به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۴ - ۰۱:۵۷
 
۲
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۱۲/۱۰ ساعت ۰۸:۳۷
کد مطلب : ۱۲۶۲۹۱

شانس روحانی در انتخابات؛ 50- 50

گروه سياسي- رسانه ها: روزنامه صبح نو (حامي قاليباف) نوشت: در یک نظرسنجی که توسط یک مرکز افکارسنجی معتبر درباره دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری صورت گرفته است، به نتایج جالبی در مورد میزان اقبال حجت الاسلام حسن روحانی دست یافته است. این نظرسنجی در هفته اول اسفندماه به صورت حضوری انجام شده و جمعیت مورد مطالعه آن، حدود 20هزار نفر از شهروندان سراسر کشور بوده‌اند.

در این نظرسنجی سه سؤال اصلی مطرح شده است. در پرسش نخست آمده است : آیا در انتخابات 29 اردیبهشت شرکت می‌کنید؟ که 52 درصد گفته‌اند: «در انتخابات شرکت می‌کنیم»، 10.2 درصد گفته‌اند: «احتمالاً شرکت می‌کنیم» و 29درصد گفته‌اند: «در انتخابات شرکت نمی‌کنیم». 5.5 درصد هم گفته‌اند که «هنوز تصمیمی برای شرکت در انتخابات نگرفته‌ایم.»

طبق این نظرسنجی میزان مشارکت مردم در انتخابات در آذر ماه 50درصد، دی ماه 53درصد، بهمن ماه 52درصد بوده است که نسبت به نتیجه نظرسنجی اسفندماه میزان مشارکت 63 درصد رشد داشته است. در سؤال دوم نظرسنجی در مورد میزان اعتماد مردم به سلامت انتخابات پرسیده شده است که 52 درصد جامعه هدف پاسخ داده‌اند که خیلی زیاد به انتخابات اعتماد دارند. در پرسش سوم نیز در مورد ارزیابی رای دهندگان نسبت به اینکه آیا آقای روحانی مجددا به ریاست جمهوری انتخاب می‌شود یانه؟ پرسیده شده است که 50 درصد پاسخگویان جواب مثبت و 45درصد جواب منفی به این پرسش داده‌اند. 2.7 درصد از پاسخگویان نیز جوابشان «نمی‌دانم» بود.

بر اساس این نظرسنجی با وجود آنکه دولت مستقر تمامی ابزارها و امکانات لازم را برای جلب رضایت مردم در اختیار دارد اما عدم موفقیت دولت در وعده‌ها چه در حوزه سیاست خارجی و چه در حوزه سیاست داخلی، رکود شدید در اقتصاد و رشد بیکاری که معاون اول رئیس جمهور آن را ابر چالش نامیده است و همچنین سوء تدبیر مدیران دولتی درمدیریت بحران‌ها موجب نارضایتی مردم از دولت شده است که قطعاً در انتخابات 96 این نارضایتی‌ها خود را در رأی مردم نشان خواهند داد.

اصلاحات
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵/۱۲/۱۰ ۰۹:۰۶
من در طی سالهای80 تا 84 به طور مرتب به دوستان و برخی از سران اصلاح طلب ، گوشزد می کردم که به دلیل« ناخشنودی بخشی از جامعه اصلاح طلبی از روند مدیریتی دوستان خویش »،زمینه برای تفوق جدایی و اختلافات در این جامعه فراهم شده است ، ولی نه گوش شنوایی بود و نه چشم بینایی ، چون برخی در پست و جایگاه سازمانی خویش،چنان غوطه ور شده بودند که بینایی و شنوایی آنان ، آسیب دیده بود و سرانجام ، اختلاف بر انسجام ، پیروز گشت.
اکنون آن وضعیت در حال تکرار است و مبدأ آن دقیقا سال 92 بوده است.
خطر - خطر - خطر!!!!!!!!!!!! (349145)