برخی از افراد به دلیل ویژگیهای فیزیولوژیکی بدن خود نسبت به ژلهای تزریقی حساسیت بیشتری نشان میدهند و ممکن است دچار خونمردگی و کبودی بیشتری نیز شوند. از طرفی اگر فیلر تزریقی کیفیت کافی را نداشته باشد و یا با تکنیک نادرست تزریق شود قطعاً عوارض جانبی ناشی از آن نیز شدیدتر خواهد بود. اگرچه این عارضهها خودبهخود و بهمرورزمان رفع میشود، اما برای درمان سریعتر و کاهش اثرات ناخوشایند آن شما میتوانید از داروهای مجاز استفاده کنید. بهترین روش رفع کبودی و ورم لب بعد از تزریق ژل استفاده از ترکیبات حاوی بروملین است.
بروملین چیست؟
بروملین یک آنزیم طبیعی موجود در ساقه آناناس است که بهسرعت کبودیهای ناشی از تزریق لب و جراحیهای زیبایی را برطرف میکند؛ لذا مصرف کپسولهای حاوی بروملین به دلیل دارابودن درصد بالایی از این آنزیم بهشدت توصیه میشود. باید توجه کرد دریافت حجم زیادی از بروملین که در ساقه آناناس وجود دارد با مصرف میوه آناناس تقریباً غیرممکن است؛ بنابراین ما به شما توصیه میکنیم که برای رفع کبودیهای لب بعد از تزریق ژل (فیلر) و یا کبودیهای بعد از جراحی بینی از کپسول پیناهیل استفاده کنید که حاوی ۲۵۰ میلیگرم بروملین در هر کپسول است.
کبودیهای ناشی از تزریق ژل تا چند روز ادامه دارد؟
هنگامی که شما ژل پرکننده به لبهای خود تزریق میکنید معمولاً به دلیل آسیبهایی که حین تزریق به عروق خونی زیر پوست وارد میشود، خونریزیهایی جزئی به وجود میآید و همین مسئله باعث بروز کبودی و ورم و درد جزئی در لبها میشود. در واقع اگر بعد از تزریق ژل دچار این عارضه شدید اصلاً نگران نباشید، زیرا این یک عارضه کاملاً طبیعی است. این کبودیها معمولاً در یک الی دو هفته بعد از تزریق از بین میروند. اگر پزشک شما مهارت کافی برای تزریق ژل داشته باشد بهاحتمال زیاد ورم و کبودی لبها بعد از تزریق به حداقل خود میرسند. اما درهرصورت اگر شاهد درد و ورم یا کبودی در لبهای خود بودید میتوانید با کمک توصیههای پزشک این عوارض را به حداقل برسانید و خیلی زود آنها را از بین ببرید. شما میتوانید با استفاده از کمپرس یخ و مصرف داروهای ضدالتهابی مانند کپسول پیناهیل که حاوی بروملین است زمان بهبودی خود را کوتاهتر کنید.
موارد مصرف بروملین
شاید تصور کنید که بروملین فقط برای رفع خونمردگی و کبودی بعد از تزریق ژل و یا جراحی بینی استفاده میشود، اما در واقع بروملین موارد مصرف بسیار گستردهای دارد که در ادامه بیشتر به آنها اشاره خواهیم کرد.
بروملین و درمان خونمردگی و کبودی
مصرف بروملین به تسریع روند بهبودی کبودیها و خونمردگیها کمک شایانی میکند. اگر هر قسمتی از بدن شما به دلیل ضربه، فشار، عمل جراحی و … دچار ورم، کبودی و خونمردگی شده باشد میتوانید با مصرف بروملین این عارضهها را از بین ببرید.
بروملین و درمان آرتروز
بروملین خواص ضدالتهابی و ضددرد بسیار زیادی دارد و به همین جهت برای درمان درد و تورم بافت نرم مفاصل کاربرد فراوانی دارد. کسانی که دچار آرتروز زانو و شانه هستند با مصرف این دارو بهبودی قابلتوجهی به دست خواهند آورد.
بروملین و درمان بیماریهای قلبی و عروقی
مصرف بروملین در درمان بیماریهای قلبی و عروقی بسیار مؤثر است و از بروز سکتههای مغزی و حملات قلبی پیشگیری میکند؛ به این صورت که مانع از چسبیدن و تجمع پلاکتهای خون به همدیگر میشود و در نتیجه باعث جلوگیری از تشکیل لخته خون و حوادث ناگوار قلبی و عروقی میشود.
بروملین و درمان آسم
بروملین دارای اثرات ضدالتهابی بسیار قوی است و به همین جهت برای افراد مبتلا به آسم یا سایر اشکال بیماریهای آلرژیک و مجرای تنفسی بسیار مفید است.
بروملین و درمان سینوزیت مزمن
طبق مطالعات انجام شده، ثابت شده است که قرص بروملین در کاهش تورم، احتقان و سایر علائم مرتبط با سینوزیت مزمن تأثیر بسیار زیادی دارد.
بروملین و درمان سوختگی
استفاده از بروملین هم بهصورت خوراکی و هم بهصورت موضعی برای ازبینبردن بافت آسیبدیده ناشی از زخم و سوختگی درجه ۲ و ۳ بسیار مؤثر است.
بروملین و رفع التهاب روده
طبق آزمایشهای انجام شده روی موشها ثابت شده است که مصرف بروملین التهاب مجرای گوارشی را تا حد بسیار زیادی کاهش میدهد و زخمهای مخاطی ناشی از بیماریهای التهابی روده را درمان میکند.
دوز مجاز مصرف بروملین
بسته به نوع کبودی و شدت عارضه دوز مجاز مصرف بروملین نیز متفاوت است. اما بهصورت کلی بزرگسالان میتوانند برای تسریع روند بهبودی روزانه یک الی سه عدد کپسول مصرف کنند. بهتر است بروملین یک ساعت قبل از غذا و یا دو ساعت بعد از غذا مصرف شود تا تأثیرگذاری آن به حداکثر خود برسد. اگر قصد تزریق ژل لب و یا جراحی بینی دارید توصیه میشود ۲۴ الی ۴۸ ساعت بعد از انجام تزریق یا عمل جراحی کپسول بروملین را مصرف کنید تا از شدت عارضه کاسته شود و کبودیها زودتر درمان شوند.
عمدتاً کبودیها و خونمردگیهای بعد از تزریق ژل نسبت به کبودی و خونمردگیهای ناشی از جراحی بینی کمتر هستند و ممکن است نیاز به دوز دارویی کمتری داشته باشید. اما اگر قصد درمان کبودیهای بعد از عمل بینی با بروملین پیناهیل را داشته باشید بهاحتمال زیاد باید تا بهبودی کامل روزانه ۳ عدد کپسول را میل کنید. این در صورتی است که برای درمان کبودی و ورم بعد از تزریق ژل میتوانید در روزهای اولیه ۳ عدد و در روزهای بعدی روزانه ۲ عدد کپسول را تا بهبودی کامل میل کنید.
عوارض و تداخلات دارویی بروملین
• بروملین ممکن است در بعضی از افراد باعث بروز برخی عوارض جانبی خفیف همچون اسهال، حالت تهوع، استفراغ و خونریزی زیاد قاعدگی شود. بهویژه زمانی که در دوزهای بالا مصرف شود.
• بروملین نباید توسط افرادی که به آناناس حساسیت دارند مصرف شود.
• بروملین زمان لختهشدن خون را کاهش میدهد، بنابراین اگر از رقیقکننده خون همچون وارفارین، آسپرین کلوپیدوگرل، دیکلوفناک، ایبوپروفن، ناپروکسن، دالتپارین، انوکساپارین، هپارین و یا وارفارین استفاده میکنید در مصرف آن احتیاط کنید.
• بروملین میتواند بر نحوه جذب آنتیبیوتیکها توسط بدن شما تأثیر بگذارد. بهعنوانمثال، میتواند میزان جذب آموکسیسیلین یا تتراسایکلین توسط بدن را افزایش دهد. مصرف بروملین همزمان با آموکسیسیلین یا تتراسایکلین میتواند عوارض آموکسیسیلین یا تتراسایکلین را افزایش دهد.
• بروملین ممکن است تأثیر داروهای آرامبخش همچون داروهای ضدتشنج، آلپرازولام، دیازپام، زولپیدم، آمیتریپتیلین و برخی داروهای ضدافسردگی را بیشتر کند. همین امر در مورد گیاهان باخاصیت آرامبخشی مانند سنبلالطیب نیز صدق میکند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی جهت خرید میتوانید به
وب سایت شرکت آمیتیس مراجعه کنید