "نه" گفتند.