به روز شده در ۱۴۰۳/۰۷/۲۸ - ۱۳:۵۱
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۷/۲۸ ساعت ۰۹:۵۹
کد مطلب : ۴۹۶۵۶۶

فرآیند کاشت، برداشت و فرآوری جک فروت

فرآیند کاشت، برداشت و فرآوری جک فروت
گروه فیلم: جک‌فروت (به انگلیسی: Jackfruit) بومی منطقه گهات غربی در جنوب هند، سری‌لانکا، شرق و جنوب شرق آسیا وجنگل‌های بارانی کشورهای اندونزی، مالزی و فیلیپین است. میوه‌های این درخت، سبزرنگ، آب‌دار و معطر و از بزرگ‌ترین میوه‌های جهان و بزرگ‌ترین میوه درختی با بیشینه وزن ۴۵ کیلوگرم، هستند.

وزن معمول میوه‌های این درخت به بیش از ۱۸ کیلوگرم و درازای آن‌ها به بیش از ۶۰ سانتی‌متر می‌رسد. یک درخت جک‌فروت بالغ، به‌طور معمول، ۲۰۰ میوه و درختان بزرگ‌تر تا ۵۰۰ میوه به‌طور سالانه تولید می‌کنند. میوه‌ها، از نوع میوه‌های مرکب بوده و عموماً، طعمی شیرین داشته و در تهیهٔ دسرها مورد استفاده هستند. این میوه‌ها به‌صورت پخته یا خام مصرف می‌شوند. دانه‌های آن نیز به صورت پخته در مناطق محلی خورده می‌شوند.
....
مرجع : فرادید
برچسب ها: جک فروت
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها