به روز شده در ۱۴۰۳/۰۷/۱۴ - ۲۲:۲۱
 
۷۱
تاریخ انتشار : ۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ساعت ۱۰:۲۹
کد مطلب : ۱۸۵۳۹
از pmc تا "جم" و "من و تو" و " فارسي‌وان":

اطلاعاتی​ درباره​ هفت شبکه ​پربیننده فارسي ​ماهواره​

گروه فرهنگ و هنر:​ بدون شک در نوروز سال 79 که اولین شبکه ماهواره‌ای فارسی زبان به شکل غافلگیرکننده و بدون اطلاع مدیران آن در ایران قابل دریافت شد، كمتر کارشناس و مسئولی گمان می‌برد که پس از 13 سال این شبکه‌های ماهواره‌ای بتوانند اين گونه بر افكار عمومي تاثيرات كنترل نشده خود را بر جاي بگذارند و به یکی از سوژه‌های مهم کشور تبدیل شود.
اطلاعاتی​ درباره​ هفت شبکه  ​پربیننده فارسي ​ماهواره​
بحدود 13 سال از آن زمان که مجری شبکه «IN Tv» از تماس یک شهروند اصفهانی با این شبکه شوکه شده بود و با تعجب و بهت یک سیب را از پای شبکه خودش نشان داد و از او پرسید «اگر الان مرا می‌بینی بگو که در دست من چیست؟!» می‌گذرد و این روزها شبکه‌های جدیدی در فضاي لايتناهي تركتازي مي‌كنند. «7 قلوی مهاجم» شاید بهترین تعبیری باشد که بتوان برای شبکه‌ها به کار برد. هفت شبکه ماهواره‌ای که هرکدام به صورت زیرکانهای بخشی از مخاطبان را هدف قرار گرفته‌اند و همین 7 شبکه به عنوان رقیبی جدی برای سازمان عریض و طویل صدا و سیما و شبکه‌های بی‌شمار این سازمان قرار گرفته‌اند...

پی‌ام‌سی

دقیقا 10 سال پیش، زمانی که شبکه‌های ماهواره‌ای در تسخیر افرادی مانند امیر قاسمی‌و شب خیز بودند یک شبکه 24 ساعته موسیقی خیلی بیسر و صدا پا به عرصه رقابت گذاشت. تا پیش از این روال اين بود كه مجری‌های شبکه‌هایی مانند طپش و پن ساعت‌ها کنار مهمانانشان بنشینند، از هر دری حرف بزنند، خاطره بازی کنند، بینندگان با آن‌ها تماس تلفنی بگیرند و صحبت‌های آن‌ها به صورت زنده روی «ایر» برود. دراين ميان گاهگداری هم کلیپ‌های بیکیفیت موسیقی هم پخش می‌شد و بقیه ساعت روز هم همان برنامه‌ها تکرار می‌شد. شبکه پی‌ام‌سی اما بدون استفاده از هیچگونه مجری با الگو برداری از شبکه‌های معروفی مانند MTv برنامه‌های خود را به پخش کلیپ‌های داخلی و کلیپ‌های روز خارجی (که تا پیش از آن عملا در شبکه‌های ایرانی پخش نمی‌شد) اختصاص داد.

شکستن برخی هنجارهای اجتماعی و فرهنگی توسط شبکه‌های ماهواره‌ای جامعه ایران دقیقا از همین زمان آغاز شد. تا پیش از تاسیس این شبکه، نمایش شکل‌هایی خاص از پوشش و برخی صحنه‌ها تابویی بزرگ به حساب می‌آمد که در کلیپ‌های ایرانی وجود نداشت و کلیپ‌های خارجی هم تقریبا از شبکه‌های فارسی زبان پخش نمی‌شد. این شبکه اما با نمایش کلیپ‌های خارجی قبح شکنی خود را آغاز کرد و پس از مدتی کلیپ‌های ایرانی حتی از نمونه‌های خارجی نیز سبقت گرفتند!

از مهرداد اسماعیلی کیا به عنوان مدیر شبکه PMC نام برده می‌شود که یکی از ثروتمندان مقیم دوبی محسوب می‌شود. او شرکتی را به نام KIAMAX افتتاح کرده و همچنین در پروژه‌هایی از قبیل مجله PMC Magazine ، مجله T3 ، موسسه مالی ضامن، آژانس هواپیمایی کلاب پرشیا، محصولات آرایشی Qmax ، کنسرت‌های PMCevent وهمچنین مجله گلچین سرمایهگذاری کرده است.

شاید کمتر کسی بداند کیا مکس حدود چهار سال پیش شبکهای جدید به نام لایو کازینورا بر روی ماهواره ‌هاتبرد افتتاح کرد که قرار بود اولین قمار خانه تلويزیونی ایرانی (!) باشد اما پس از گذشت نزدیک به یک ماه از فعالیت خود به دلایل نامعلومی به کار خود پایان داد. مدیریت این شبکه چراغ خاموش حرکت می‌کند و به همین دلیل شایعات زیادی در مورد وابستگی‌های او به داخل کشور مطرح می‌شود. برنامه‌های این شبکه در ایام سوگواری قطع می‌شود، کلیپ‌های دارای مضامین سیاسی اجازه پخش از این شبکه را ندارند، معمولا رنگ پارازیت را به خود نمی‌بیند و تا سال‌های سال این شبکه فقط در محدوده ایران پخش می‌شد و ایرانیان ساکن اروپا و آمریکا از وجود چنین شبکهای بیخبر بودند! با این وجود شبکه PMC که مرکز آن در ابتدا در هلند بود و سپس به دوبی نقل مکان کرد نسبت به سایر شبکه‌ها همچنان حرفه‌ای محسوب می‌شود.

این شبکه هم با خوانندگان به اصطلاح زیر زمینی ایران ارتباط دارد و هم به عنوان یکی از شریک‌های تجاری موسسه آونگ که در لس‌آنجلس واقع شده با خوانندگان لس‌آنجلسی کار می‌کند و در واقع نبض موسیقی غیر رسمی‌ داخل و خارج از کشور در دستان این شبکه قرار گرفته است. یکی از نکته‌های لاینحل دیگر پی‌ام‌سی آن است که هر زمان یک خواننده زیرزمینی داخل ایران تصمیم می‌گیرد مجوز دریافت کند و سلسله مراتب و پروسه طولانی اخذ مجوز را تا انتها طی می‌کند، ناگهان این شبکه یک کلیپ از این خوانندگان پخش می‌کند و سیر اخذ مجوز آن‌ها به تعویق می‌افتد!

بی‌بی‌سی فارسی
دقیقا در زمانی که هیاهوی شبکه‌های سیاسی ماهواره‌ای محدود به شبکه‌های کُند و خسته​ای مانند صدای آمریکا، کانال وان، پارس و ... می‌شد ناگهان شبکه تازه نفس بی‌بی‌سی فارسی در دیماه سال 87 از راه رسید. سه سال پیش از آغاز به کار این شبکه بود که وزیر وقت خزانه داری یا دارایی انگلستان پرده از راه‌اندازی این شبکه برداشت. گوردون براون (که در آن زمان وزیر دارایی بود و سپس به مدت سه سال در سمت نخست وزیری انگليسی هم فعالیت کرد) در پاییز سال ۲۰۰۶ میلادی اعلام کرد که بودجه‌ای معادل ۱۵ میلیون لیره استرلینگ، نزدیک به ۲۲ میلیون دلار در سال، برای راه‌اندازی بخش فارسی تلویزیون بی‌بی‌سی اختصاص داده است.

در پی گذشت نزدیک به سه سال از ارایه طرح تاسیس تلویزیون فارسی زبان بی‌بی‌سی و پس از ماه‌ها آموزش و آزمون براي جذب نيرو از رسانه‌هاي ايراني سرانجام ساعت پنج بعدازظهر روز چهارشنبه، ۲۵ دی ماه، این تلویزیون کار خود را آغاز کرد. این شبکه تلاش کرده بود هرآنچه که دیگر شبکه‌های ماهواره‌ای سیاسی در خود نداشتند یک جا جمع کند. استفاده از مجریان و خبرنگاران خوش سیما، جوان و حرفه‌ای که برخی از آن‌ها نیز از داخل کشور به آن شبکه رفته بودند موجب شد تا مدیران این شبکه تمامی‌اهداف سیاسی خود را در ظاهری جذاب ادامه دهند.

در این شبکه قرار نیست خط فکری سیاسی بنیانگذاران این شبکه به صورت مستقیم بیان شود و این بار سنگین به عهده مهمانان به ظاهر موجه برنامه‌های خبری و سایر برنامه‌های به ظاهر فرهنگی و مستند این شبکه است تا بی‌بی‌سی فارسی هیچ‌گونه جهتگیری مستقیم نداشته باشد. این شبکه تلاش کرده از نقاط ضعف شبکه‌هایی مانند VOA استفاده کرده و تا آنجا که ممکن است خود را به مردم ایران نزدیک نشان می‌دهد و از این طریق اثرگذاری این شبکه نیز بالاتر رفته است.

برنامه‌های چند ساعته برای مناسبت‌های مختلف، نمایش فیلم‌های مستندسازان داخل کشور، اشراف نسبي به موضوعات اجتماعی روز مردم(به خاطر استفاده از نيروهاي جوان و آپ تو ديت ) و همچنین پاتک‌های زیرکانه این شبکه به رقیب دیرینه خود یعنی آمریکا در قالب خبرها و گزارش‌ها چهرهای جذابتر برای مخاطبان ارائه می‌کند. بی‌بی‌سی فارسی کوچکترین اتفاقات روز کشور را در کمترین لحظه پوشش می‌دهد و با توجه به اتفاقات روز، ساعت پخش و ویژه برنامه‌های خود را تغییر می‌دهد تا مخاطبان بیشتری را به سمت خود جذب کند. بي‌بي‌سي فارسي اما داراي جهت‌گيري عيان سياسي است كه گاه به خاطر سنت مرسوم شبكه جهاني بي‌بي‌سي به نتايج غيرمنتظره‌اي ختم مي‌شود. مثل وقتي كه يك مقام اخوان المسلمين مصر در حمايت از رهبر انقلاب ايران با صراحت و قاطعيت صحبت كرد و يا وقتيكه مهاجراني در پاسخ به لاطائلات نتانياهو آنچنان آتشين و انقلابي موضع گرفت كه مجري بي‌بي‌سي هول شد!

صدای آمریکا
صدای آمریکا یکی از قدیمی‌ترین شبکه‌های سیاسی فارسی زبان محسوب می‌شود که بخش فارسی آن از سال 75 آغاز به کار کرده و با وجود تلاش‌های بیشماری که انجام داده اما همچنان در محدوده مخاطبان سنتی خود محصور شده و در جذب سایر مخاطبان ناکام بوده است. این شبکه که گفته می‌شود با بودجه 75 میلیون دلاری سنای آمریکا مشغول به کار است در چند سال اخیر با مشکلات درونی زیاد مواجه بوده و همین موضوع سبب شده تا ریزش شدیدی در مخاطبانش احساس کند. صدای آمریکا در برنامه‌های خود همان ژست حداقلي بیطرفانه رقیباش یعنی بی‌بی‌سی فارسی را نیز ندارد و نقش یک اپوزيسیون سلطنت طلب را بازی می‌کند. معمولا افراد مسنتر و یا تندروتر مخاطبان این شبکه هستند. مدیران این شبکه تلاش‌های بی‌شماری برای جذب سایر اقشار انجام دادند اما در نهایت در رقابت با بی‌بی‌سی بازی را واگذار کردند.

حدود سه سال پیش بود که دعواهای داخلی این شبکه به اوج خود رسید و بسیاری از مجریان و کارمندان این شبکه در اعتراض به سانسور، مشکلات مالی و تبعیض اخراج شدند. جمشید چالنگی یکی از این افراد بود که پس از سال‌ها فعالیت در برنامه تفسیر خبر کنار گذاشته شد و پس از این اتفاق در صفحه خودش در فیس بوک نوشت: «يكي از دلايل تعليق و سپس اخراج من از VOA سوال از مديران اين شبكه به خاطر كم كردن زمان برنامه و سپس گرفتن اين برنامه از من بوده است. فضاي حاكم بر شبكه صداي آمريكا آكنده از تبعيض و فساد اداري بود و من در يك جلسه كه با مسئولان ارشد صداي آمريكا داشتم اين مورد را به آنها گفتم. سوء مديريت در بخش فارسي صداي آمريكا سبب شده است تا وضعيت كنوني اين شبكه مانند فضاي حاكم بر ادارات شوروي سابق شود. مديران سطوح بالاي مديريتي در صداي آمريكا به من قول دادند كه به خاطر اظهارات من هيچ انتقام جويي از من صورت نگيرد اما مديران بخش فارسي از جمله رامين عسگرد تحمل اين انتقادات را نداشتند.»

جالب آنجاست که مدیر شبکه جم نیز که خود نیز کارنامه سوال برانگیزی دارد در نامهای دست به افشاگری درباره مدیران این شبکه زده و از سانسور حرف‌هایش در این شبکه خبر داده است. فروردین سال 86 یکی دیگر از اتفاقات جنجالی این شبکه رخ داده و مجری صدای آمریکا در مصاحبه تلفنی با ریگی او را رهبر جنبش مقاومت مردم ایران خطاب کرد!

من و تو
آبان سال 89 شبکهای روی ایر رفت که خیلی زود به عنوان یکی از مهاجمان پر قدرت شبکه‌های ماهواره‌ای به ایران شناخته شد. در روزهای اولیه تاسیس من و تو این شبکه در حالی که اکثر ساعت کنداکتور برنامه‌هایش خالی بود با راه‌اندازی آکادمی‌موسيقي راه یک ساله را در عرض یک ماه طی کرد و توانست مخاطبان زیادي را به سمت خود جذب کند. در ابتدا حساسیت‌ها روی این شبکه آنچنان نبود اما پس از آکادمی‌ و شروع برنامه‌های تازه این شبکه خط فکری آن مشخص شد. شبکه من و تو که دقیقا از همان اصول و ترفندهای حرفه‌ای بی‌بی‌سی فارسی استفاده می‌کند با مطالعه روي خلأ‌هاي برنامهسازي در داخل كشور نيروي خود را بر پوشش اين حفره‌ها قرار داده است.

من و تو انرژی خود را روی برنامه‌های اینترتیمنت و سرگرمی‌گذاشت و به عنوان مکمل شبکه بیبی‌سي فارسی درآمد. در برنامه‌های این شبکه از نشان دادن مستقیم روابط بی بند و بار و شکستن افراطي هنجارهای اجتماعی مانند شبکه‌های فارسیوان و جم خبری نیست و همه چیز در لایه‌های زیرین دنبال می‌شود. شبكه من و تو زيركانه مي‌كوشد اعتماد مخاطبانش را به عنوان يك شبكه خانوادگي مفرح كسب كند. در هیچ کدام از برنامه‌های این شبکه سبک دیگر زندگی به صورت مستقیم تبلیغ نمی‌شود اما برنامه‌هایی مانند بفرمایید شام، من و تو پلاس و آکادمی‌موسيقي و... نوعي ديگر از سبك زندگي و در تعارض كامل با آن چيزي كه در رسانه‌هاي رسمي ما عرضه مي‌شود تبليغ مي‌شود.

موسيقي پاپ، سينماي روز، مجري‌هاي جوان و خوش لباس ،نمايش جاذبه‌هاي زندگي مدرن و غربي و نمايش هدفدار از نوستالژي‌هاي دهه 50 مهمات اين شبكه براي تاثيرگذاري بر طبقه متوسط هستند اما نكته جالب بال و پر گرفتن تدريجي برنامه‌هاي سياسي از اتاق خبر گرفته تا تك برنامه‌هاي مرتبط با تاريخ سياسي و اقتصاد سياسي است.... اتاق خبر من و تو به صورت تدریجی از سایه بیرون آمد و با خط فکری خاص و نیم نگاهی به سلطنتطلبان جهت‌گيري خودش را نشان داد.

در مستندهای تاريخي این شبکه نيز با چشم پوشی بر بخش‌های عمدهای از واقعیت‌ها، تصویری دلخواه از مدیران سلطنت طلب این شبکه از روایت‌های تاریخی را به نمایش گذاشت. این شبکه سلسله مصاحبه‌هایی با خوانندگان مطرح لس‌آنجلسی هم انجام داد و محور تمامی این گفتوگو‌ها مضامین سیاسی و زندگي در به اصطلاح تبعيد بود... شنیده شده با آرام شدن فضای سیاسی ایران این شبکه قصد دارد در شش ماهه دوم سال تمرکز خود را روی همان برنامه‌های سرگرم کننده بگذارد. این مجموعه تلویزیونی در ۲۸ اکتبر سال ۲۰۱۰ در لندن توسط کیوان و مرجان عباسی که زن و شوهر هستند راه‌اندازی شد. کیوان عباسی فرزند دوم فریبرز عباسی است که مالکیت و مدیریت تلویزیون پارس در آمریکا و شبکه غیر اخلاقی Hostlertv در کانادا را بر عهده داشت.

کیوان عباسی مدتی مدیریت شبکه سیاسی فارسی‌زبان آزادی را برعهده داشت که افرادی مانند رضا فاضلی و بهروز صوراسرافیل نیز در آن حضور داشتند. فاضلی و صوراسرافیل بعدها به دلیل اختلافاتی که بین کیوان عباسی و آنها به وجود آمد، از این شبکه جدا شدند. شبکه آزادی بعد از مدتی به دلیل ضعف محتوا و پایین بودن کیفیت و عدم جذب مخاطب تعطیل شد. بعد از مدتی کیوان کار خود را در فضای اینترنت شروع و شبکه «ببین‌تی‌وی» را راه‌اندازی کرد.

این شبکه که فقط از طریق اینترنت قابل رویت بود با همکاری رها اعتمادی (بنی‌اعتماد)، تیام بصیر و تعدادی چند از دوستان آنها تا مدتی فعاليت داشت و توانست مخاطب خاص خود را جذب کند اما به دلایل مختلف این کار نیز به سرانجام نرسید و بعد از مدتی ببین‌تی‌وی نیز تعطیل شد. چند سال بعد او شبکه من و تو را که گفته می‌شود با بودجهای در حدود 40 میلیون دلار که از سوی دولت انگلیس تامین می‌شد راه‌اندازی کرد.

فارسی وان
در زمانی که شبکه‌های ماهواره‌ای تمام تمرکز خود را بر پخش برنامه‌های سیاسی و موزیک گذاشته بودند ناگهان شبکه​ای از راه رسید که تصیم گرفت خلأ وجود فیلم و سریال در شبکه‌های ماهواره‌ای را پر کند. تا پیش از این شبکه ام‌بی‌سی پرشیا با پخش فیلم با زیرنویس فارسی بخشی از این مخاطبان را از آن خودش کرده بود اما فارسی وان با تمرکز بر دوبله سریال‌ها و فیلم‌ها مخاطبان زیادی را به سمت خود روانه ساخت. این شبکه اما بر خلاف ام‌بی‌سی پرشیا پخش سریال‌های درجه 2 و 3 را دستور کار خود قرار داد و ساختارشکنی در زمینه روابط اجتماعی شاه بیت تمامی برنامه‌های این شبکه بود. فارسیوان این هنجارشکنی را قدم به قدم انجام داد.

این شبکه هر چه جلوتر رفت نمایش سریال‌های دارای مثلث و مربع‌های عشقی، روابط زنان و مردان متاهل و فرزندان نامشروع در آن پررنگ و پررنگتر شد. دوبله‌های این شبکه در ابتدا بسیار ضعيف بودند و در افغانستان انجام می‌شد اما پس از مدتی بر مهارت دوبلورهای آن نیز افزوده شد. گفته می‌شود پس از انتقاداتی که به دوبله این شبکه وارد شد شبکه ماهواره‌ای جم اقدام به دوبله فیلم‌های این شبکه کرد که پس از بروز اختلافات شدید بین مدیران جم و فارسی‌وان این همکاری قطع شد. فارسی‌وان حاصل سرمایه‌گذاری مشترک گروه موبی و کمپانی نیوز کورپوریشن است.

گروه موبی در سال ۲۰۰۲ توسط سعد محسنی، استرالیایی افغان‌تبار و خواهر و دو برادرش تاسیس شد و کمپانی نیوز کورپوریشن متعلق به فردي به نام روبرت مرداك - امپراتور رسانهاي - است كه چهارمين مرد ثروتمند آسياست. روبرت مرداك داراي 60 شبكه تلويزيوني به 13 زبان مختلف است، كه روزانه حداقل 300 ميليون مخاطب را به خود جلب مي‌كند. همين طور مسئوليت 100 روزنامه و مجله معتبر؛ همچون ديليتلگراف، والاستريت ژورنال، تايمز، سانديتايمز، نيويوركپست و نيز شبكه‌هاي خبري معروفي؛ همچون فاكس، فاكسنيوز و اسكاينيوز و سايت‌هايي همچون «ماي اسپيس» بر عهده اين فرد است. 10 میلیون دلار رقمی است که گفته می‌شود برای راه‌اندازی این شبکه هزینه شده و شبکه زمزمه نیز از دیگر شبکه‌های متعلق به این امپراتوری است.

شبکه فارسیوان بسیار پیچیده عمل می‌کند. در ظاهر هیچ نشانی از مخالفت با آموزه‌های ارزشی و دینی نشان نمی‌دهد و حتی برای مناسبت‌های خاص مذهبی هم پیام تبریک و تسلیت می‌دهد اما سریال‌های نشان داده شده در این شبکه چیز دیگری را نشان می‌دهد. از سینا ولیالله به عنوان یکی از تهیه کنندگان و مدیران اصلی فارسیوان نام برده می‌شود و در کنار او سارا رهبری به عنوان معتمد مرداک به عنوان مسئول خرید سریال و هماهنگی برای دوبله در شبکه فارسی وان مشغول به کار است.

جم
شبکه جم در سال 86 فعالیت خود را با تمرکز بر موسیقی و کلیپ آغار کرد و به عنوان رقیب اصلی شبکه پی‌ام‌سی درآمد اما پس از مدتی سبک کاری خود را به سرگرمی‌ و سپس سریال تغییر داد. از سعید کریمیان به عنوان موسس و مدیر اصلی شبکه جم نام برده می‌شود. او در سال 77 در رادیو صدای ایران در لس‌آنجلس شروع به کار کرد و به این ترتیب اولین فعالیت رسانهای او رقم خورد.

او پس از حدود دو سال فعالیت در این رادیو از آن جا نقل مکان کرد و چند سالی را در شبکه‌های مختلف لس‌آنجلسی سپری کرد. پس از آن بود که برادران کریمیان تصمیم گرفتند برای تجارت به دوبی نقل مکان کنند و از این طریق روابط زیادی با افراد درون کشور پیدا کردند. سعید کریمیان با ارتباطات داخلی خود، سهامدار اصلی سه شرکت بزرگ در تهران به نام‌های آپولونیا کالج، دبلیو آیپی و گروه طلايی آسیا شد و از آن‌ها شعبه‌هایی در کشورهای دیگر تاسیس کرد. همه این عوامل دست به دست هم داد تا کریمیان این شبكه را از سال ۲۰۰۶ میلادی با شعار «جم همه شما را دوست دارد» راه‌اندازی کند و به عنوان یكی از شبكه‌های تلویزیونی «گروه موسیقی و سرگرمی‌عمومی» (General Entertainment and Music Group) با محتوای برنامه‌هایی نظیر فیلم‌های سینمایی، مجموعه‌ها و سریال‌های تلویزیونی، مستندهای تلویزیونی، برنامه‌های آموزشی و سایر برنامه‌های سرگرم‌كننده جهان فعالیت خود را آغاز کرد.

«گروه موسیقی و سرگرمی عمومی» دفاتری در شهرهای دوبی، لندن، كوالالامپور و لس‌آنجلس دارد و عمده فعالیت خود را بر تغییر سبک زندگی ایرانی‌ها قرار داد. در واقع شبکه من و تو نسخه بزرگتر و حرفه‌ایتر از این شبکه است و شبکه جم جزو اولین شبکه‌های ماهواره‌های بود که اساس كار خود را بر سبک زندگی گذاشت. با روی کار آمدن شبکه فارسی وان رابطه این شبکه با جم نیز بسیار مساعد شد و سارا رهبری به عنوان مهره کلیدی فارسی وان به صورت همزمان در شبکه جم نیز مشغول به کار شد و حتی گفته می‌شود مرداک نیز بخشی از سهام جم را خریداری کرد. در عوض مدیر این شبکه به نیروهای فارسی وان قول داده بود که با ارتباطات خود امکان تردد آنها به داخل کشور را فراهم کند.

این شبکه پس از چند سال فعالیت در زمینه موسیقی و سرگرمی، کانال دیگری برای پخش سریال راه‌اندازی کرد که بر خلاف فارسیوان که از فیلم‌های آمریکای لاتین استفاده می‌کرد پخش فیلم‌های ترکیهای را در دستور کار خود قرار داد. عشق ممنوع، ازل، عشق و جزا، حریم سلطان، عمر گل لاله و... از جمله سریال‌هایی بودند که مخاطبان بی‌شماری را جذب کردند و نام شبکه «جممووی» را بر سر زبان‌ها انداخت. همه این اتفاقات سبب شد تا شبکه جم ناگهان رشد کند و تعداد شبکه‌های خود را به 10 شبکه افزایش داد اما مدتی بعد با بروز اختلافات شدید میان سارا رهبری و سعید کریمیان همه چیز نقش بر آب شد. سارا رهبری از شبکه جم بیرون آمد و با این اتفاق تعداد کانال‌های این شبکه و کیفیت برنامه‌های آن نیز کاهش چشمگیری پیدا کرد.

مدیر شبکه جم از آن دسته افرادی بود که تلاش می‌کرد چراغ خاموش حرکت کند اما در یکی، دو سال اخیر افشاگری‌های زیادی در صفحه فیسبوک این فرد و مدیران شبکه فارسیوان به وجود آمد و باعث شد تا سویه‌های دیگری از هویت این افراد آشکار شود.

شبکه AAA
شبکه AAA یکی از نوظهورترین شبکه‌هاي ماهواره‌ای است که مدتی است با دو کانال AAA music و AAA family اقدام به فعالیت می‌کند. این شبکه دقیقا رویه چند سال گذشته جم را طی می‌کند و با ایجاد دو شبکه در حوزه موسیقی و سریال اقدام به فعالیت می‌کند. در مورد مدیران و گردانندگان این شبکه هنوز اطلاعات کاملی در دسترس نیست و گمانهزنی‌های زیادی درباره آن صورت گرفته است.

در اوایل کار این شبکه بسیاری آن را متعلق به مدیریت جم می‌دانستند و نکته جالب آن جا بود که شبکه AAA اعلام کرد در نظر دارد ادامه سریال عمر گل لاله که به صورت نیمهکاره از جم پخش شده بود را پخش کند! پس از آن بود که شبکه جم نسبت به این اقدام معترض شد و شواهد از مدیریت متفاوت این دو شبکه خبر داد. برخی هم این شبکه را وابسته به شرکت king records می‌دانند.

این شرکت در حال حاضر به عنوان یکی از رقیبان سرسخت شرکت آونگ قرار گرفته و بسیاری از کلیپ‌های خوانندگان لس‌آنجلسی توسط این شرکت ساخته می‌شود. رقابت این دو شرکت به حدی شده که کلیپ‌های ساخته شده توسط آونگ تنها از شبکه پی‌ام‌سی پخش می‌شود و کلیپ‌های ساخته شده توسط کینگ رکوردز تنها توسط شبکه AAA music.
مرجع : هفت صبح

امید اهوازی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۰:۴۶
که چی حالا؟خب معلومه هر شبکه ای یه سری اسپانسر داره که هدفدارن.. مگه شبکه بی هدف ممکنه؟اگه اینقد شجاعت دارید یه داستان کامل از رسانه های خودمون که شدن بلندگوی افراطی ها و شبکه های استانیشون کارشون شده فقط پخش سریالهای تکراری و دست به دست کردن سریال جومونگ هم بنویسید...رسانه هاییی که دل مردن و با تفریح و شادی غریبه هستن (151160)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۳:۳۶
موافقم . پشت پرده برخی برنامه های افراطی صدا و سیما رو هم منتشر کنید (151315)
مهتاب
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۵:۱۵
شبکه مربوط به بچه ها پرشن تون و جم جونیور جا افتاده چون بچه ها بیست و چهار ساعته اونا رو میبینن. (151409)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۸:۴۰
من که کاری به این کارا ندارم ، من و تو خیلی شبکه خوبیه .
تو فیلم ها هم ام بی سی پرشیا (که متاسفانه قطع شد) و AAA و آخر هم اگه فیلمش قشنگ باشه عین ازل ، جم.
تو سیاسی هم فقط بی بی سی. (151540)
ناصر (موج نو)
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۸:۴۷
امید جان معلومه منظور بهارنیوز رو نگرفتی.شبکه های ما مشکل دارن و همه اینو قبول دارن ولی همین شبکه هایی که تو این مقاله بهشون پرداخته شد دارن وارد متن زندگی میشن تا از درون زندگی ما را از هم متلاشی کنن.اهای عزیزان بیدار باشید و آگاه باشید ازخطری که در کمین خانواده ما و فرزندان ما هست (151546)
ای وای
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۹:۱۷
آره دوست عزیز ... این همه شبکه ی داخلی بی هدف داریم ... فقط زحمت میکشن برنامه ها رو از تو آرشیو می برن واسه پخش .... همین !!! شبکه های دیگه هم اگه بخوان برنامه بسازن فقط کپی برداری میکنن ... جالبه که شبکه های بیگانه رو مسخره میکنن و بعد عین برنامه های اونا رو با کیفیت هزاران بار پایین تر میدن به خورد ملت .... (151563)
۱۳۹۲/۰۷/۳۰ ۰۰:۳۴
منAAA رو نمیشتاختم حالا میرم فرکانسشو میزنم تا اونم ببینم ممنون بابت اطلاع رسانی راستی tvpرو چرا نگفتی اونم چیزی از منوتو کم نداره هردوتاشون عالی هستن (151686)
مهسا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۰:۴۶
البته برنامه هاي مثل 20:30 - ديروز امروز فردا - شناسنامه - پخش سخنراني امام جمعه تهران اللخصوص خاتمي و جنتي هم در كنار شبكه هاي اقتصادي موريتاني و بنگال هم جز پر بيننده ترين !!!!!!!!!!!!!!!!! شبكه هاست (151161)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۵:۲۴
دمت گرم
:)))))))))) (151418)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۸:۳۳
عالی بود :)))))))))))))) (151533)
حنا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۱:۱۱
چشم عزت الله خان روشن! (151171)
مخاطب بهار نیوز
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۱:۱۹
بهار نیوز از شما انتظار نداشتیم که مانند سایتهای اصولگرا و تندرو و صدا و سیما اینچنین با بغض و کینه گزارش تهیه کنید البته باید انصاف داد که شما مانند ان سایتها دروغ های بیشرمانه نگفتید و فقط یک جورایی بغض خود را نشان دادید خب این یک واقعیت است که هر کس که بودجه ان رسانه ها را میدهد حتما انتظاری هم از گردانندگان ان شبکه ها داشته باشد ولی به نظر من ان شبکه ها مخصوصا بی بی سی اصول رسانه ای را خیلی بهتراز رسانه های داخلی مخصوصا رسانه میلی رعایت میکند و حداقل سعی میکند بی طرفی خود را نشان دهد و من مطمئن هستم اگر شرایط در ایران محیا بود خیلی از کارکنان ان شبکه ها در کشور خودمان کار میکردند و مجبور به ترک وطن نمیشدنددر مورد جمشید چالنگی هم که شما از ایشون طرفداری میکنید ! باید بگویم که ایشون دائما از براندازی حکومت در ایران دفاع میکنن و با هر کس هم که مصاحبه میکنند باید مهمان هم به این نتیجه برسد و بیان کند که حتما باید حکومت تغییر کند یعنی یک گرداننده دیکتاتور است که حنما همه باید نظر ایشان را تائید کنند خب به نظر شما کدام رسانه ای که ادعای بیطرفی دارد همچین مجری را تحمل میکند (151174)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۴:۰۰
از نظر شما همه ی سایتها وابسته اصولگرا و شبکه های صدا وسیما کلا همش دروغ میگن و حقیقت رو باید از زبون این شبکه ها و یا از سایت های وابسته به اصلاح طلب ها شنید و بقیه همه دروغ میگن همه کشکن بابا تو دیگه کی هستی (151345)
مخاطب بهار نیوز
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۵:۱۳
متاسفانه انقدر دروغ شنیدیم که خبرهای راستشون هم باور نمیکنیم چند روز پیش یکی از مجریان شبکه منوتو بخاطر درد شدید سنگ کلیه به بیمارستان رفت فردای ان روز یکی از سایتهای اصولگرا گفت که دکتر کپی بعلت مصرف بیش از حد مشروب در یک پارتی به بیمارستان منتقل شد که همین خبر دروغ با واکنشهای مخاطبان خود همین سایت روبرو شد یکی از مخاطبان نوشته بود خب مشروب خوردن فلانی چه ربطی به شبکه دارد که شما همچین خبری رو کار کردیدحالا بگذریم که از نظر این سایتها هر ایرانی که در خارج از کشور کار میکند یا همجنس باز است یا بهایی است یا منکراتی و غیره (151406)
۱۳۹۲/۰۷/۳۰ ۰۰:۲۲
درسته به ما ربطی نداره... ولی قسمت اول حرفت رو خود مجری شبکه منو تو تایید کرده که بیش از حد الکل مصرف کرده ... (151683)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۸:۳۴
بله نظر ما همینه :دی حالا حرص بخور !!!!! (151534)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۵:۲۴
بعيد ميدونم گزارش واسه بهار باشه . چون بهار اهل بغض و كينه نيست . اما اين گزارش هم دقيق نيست و كار افراد اصولگراست . اين شبكه ها خصوصا بي بي سي و من و تو برنامه هاي بسيار خوبي دارند . انصافا اخبارشون بي طرفانه و حقيقته (151419)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۱:۳۵
اون شبکه ها رو کسی اسمشون هم نشنیده؛ ما خودمون بهترینهارو داریم مثلا: اخبار فقط اخبار ایران: همه ی دنیا درجنگ؛قحطی و فلاکت است بجز ایران در رفاه کامل؛ موسیقی که فقط با صدای افتخاری پخش میشه و تصویر چمن؛ مسابقات که اصلا تقلید نیستن و با جوایز ارزنده ده میلیون ریالی؛ بحث های روز سیاسی که همش مربوط به خارجه؛ سریال های بی معنی و آبکی؛ کل کانالها پیش بسوی اذان؛ فوتبال و تبانی؛ الانم که داریم میریم به استقبال ماه محرم و صفر و برنامه های فوق العاده ای که دراین دو ماه پخش میکنن (151179)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۸:۳۶
در واقع کامل ترش اینه که بحث های روز سیاسی راجع به بدبخت شدن کشورهای غربی و آمریکایی.... (151536)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۲۳:۳۸
عالی بود. (151668)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۱:۴۷
ما که نمی بینیم (نه به دلیل ایمان بالا و یا به دلیل اعتقاد به رسانه میلی بلکه به دلیل دانشجو بودن و دور از دسترس بودن) ولی به شدت بر روی ساختار خانوادگی و جامعه ایران اثر گذاشتن و تا سنتی ترین اقشار جامعه نفوذ کردن!
این تازه اول تغییراته؛ به زودی و در سال ها و دهه های آینده اثرات این سریال ها مشخص تر خواهد شد. بنده هیچ قضاوتی درباره خوب یا بد بودن این ها نمی کنم ولی کاملا هویداست که در تعارض 180 درجه ای با فرهنگ سنتی ایرانند.
همین چند وقت پیش موردی از خیانت رو از نزدیک دیدم که به گفته خودش این کار براش قبحی نداشت و استنادش هم به این سریال ها و بقیه دنیا بود!!!
دچار سردرگمی شدم که:
خیانت غیرت عشق است وقتی وصل ممکن نیست
چه آسان ننگ میخوانند نیرنگ زلیخا را! (151182)
مرتضی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۱:۵۱
گزارش جالبی بود (151183)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۳:۰۸
نخیر جانم . این هم جهت گیری بهار بود،،.،،،، (151264)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۳:۲۳
تعداد بینندگان هر شبکه باتوجه به محتوای آن نشان از جهت گیری فکری و تمایل و خواست جامعه محسوب می شود صدا وسیما هم اگه میتونه با این صرف بوجه کلان مخاطب جمع کنه!!!!!! (151286)
کارمند
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۲:۰۸
خوب شما که این همه اطلاعات دارین و زیر وبم این شبکه ها رو بلدید چرا فکری بحال سریالهای تکراری و برنامه های خسته کننده صدا و سیمای میلی نمی کنید مردم از بس که این شبکه های داخلی چیز جدیدی ندارن به شبکه های ماهواره ای پناه می برن و فکر نکنم در روز10دقیقه به شبکه های داخلی نگاه کنن (151195)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۳:۳۵
ده دقیقه ؟؟؟؟

من که آخرین باری که تلویزیون میلی رو دیدم 5 سال پیش بود . اون موقع هنوز سید محمد حسینی برنامه اجرا می کرد . البته فقط برنامه نود رو تماشا می کنم (151312)
مهندس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۶:۰۷
خوب نیست به جای همه فکر کنید و قضاوت کنید (151457)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۸:۴۲
من 4سال پیش ، بعد از موضع گیری های منصفانه تلویزیون و. . . . . نشون دادن اون دادگاه ها ، دیگه نگاه نکردم. البته به جز 90 که یک وقت هایی ببینم. (151542)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۲۳:۱۱
من كه حرف بدي نزدم بهار كه سانسور كردي جاش نقطه گذاشتي؟؟ گفتم تو تلويزيون همه رو خائن و جاسوس و معاند و برانداز و ... كرد : خاتمي- نبوي- تاجزاده- سحرخيز و.... (البته خلاصه تر اينو گفته بودم !! الان بيشتر توضيح دادم. ) (151662)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۳:۵۰
اینجوریام نیست که نیگا نمی کنیم من خودم برنامه 90 و فوتبال پرسپولیسو نیگا میکنم (151335)
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۲:۱۱
در عوض شبكه های صدا و سیما نیز زيركانه مي‌كوشند اعتماد مخاطبانشان را از بین ببرند.و بنظر میرسد در این راه بسیار موفق نیز عمل کرده اند !!! (151198)
دكتر
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۳:۲۸
آفرين (151298)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۳:۳۴
صدا و سیما دیگه چیه ؟ مگه شما میبینید ؟؟؟؟؟ (151309)
بابک
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۲:۱۸
در مورد شبکه های خبری ، تا جایی که به صورت حرفه ای و بی طرفانه فعالیت کنن مشکلی وجود نداره و اتفاقا باعث نوعی رقابت و بالا رفتن کیفیت حتی در رسانه های داخلی میشه اما در مورد برخی شبکه هایی که در زمینه تفریح و سرگرمی فعالیت میکنن متأسفانه گاهی هنجارهای اخلاقی جامعه ی ایران رو رعایت نمی کنن ، پخش موزیک ویدئوهای خاص غربی و برخی از سریال های بی محتوا و نامناسب مخصوصا برای کودکان و ... معضل بزرگی شده. (151202)
دكتر
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۳:۲۹
با قسمت اول حرف شما موافقم ولي قسمت دوم بايد بگم كه شامل تمام شبكه‌هاي ماهواره‌اي سرگرمي نمي‌شود، تعداد معدودي اين گونه هستند. (151300)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۳:۳۳
کاملا درسته . پخش بسیاری از سریالهای شبکه ای نظیر جم که در برخی از سریالهایش نظیر حریم سلطان دیده شده تمامی اعضای یک خانواده در زمان پخش آن میخکوب این شبکه می شوند در بسیاری از مواقع با تابو شکنی هایی و پخش تصاویری که جامعه و خانواده ایرانی آن را می پسندد همراه است ./ به عنوان یک جوان 26 ساله کاملا مخالف پخش سریالهایی هستم که هنجار شکنی و غیرت ایرانیان را هدف قرار گرفته اند (151306)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۲:۲۵
بهار.!بالاخره نظرت مثبت بود یا منفی...!؟ (151210)
دكتر
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۲:۲۶
كل متن رو خواندم، سعي داريد بگيد كه اين شبكه‌هاي ماهواره‌اي سعي در تبليغ نوعي ديگر از زندگي را براي مردم دارند، ولي اينطور نيست، مردم اين شبكه‌ها را تماشا مي‌كنند تا از فضاي محدود و بسته و پوشيده‌اي كه رسانه ميلي براي مردم ساخته فرار كنند. مردم ايران از جعبه سانسور( به قول آقاي هاشمي) فراري هستند. چون سبك زندگي و فكر آن‌ها متفاوت است و تحميل فرهنگ و تهاجم فرهنگي از سمت رسانه ميلي صورت مي‌گيرد چون به طور واضح سعي در تحميل نوع زندگي كه خود مي‌پسندد براي مردم دارد. (151211)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۲:۳۰
عیب می جمله بگفتی هنرش نیز بگو (151214)
امیر ک
United Kingdom
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۶:۲۳
از ما آب و نان را گرفتید "جم" را نگیرید (151470)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۶:۲۶
خدایی پرسپولیسم هم خوب بود حیف شود ......... (151472)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۳:۲۵
عجب افشاگري تاثير گذاري ، از فردا ديگه هيچكس اين شبكه ها رو نگاه نميكنه. (151292)
حمید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۳:۲۹
واقعا باید به فکر بی بند و باری که این شبکه ها تبلیغ می کنند باید بود.

واقعا صدا و سیما اگه درست مدیریت بشه اینها جای میدون گرفتن ندارن. (151299)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۳:۳۱
البته کاملا مشخصه که این گزارش توسط بهار نیوز تهیه نشده زیرا با شناختی که از سایت بهار داریم معمولا با تمامی گفته های بالا ممکن است موافق نباشند . احتمالا نوشته بالا توسط سایت یا مجموعه و یا شخصی تهیه شده که هم اصلاح طلب و هم اصولگراست(احتمالا) . در مورد شبکه فارسی وان که باید گفت متاسفانه مستقیم بنیان خانواده های ایرانی را هدف قرار داده بود و بسیاری هم مخاطب خصوصا در میان بانوان جوان به خود اختصاص داده بود و کارش کلا ترویج بی بند و باری بود که البته در این ضمینه روشنگری هایی نه البته کامل صورت گرفت و با وجود شبکه هایی مثل من و تو جم مخاطبان این شبکه بسیار ریزش و به سمت این دو شبکه رفتند . در مورد بی بی سی هم که بعد از انتخابات واقعا بیشترین مخاطب رو در بین خانواده های ایرانی و سنین مخطلف پیدا کرد و منبا خبری بسیاری از شهروندان داخل کشور خصوصا افرادی که شاید به سایتهای مهم خبری و فیلتر شده دسترسی ندارند شبکه بی بی سی است که تقریبا مشی بی طرفانه خود را اغلب رعایت کرده است .

شبکه من و تو اما بدون شک پر بیننده ترین شبکه حال و حاضر خانه های ایرانیان است که با برنامه های آموزنده و مستند های زیبا و برنامه هایی نظیر آکادمی مخاطبین بسیار بالایی رو جذب کرد . صفحه فیس بوک شبکه من و تو پر لایک ترین صفحه فیس بوک فارسی موجود در شبکه اجتماعی فیس بوک است .

(ضمنا در بالا گفته شده بود که شبکه من و تو در سال 89 افتتاح شده که این غلط میباشد . زیرا این شبکه در نیمه دوم سال 87 و با دو شبکه من و تو 1 و من و تو 2 شروع به کار کرد که بعد از مدتی ادغام شدند و شبکه من و تو 1 کنونی تشکیل شد . )

. (151304)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۵:۳۶
من و تو از آبان 89 شروع بکار کرده که حتی تبلیغاتش هم در زمان بازی ایران و برزیل در دوبی کنار زمین دیده می شد. 87 را از کجا آوردی ؟!!!!! خودشون هم میگن 89 شما میگی 87 ؟!!!!!!! (151431)
نسرین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۳:۳۴
خوب هر شبکه ای بیننده خاص خودش روداره هرکسی هرچیزی روکه دوستداشته باشه نگاه میکنه اینکه ناراحتی نداره . تنوع در شبکه های ماهواره ای یعنی همین (151308)
ایرانی دلسوز ووفادار
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۳:۳۸
آدم اگه قرار باشه توهین وتهمت ودروغهایی که به افرادی میشه که حتی کوچکترین ابزار برای دفاع ازخود ندارندرا ببینه وبشنوه همین بهتر که نبینه یا اگه قراره همش سخنرانی و ....ببینه بره حوزه وخودش تحصیل کنه بهتره . بابا کیه به اینا بگه بخدا مسایل دینی را اگه از شما بهتربلد نباشیم کمترهم بلد نیستیم. من بعنوان یه دلسوز بهتون میگم بخدا صداوسیما کاری کرده که رغبتی برای دیدن بهترین سریالهاهم خیلی کمه.خلاصه اصلاح کنید خودتون را ای ازخود راضی ها (151317)
سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۳:۳۹
صدا و سیمای ما اصلا هدفدار عمل نمیکنه نه؟؟؟!!! خدا خیر بده شبکه های بی بی سی فارسی و من و تو رو که اخبار و واقعیت های کشورو به مردم میگن... تا کی باید به اراجیف صدا و سیما گوش میدادیم؟؟؟ ما که جز حقیقت چیزی از این شبکه ها نشنیدیم. تازه 90 درصد خبراشونم از رسانه های داخلی میگیرن... راستی.. only manoto1 ! (151320)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۴:۱۸
كاش فر كانسها را هم اعلام مي كرديد تا مردم بهتر با اين شبكه هاي معاند اشنا بشن (151355)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۵:۱۹
كاش شما هم درك بهتري از رسانه ها داشتيد و حرفهاي افراطيون رو نميزديد (151412)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۵:۲۲
برنامه هاي شبكه هاي بي بي سي و من و تو و پي ام سي بسيار ددني هستند و اخبار بي بي سي و اتاق خبر من و تو كاملا حقيقت داره و بيطرفانه به درج اخبار ميپردازند . با جانبداري و سانسوري كه صداو سيما در انتشار اخبار داره صد سال ديگه از اين نسل تشنه خبر و واقعيت بعيده به صدا و سيما توجهي كنند (151416)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۷:۴۸
شما عین کبک سرتو بکن زیر برفو از واقعیتها فرار کن (151511)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۴:۳۵
از محتوای خبری من و تو و جهت گیریهای سیاسیش معلومه صد درصد اسرائیلیه (151375)
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۴:۳۵
درباره تأثیر و الگوبرداری صدا و سیما و دویدن از پی این شبکه های مهاجم نگفتید:
- تغییر شکل اتاق اخبار و موسیقی شبکه یک! استفاده از فونت خاص و رنگ خاص(سبز) به جای قرمز در شباهتی انکار ناپذیر با بیبی سی!
- پخش « در شماره آینده خواهید دید!» در اغلب سریالهای سیما در کپی برداری مطلق از الگوی تبلیغات فارسیوان و جم!
و از همه بدتر و مشمئز کننده تر پخش تبلیغ وسایلی چون کرم حلزون و کفش لاغری و تن تاک(توتال کور ماهواره!)و ... که خود نشانه کم شدن مخاطبان صداو سیمای میلی و اثر تحریم های اقتصادی و بی تدبیر های خودشان !! است. (151376)
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۴:۵۵
این لینکه که سند همکاری شبکه من و تو با اسراییل می باشد را من پیدا کردم
سایت تهران تلاویو وابسته به اسراییل است
لطفا بررسی کنید
http://www.tehtel.com/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-1055,1314-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D9%86%DB%8C%D9%85-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF.aspx (151390)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۵:۰۶
ﺧﻴﻠﻲ اﺯ ﻣﺎ ﺑﺨﺎﻃﺮ اﻳﻨﻜﻪ اﺯ ﺣﻜﻮﻣﺖ و ﺻﺪا و ﺳﻴﻤﺎ ﻋﺼﺒﺎﻧﻲ ﻫﺴﺘﻴﻢ, ﻭاﺳﻪ ﻟﺠﺸﻮﻥ ﺳﻨﮓ اﻭﻥ ﺷﺒﻜﻪ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺳﻴﻨﻪ ﻣﻲ ﺯﻧﻴﻢ. ﻛﺎﺵ اﻓﻜﺎﺭﻣﻮﻥ ﺁﺯاﺩ ﺑﺸﻪ و ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺑﺎﺷﻴﻢ. ﻣﻦ اﺧﺒﺎﺭ ﺑﻲ ﺑﻲ ﺳﻲ ﻣﻲ ﺑﻴﻨﻢ, اﻓﻖ ﺻﺪاﻱ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎ ﺭﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩاﺭﻡ و ﻣﺴﺘﻨﺪﻫﺎﻱ ﻣﻦ و ﺗﻮ ﺭﻭ ﻣﻲ ﺑﻴﻨﻢ. اﻣﺎ ﻫﻴﭻ ﻭﻗﺖ ﻃﺮﻓﺪاﺭﺷﻮﻥ ﻧﻴﺴﺘﻢ, ﻫﻴﭻ ﻭﻗﺖ اﺯﺷﻮﻥ ﺩﻓﺎﻉ ﻧﻤﻲ ﻛﻨﻢ و ﺑﻬﺸﻮﻥ اﻋﺘﻤﺎﺩ ﻧﺪاﺭﻡ, ﻫﻤﻮﻧﻘﺪﺭ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺭﺳﺎﻧﻪ ﻣﻴﻠﻲ اﻋﺘﻤﺎﺩ ﻧﺪاﺭﻡ. اﻳﻨﺎ ﻛﻪ ﺗﻮ اﻳﺮاﻧﻦ, ﺑﻪ ﻓﻜﺮ ﻣﻨﺎﻓﻊ ﺧﻮﺩﺷﻮﻧﻦ ﭼﻪ ﺑﺮﺳﻪ ﺑﻪ اﻣﺜﺎﻝ ﺭﻫﺎ اﻋﺘﻤﺎﺩﻱ. ﻛﻪ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﻏﻴﺮاﻳﺮاﻧﻲ ﺭﻭ ﺗﺮﻭﻳﺞ ﻣﻴﺪﻩ.... اﻟﺒﺘﻪ ﻛﻼ ﻓﻘﻄ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﺴﻌﻮﺩ ﺑﻬﻨﻮﺩ ﺟﺪاﺳﺖ ﻛﻪ ﺷﺪﻳﺪا ﻗﺒﻮﻟﺶ ﺩاﺭﻡ. (151397)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۸:۳۶
آفرین بهت...
1000 تا مثبت (151535)
احمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۵:۰۸
ما که به این مسائل کاری نداریم یعنی مخاطب برنامشو می خواد همین ولی اطلاعات خوبی بود ولی حیف من فکر می کردم مرجان عباسی مجرده حیف (151400)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۵:۱۲
مهترین دلیل موفقیت این شبکه ها بد عمل کردن رسانه ملی ست (151404)
عبدالله
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۵:۴۰
بابا نوه رهبر کبیر انقلاب هم میگه گوگوش هایده مهستی حریم سلطان .....این یعنی عزت جان کشک می خوای بدم خدمتتون؟ (151439)
محمود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۵:۵۵
خودت میگی پر بیننده که یه اطاقک دارنو میلیونها بیننده کور از خدا هم دو چشم بینا میخاد که صداوسیما نداره (151449)
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۶:۳۴
هرچی باشه بهتر از رسانه میلی ضرغامی جلیلی هست. (151481)
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۶:۵۴
گزارش بسیار جالبی بود,ممنون از بهار,امیدوارم روزی برسه شبکه های جدیدی در داخل یا خارح تاسیس شن که به جای تبلیغ سلطنت طلبی,زندگی مصرفی,ظاهری از زندگی به اصطلاح مدرن,تفریحات پوچ و مبتذل و..جهت گیریشون به سمت اندیشه ورزی و زندگی انسانی باشه (151494)
بی خبر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۸:۰۲
به نظر من در ایران ساعاتی را که خانواده ها به تماشای برنامه های ماهواره ای می نشینند بسیار بیشتر از ساعاتی است که صدا و سیمای ایران را می بینند.
ماهواره به سرگرمی جدانشدنی زندگی ایرانیها تبدیل شده است، صدا و سیما خیلی دیر دست به راه اندازی شبکه ها سرگرم کننده زده است و واقعا با روحیات مردم و خواسته های مردم بیگانه است.
صدا و سیما آن چیزی را نشان می دهد که دوست دارد مردم آنگونه باشند و بشوند ولی شبکه های ماهواره ای آن چیزی را که مردم می خواهند به آنها نشان می دهد حتی اگر ضد دین و ارزش ها باشد . شبکه های ماهواره ای بدنبال ترویج بی اخلاقی و ترویج فساد در جامعه و شست و شوی مغزی افراد است ولی صدا و سیما کسی را فاسد نمی کند اگرچه ممکن است خیلی هم احساس شادی و لذت نکنند.
ماهواره به یک میزان دشمن مجرد ها و متاهل هاست فکر می کنم این همه پسر مجرد و دختر ترشیده محصول تربیت ماهواره ای هستند و این همه خیانت زنان هدیه ماهواره به خانواده هاست.
البته به قیمت سرگرم شدن و گول خوردن مردم توسط دشمنان تاریخی ایران
انگلیس در طول تاریخ همیشه بدنبال منافعش در کشورهای اسلامی است و در این راه از ماهواره هم استفاده می کند (151518)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۹:۱۳
حالم از صدای امریکا بهم میخوره (151560)
ازاده
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۳۰ ۰۴:۲۲
اه اه مجریان صدای امریکا اومدن منفی دادن:))صدای امریکا و مجریان عقده ای و دروغ گویش مزدور به معنای واقعی هستند که از دولت امریکا مواجب میگیرند برای توجیح تحریم های اقتصادی که خون مردم را می خورد و همه مسولان کشور را بی کفایت جلوه دهد درحالی که دکتر روحانی مرد تدبیر وامید بسیار توانمند است. (151709)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۹:۲۵
یه کشور رو فرهنگ و روابط مردمش میسازه و همینطور پیش بره تغییرات اساسی

در جامعه رو منتظر ش باشید این اتفاق ناگزیره (151566)
amir
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۱۹:۴۴
ماهواره نداریم اما باور کنید یا نه اصلا سمت صدا و سیما هم نمیریم. فقط خانومم چند روزیه شروع کرده جومونگ نگاه میکنه.
کلا روند کاریه صدا و سیما خیلی خیلی خیلی ضعیفه.
الانم فقط یا فیلم دانلود میکنم از اینترنت یا از دوستان میگیریم تماشا میکنیم این شده تلوزیون ما.
دلیل نداشتن ماهواره هم اینکه اولا اعصاب شبکه های سیاسی رو دیگه ندارم . تحمل مزخرفاتی که (البته نظر شخصیه) از فارسی وان و زمزمه پخش میشه رو ندارم. اما به خاطر شبکه های کارتونی و فیلمش بدم نمیاد دوباره راش بندازم. . . . (151572)
kave
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۲۰:۳۲
رسانه ملی چی داره که ما نگاه کنیم (151599)
تهرانی
United States
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۲۰:۳۶
نمیدونم واقعا منطق حکومت چیه؟ چرا پارازیت میندازین؟ بذارین مردم خودشون انتخاب کنن. چون مانع رسیدن صدای مخالفانتون میشین منم هیچ حرفی رو که صدا و سیما میگه باور ندارم...... (151605)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۲۱:۳۷
خانم ابتکار!
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!
فکر کنم که دیگه برای درست کردن خیلی چیزا دیر شده! (151630)
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۲۲:۳۵
ممنون بهار
استفاده کردیم.بازم ازین مطالب بذار (151645)
۱۳۹۲/۰۷/۲۹ ۲۳:۱۴
هرچه هست بخودمون مربوطه , شما نگاه نکن . (151663)
۱۳۹۲/۰۷/۳۰ ۰۰:۰۵
خب چرا می زنی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! (151676)
دوست
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۳۰ ۰۰:۰۷
درمورد هیچ شبکه ای ،داخلی یاخارجی ب دیده تعصب نگاه نکنید .اینقدرساده نباشید.رسانه ها برای ملتها ساخته نشدند بلکه برای دولتهاست وتحقق اهدافشون.همه رو ببین وقضاوت کن. (151678)
بنفشه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۳۰ ۰۲:۱۸
هیچ نیروی نمی تواند جلو فکر و خواست انسانها بایستد و هرچه دلش بخواهد در مغز مردم فرو کند. اینهای که این فکر را می کنند آب در هاون می کوبند .به عقیده من باید همه چیز البته نه ضد اخلاقی پخش شود هر کس نمی خواهد نگاه نکند مانند دارو هر نوع داروی در داروخانه ها به فزوش می رسد از سم گرفته تا مرگ موش... داروی که معالجه می کند و یا می کشد و هزاران ضرر دارند مردم هر داروی که نیاز دارند می خرند واستفاره می کنند هر کس صلاح خودش را بهتر از دیگران می داند به شما چه که چه می خرند اگر سم خریدند بجای ویتامین به من و شما چه ضررش به خودش می رسد (151696)
مجید از قم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲/۰۷/۳۰ ۰۲:۲۸
من که خدا رو صد هزار مرتبه شکر میکنم که بعد از 4 سال ماهوارمو فروختم و خیالمو راحت کردم! یه دو هفته ای هست که دارم راحت میرم دنبال کار و زندگیم و بی خیال همه چی شدم! (151699)
۱۳۹۲/۰۷/۳۰ ۰۵:۵۵
خداوکیلی ظاهر وباطن اینا که گفتی مشخصه هرکه نیازشو ببینه میره سراغشون انصافامن تووبی بی سی حرف ندارن اگر منصفی حقایق رابنویس وبگو که راستگویی وپر بار بودن برنامه هاشون نسبت به جعبه سانسوررا هم بگو فعلا اینا بهترین شبکه های ایرانی هستند .هرچه دل تنگت میخواد بگو... (151710)