E_DOC_LOCATION_20_BLOCK}'; $conf['doc']['blocks'][29] = '{TOP_DOCS_VISIT_MAIN_BLOCK}'; $conf['doc']['blocks'][30] = '{TOP_DOCS_COMMENT_MAIN_BLOCK}'; ?> پخت تاکویاکی هشت پا توسط یک آشپز مشهور - بهار نیوز
 
به روز شده در ۱۴۰۳/۰۷/۲۷ - ۱۷:۵۳
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۱۶ ساعت ۱۱:۵۹
کد مطلب : ۴۴۸۸۵۳

پخت تاکویاکی هشت پا توسط یک آشپز مشهور

پخت تاکویاکی هشت پا توسط یک آشپز مشهور
گروه فیلم: تاکویاکی یک نوع غذا در آشپزی ژاپنی است. در تاکویاکی تکه‌های هشت پا (به زبان ژاپنی تاکو) در داخل خمیر آبکی آرد گندم ریخته می‌شود و توسط قالبی ویژه پخته می‌شود و در آخر پخت به صورت کره‌های ۳ تا ۵ سانتیمتری در می‌آید. تاکویاکی معمولاً به عنوان میان غذا و عصرانه خورده می‌شود. تاکویاکی معمولاً همراه بنی‌شوگا (ترشی زنجبیل) صرف می‌شود.
....
مرجع : فرادید
برچسب ها: غذای خیابانی
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها