به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۳ - ۲۱:۱۲
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۰۴ ساعت ۱۳:۴۱
کد مطلب : ۲۷۹۶۰۹

آتش زیرخاکستر همه‌گیری در مرکز کشور دوباره شعله‌ور شد

آتش زیرخاکستر همه‌گیری در مرکز کشور دوباره شعله‌ور شد
گروه جامعه: افزایش یکباره تعداد شهرستان‌های قرمز کرونایی بخصوص در مرکز کشور و بیخ گوش پایتخت تاکیدی براین مدعاست که خطر آغاز پیک پنجم کرونا بسیار جدی است و احتمالا تابستان داغی با اخبار مختلف کرونایی خواهیم داشت. با بررسی آمارهای تعداد ابتلای جدید بیماران کرونایی در سراسر ایران نشان می‌دهد ویروس منحوس همچنان با قدرت درحال فعالیت است و چرخه انتقال ظاهرا دوباره سرعت گرفته چون تنها در مدت کوتاه یک هفته‌ای شاهد رشد 45 درصدی تعداد شهرستان‌های قرمز از نظر همه‌گیری کرونا شده‌ایم.
 
آمارهای رسمی روز گذشته نشان می‌دهد درحالی که تنها یک هفته قبل فقط 22 شهرستان قرمز کرونایی در سراسر کشور آنهم در محدوده نوار جنوبی و جنوب شرقی ثبت شده بود اکنون علاوه بر رسیدن این عدد به 32 مورد می‌بینیم شهرستان‌های قرمز در مرکز، غرب و البته بیخ گوش پایتخت نیز دیده می‌شود.

کارشناسان بهداشت و درمان در این زمینه تاکید می‌کنند حرکت معنادار ویروس منحوس از جنوب کشور به مرکز و البته احتمالاً به‌زودی در شمالشرقی تاکیدی براین نکته است که زنگ هشدار آغاز پیک پنجم به صدا درآمده و اگر به این هشدار بی‌توجه باشیم زیر سایه سوء مدیریت واکسیناسیون همگانی باید منتظر بحرانی بسیار جدی‌تر و نگران‌کننده‌تر از پیک چهارم که هنوز به پایان آن نرسیده‌ایم باشیم.

این گروه تاکید می‌کنند افزایش آمارهای نرخ ابتلا در برخی شهرستان‌ها به‌خصوص در پایتخت به عنوان یکی از کانون‌های فعال ایجاد بحرانی تازه نشان می‌دهد ویروس کرونا هنوز آرام نگرفته و هرگونه بی‌توجهی و کوتاهی می‌تواند منجر به بحرانی مخرب و نگران کننده باشد که این روند در پایتخت کاملاً زیرپوستی آغاز شده و احتمالاً در هفته‌ آینده شاهد تغییر معنادار آمارهای نرخ ابتلا، بستری و البته موارد فوتی خواهیم بود.

در این زمینه کارشناسان بهداشت معتقدند پایتخت به دلیل تقاضای بالای سفرهای درونشهری یکی از کانون‌های بحران‌زا برای سراسر کشور است که بررسی دقیق نشان داده سیستم حمل و نقل عمومی، فعالیت ادارات دولتی و البته سفرهای بین شهری که به این منطقه انجام می‌شود از عوامل اصلی افزایش سرعت چرخه انتقال در شرایط فعلی است چون بسیاری از افراد برای انجام امور اداری ناگزیر باید به تهران سفر کنند و سیستم حمل و نقل عمومی فرصتی برای دست به دست شدن ویروس منحوس است.

این گروه درباره چگونگی سفر ویروس منحوس آنهم از نوع جهش یافته هندی یا آفریقای جنوبی در سراسر ایران معتقدند همانطور که وزیر بهداشت چندی پیش درباره جابجایی ویروس هندی از زابل به استان گلستان مواردی را مطرح کرده بود این اتفاق در سایر نقاط نیز رخ خواهد داد چون مسافرانی که از کانون‌های بحرانی فعلی مثل استان سیستان و بلوچستان، استان فارس، هرمزگان و بوشهر به سایر نقاط کشور سفر می‌کنند می‌توانند به سادگی ویروس کرونا را به عنوان سوغات ناخواسته به سایر نقاط منتقل کنند.

کارشناسان بهداشت و درمان همچنین تاکید می‌کنند با درنظر گرفتن تغییر علایم بیماری با ویروس جهش یافته و شباهت بسیار زیادی که به علائم سرماخوردگی ساده پیدا کرده احتمال انتقال ویروس بسیار بیشتر شده است چون نه تنها شناسایی ویروس جهش یافته برای تمامی مراکز تشخیص و غربالگری مهیا نیست بلکه اصولا خود هموطنان نیز ممکن است کرونا را با سرماخوردگی ساده اشتباه گرفته و هیچ توجهی به اهمیت رعایت اصول قرنطینه و فاصله‌گذاری اجتماعی نداشته باشند که این خود دردسری بسیار بزرگ خواهد شد.

توصیه اکید این گروه به مدیران ارشد ادارات، سازمان‌های دولتی و البته بخش خصوصی این است که با درنظر گرفتن گرمای هوای تابستان و استفاده از سیستم تهویه مطبوع در محیط بسته درصورت امکان قبل از آغاز بحرانی تازه نسبت به اجرای کاهش تعداد پرسنل خود در محیط کار و استفاده از امکانات دورکاری آنها اقدام کرده و به نوعی زمینه حداقل تجمع در دفاتر و ادارات را مهیا کنند.

این درحالی است که خود هموطنان نیز باید نسبت به رعایت اصول فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی جدیت کافی داشته تا با اینکار چرخه انتقال شکسته شده و مانع از شکل‌گیری پیک پنجم کرونا در دل پیک چهارم باشند، چون درصورت شکل‌گیری پیک‌ تازه همانطور که قبلاً نیز وزیر بهداشت پیش‌بینی کرده بود تضمینی برای تاب‌آوری کادر درمانی نخواهد بود و احتمالاً ارقام موارد فوتی بسیار نگران کننده خواهد شد.

شهرستان‌های قرمز کرونایی کدامند؟
بررسی‌های انجام شده از مزیان تعداد مبتلایان جدید براساس استانداردهای تعیین شده نشان می‌دهد در هفته آینده نسبت به هفته قبل 10 شهرستان جدید به گروه‌قبلی که در شرایط قرمز کرونایی قرار داشتند افزوده شده است.به این ترتیب اکنون آنطور که معیارهای تعیین شده وزارت بهداشت تعیین کرده است شهرستان‌های  مهران (استان ایلام)، تنگستان، دشتستان، دشتی، دیر، عسلویه و کنگان (استان بوشهر)، دماوند و فیروزکوه (استان تهران)، ایرانشهر، خاش، زابل و زاهدان (سیستان و بلوچستان)، گراش، لارستان و لامرد (فارس)، بم، رودبار جنوب، قلعه گنج، کرمان و منوجان (کرمان)، بستک، بندرلنگه، بندرعباس، پارسیان، جاسک، حاجی‌آباد، خمیر، رودان، قشم و میناب (هرمزگان) و شهرستان یزد (استان یزد) در وضعیت قرمز کرونا قرار گرفته‌اند. از این رو براساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا تردد از و به این مناطق با خودروهای پلاک شخصی و بدون مجوز ممنوع است و هموطنان درصورت بی‌توجهی به این قانون اعمال قانون خواهند شد.

این درحالی است که همین معیارها نشان می‌دهد در سراسر کشور از هفته آینده 174 شهرستان در وضعیت نارنجی و 242 مورد هم در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند که درصورت بی‌توجهی هموطنان به پروتکل‌های بهداشتی و کاهش سفرهای غیرضروری احتمالا این شهرستان‌ها هم یکباره به جمع شهرستان‌های قرمز کرونایی می‌پیوندند.

موج افسارگسیخته کرونا در هرمزگان همچنان رو به افزایش است
 تمامی آمارهای رسمی گواه این مطلب است که هرمزگان در حال حاضر کانون اصلی ویروس کرونا در کشور است اما همچنان خبری از اتخاذ تدابیر لازم در مواجهه با این پدیده شوم و منحوس دیده نمی‌شود. 
مسئولان استانی و کشوری به جای اتخاذ تدابیر مناسب برای قطع زنجیره کرونا به گفتن جملات کلیشه و تکراری و رعایت اصول بهداشتی تاکید دارند حال آنکه ویروس سراسر استان را فرا گرفته و نیاز به یک جدیت برای کنترل این ویروس سرکش وجود دارد. 

در حال حاضر به جز شهرستان‌های بوموسی و بشاگرد تمامی 11 شهرستان دیگر در وضعیت قرمز کرونایی هستند و این خود یک زنگ خطر بزرگ برای استان است که می‌تواند جان شمار زیادی از افراد را تا مهار بیماری بگیرد و خانواده‌های زیادی را داغدار کند. در همین راستا دکتر فاطمه نوروزیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان  در بندرعباس اظهار داشت: روند بیماری کرونا در هرمزگان کاملا صعودی است و با موجی سرکش روبرو هستیم که روزانه بر افراد بیمار و بستری می‌افزاید. 

وی افزود: تاکنون حدود 305 هزار تست از افراد مشکوک گرفته شده که در روزهای اخیر این تست‌ها اکثرا مثبت است و روند بیماریابی شدت گرفته است. سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: روند بستری بیماران کاملا صعودی است و در حال حاضر 698 بیمار در بیمارستان‌ها بستری هستند که خود یک رکورد در این زمینه استوی تصریح کرد: از این تعداد 94 بیمار کرونایی در بخش آی‌سی‌یو تحت مراقبت ویژه پزشکی قرار دارند و وضعیت 12 بیمار نیز وخیم گزارش شده است. 

نوروزیان گفت: در حال حاضر با افزایش قابل ملاحظه بیماران قرنطینه در منزل نیز روبرو هستیم که نگران کننده است، تا این لحظه 10611 نفر در منازل خود تحت قرنطینه قرار دارند. وی تاکید کرد: متاسفانه کرونا در هرمزگان بازهم قربانی گرفت و در شبانه روز گذشته جان 6 نفر دیگر شامل دو مرد و چهار زن در محدوده سنی 46 تا 95 سال از شهرستان‌های بندرعباس(3نفر)، میناب، سیریک، جاسک را گرفت و شمار جان باختگان این استان به 1417 نفر رسید. 

یکه تازی کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از افزایش شمار مبتلایان به کووید 19 در این استان خبر داد.
پرویز یزدان‌پناه افزود: هم اکنون 162 بیمار در بیمارستان‌های معین کرونای استان بستری بوده که از این تعداد 59 نفر مبتلای قطعی و 4 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.

وی ابراز کرد: تعداد بهبود یافتگان بیماران کرونایی کهگیلویه و بویراحمد تاکنون 49731 مورد گزارش شده است.
یزدان‌پناه اضافه کرد: از 277 جواب نمونه pcr دریافت شده از آزمایشگاه سلولی مولکولی یاسوج، حدود 18 درصد موارد مثبت بودند و به ترتیب در بویراحمد، گچساران و بهمئی بیشترین موارد مثبت را داشتند.رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد افزود: همچنین 204 نمونه تست سریع در استان انجام شد که ٨ درصد موارد مثبت بودند و عمدتا در بویراحمد و گچساران بودند.

یزدان پناه خاطرنشان کرد: ضروری است در این شرایط حساس و ناپایدار از هر گونه دید و بازدید و مسافرت غیر ضروری خودداری شود.وی یادآور شد: دورهمی‌ها و تجمعات نقش مهمی در انتقال کرونا داشته و همچنین رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و واکسیناسیون افراد واحد شرایط می‌تواند کمک به کنترل این بیماری کند.

شهرستان‌های جنوبی استان فارس به رنگ قرمز درآمد
 بررسی آخرین وضعیت‌ها نشان از تغییر محسوس در شرایط استان‌های جنوبی دارد به گونه‌ای که استان فارس به از این جهت در محاصره شهرهای قرمز قرار گرفته است.آخرین وضعیتی که در نرم‌افزار ماسک ثبت شده شماری از شهرهای استان فارس نیز به رنگ قرمز درآمده و هشدارهای شروع موج پنجم ددر حال پیوستن به واقعیت تلخ است. در حال حاضر شهرستان‌های اوز، لارستان، گراش و لامرد در وضعیت قرم، 17 شهرستان در وضعیت زرد و مابقی در وضعیت نارنجی قرار دارند.

براساس آخرین آمار اعلام شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون 956 هزار و 472 تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده 273 هزار و 419 بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون 110 هزار و 934 مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد 17 هزار و 283 بیمار مثبت شناسایی و در مجموع از ابتدا تاکنون، 290 هزار و 702 بیمار مبتلا به کووید 19 در استان فارس شناسایی شده است.

هم اکنون هزار و 90 نفر در بیمارستان‌های استان فارس بستری هستند که از این تعداد 135 بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش‌های ICU مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.در 24  ساعت گذشته 6 نفر دیگر در اثر این بیماری جان خود را از دست دادند که با این حساب مجموع جان باختگان ناشی از کووید 19 از ابتدای شیوع بیماری تاکنون به چهار هزار و 767 نفر رسیده است.خطر مواجهه با موج جدید کرونا در استان فارس در حالی به صورت جدی هشدار داده می‌شود که آمارها نشان از افزایش موارد ابتلا و بستری در بیمارستان‌های استان را دارد و در همین راستا رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دستور آماده‌باش کامل داد.

 "مهران" در وضعیت قرمز قرار گرفت
محمد کریمیان  در ایلام، با اشاره به اوج‌گیری مجدد کرونا در ایلام گفت: افزایش آمار مبتلایان به کرونا شهرستان مهران را در وضعیت قرمز قرار داده است.رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام افزود: شهرستان مهران با توجه به افزایش تعداد بستری‌های ناشی از کرونا از وضعیت نارنجی به قرمز تغییر یافت که می‌تواند زنگ خطری برای سایر شهرستان‌ها باشد.

وی بیان کرد: شهرستان‌های ایلام، آبدانان، مهران و چوار در وضعیت نارنجی قرار داشتند که بر اساس اعلام وزارت بهداشت، شهرستان مهران به قرمز تغییر یافت.وی افزود: وضعیت هر شهرستان با توجه به تعداد بستری‌ها تعیین می‌شود و چنانچه میزان بیماران افزایش یابد، سایر شهرستان‌ها نیز تغییر وضعیت خواهند شد.کریمیان میزان بستری‌های جدید مهران را 6 نفر اعلام کرد و گفت: همچنین از بستری‌های جدید 9 مورد مربوط به ایلام، پنج نفر دهلران، 2 نفر آبدانان، 2 نفر ایوان، یک نفر سیروان و یک نفر چرد اول است.

530 بیمار کرونایی در سومین روز تابستان در اصفهان شناسایی شدند
 آرش نجیمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به آمار بیماران جدید مبتلا به ویروس کرونا در 24 ساعت گذشته، اظهار داشت: در این بازه زمانی تعداد کل موارد نمونه‌گیری شده ویروس کرونا در استان 1842 نفر بودند که 530  بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان اصفهان به جز شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل شناسایی شدند.وی افزود: از این تعداد بیمار جدید مبتلا به کرونای شناسایی شده 173  نفر در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری شدند همچنین طی این  مدت 158  بیمار بهبود یافته از مراکز درمانی ترخیص شدند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر  866 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان به جز کاشان و آران و بیدگل بستری هستند، گفت: از این تعداد 155   بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری می‌شوند.وی آمار مرگ و میر بیماران مشکوک به کرونا طی 24 ساعت اخیر در استان اصفهان را 12 نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد 9 نفر فوت شده کرونا مثبت قطعی بوده است.

بستری بیش از 500 بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان کرمان
در هفته گذشته از 23 شهرستان استان کرمان، 3 شهرستان جنوبی رودبار، کهنوج و منوجان در وضعیت قرمز، 11 شهرستان بافت، بردسیر، سیرجان، شهربابک، جیرفت، رفسنجان، زرند، کرمان، بم و قلعه گنج در وضعیت نارنجی و 9 شهرستان ارزوئیه، رابر، ریگان، فهرج، نرماشیر، راور، فاریاب، کوهبنان و انار در وضعیت زرد کرونایی قرار داشتند که بنا بر اعلام مسئولان از فردا رنگ‌بندی شهرستان‌های استان تغییر کرده و از شنبه پنجم تیر در 5 شهرستان بم، رودبار جنوب، قلعه گنج، کرمان و منوجان وضعیت قرمز برقرار است.

مهدی شفیعی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا اظهار داشت: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان 507 مورد است.وی با بیان اینکه از این تعداد 274 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان بستری هستند افزود: 35 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 120 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 29 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 49 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به بستری 107 بیمار جدید قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان گفت: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در استان از ابتدای شیوع کووید 19، تاکنون به 22 هزار و 953 مورد رسیده است.وی به فوت 8 بیمار کرونایی دیگر در استان کرمان اشاره کرد و افزود: مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به 3 هزار و 65 نفر رسیده است.شفیعی تصریح کرد: دو استان همجوار ما یعنی هرمزگان و سیستان و بلوچستان در وضعیت نارنجی، قرمز و فوق قرمز قرار دارند و رفت و آمد و مراودات بین این دو استان با استان کرمان نگران کننده است.

افزایش شهرستان‌های قرمز استان بوشهر
 سعید کشمیری از روند صعودی مبتلایان به کرونا در شهرستان‌های استان خبر داد و اظهار داشت: با افزایش مبتلایان و بستری‌های کرونایی در مراکز درمانی استان بوشهر، فوتی‌ها هم روند صعودی گرفته که روز گذشته مرگ 6 نفر از کرونایی استان بوشهر ثبت شد.دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر افزود: متأسفانه آمار بالای فوت بیماران کرونایی در استان زنگ خطر محسوب می‌شود و نیاز جدی به رعایت پروتکل‌های بهداشتی دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از افزایش شهر‌های قرمز کرونایی خبر داد و بیان کرد: بر اساس آخرین رنگ‌بندی وزارت بهداشت، 60 درصد شهرستان‌های 10 گانه استان بوشهر در وضعیت قرمز و 40 درصد در شرایط نارنجی قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه 6 شهرستان استان بوشهر در شرایط قرمز کرونایی هستند گفت: تنگستان، عسلویه، کنگان، دشتستان، دشتی و شهرستان دیر از هفته آینده شرایط قرمز و شهرستان‌های گناوه، بوشهر، جم و دیلم در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارد.کشمیری از یکه‌تاز کرونا در استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: بر اساس نتیجه نمونه‌ها روز گذشته بیش از 400 بیمار کرونایی شناسایی شدند که برخی بستری و برخی هم در قرنطینه خانگی قرار گرفتند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر با بیان اینکه روز گذشته 110 بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بستری شدند گفت: از این تعداد بیمار، ابتلای 60 مورد به کرونا، قطعی است و اکنون 332 بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بستری هستند.رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، با اشاره به فوت یک‌هزار و 245 نفر به سبب ابتلا به کرونا در استان خاطر نشان کرد: اکنون 32 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه و از این مجموع موارد بستری در بخش‌های ویژه کرونایی، 13 نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از 50 هزار نفر در استان بوشهر به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند افزود: با توجه به اینکه ستاد ملی کرونا قبلاً نسبت به رنگ‌بندی‌ها محدودیت‌هایی را تعریف کرده، با تغییر رنگ شهرستان‌ها محدودیت‌های جدید هم اعمال می‌شود.

احتمال شیوع پیک پنجم کرونا در کاشان و آران و بیدگل
، ویروس کرونا در منطقه کاشان همچنان جولان می‌دهد به نحوی که به نظر می‌رسد بر اساس آمار و ارقام منطقه کاشان از نظر وضعیت کرونایی کاشان از وضعیت قرمز و پیک چهارم کرونا عبور کرده و وجود تعداد پایین بیماران بستری شده و مبتلایان گواه این مطلب است و خوشبختانه آران و بیدگل در وضعیت زرد قرار گرفت اما در این شرایط احتمال پیک پنجم متصور است.

مهدی دلاوری  در کاشان، با بیان اینکه طی 24 ساعت گذشته 12 بیمار جدید حاد تنفسی در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل بستری شدند، اظهار داشت: از این تعداد هفت بیمار در بیمارستان شهید بهشتی کاشان و پنج بیماری نیز در بیمارستان سیدالشهداء آران و بیدگل بستری شده است.معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان  با بیان اینکه بیماران بستری شده در کاشان حداقل 35 و حداکثر 66 سال سن دارند، افزود: در شهرستان آران و بیدگل نیز حداقل 40 و حداکثر 81 سال سن بیمار طی 24 ساعت گذشته در بیمارستان بستری شده است.
دلاوری با بیان اینکه تاکنون 86 بیمار حاد تنفسی در دو مرکز درمانی شهید بهشتی کاشان و سیدالشهداء آران و بیدگل بستری هستند، ابراز داشت: از این تعداد 70 بیمار در شهرستان کاشان و 16 بیمار نیز در شهرستان آران و بیدگل بستری تند.

وی از بستری شش بیمار حاد تنفسی در بخش مراقبت‌های ویژه در دو مرکز درمانی شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل بستری هستند، گفت: طی 24 ساعت گذشته خوشبختانه هیچ بیماری در شهرستان کاشان و آران و بیدگل بر اثر کرونا جان خود را از دست نداده است.دلاوری با بیان اینکه تعداد موارد مثبت جدید کرونا طی 24 ساعت گذشته در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل به 26 مورد می‌رسد، تصریح کرد: تعداد مراجعان به کلینیک‌های حاد تنفسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان طی 24 ساعت گذشته تعداد 112 بیمار به کلینیک حاد تنفسی مراجعه کرده و 978 نفر نیز در بخش بستری موقت پذیرش شدند که این موضوع بسیار نگران‌کننده است.
وی ضمن تأکید بر رعایت بیش از پیش پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی تأکید کرد: از تمامی شهروندان درخواست داریم پروتکل‌های بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند چراکه در صورت تداوم شرایط شاهد اوضاع بدتری خواهیم بود.

بستری 4 بیمار جدید مبتلا به کرونا در سمنان
 نوید دانایی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان پیرامون آخرین آمار شیوع بیماری کرونا ویروس بیان داشت: از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تاکنون28هزار و 173 مورد مثبت بیماری کرونا بر اساس معیارهای تشخیصی آزمایشگاهی PCR در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شناسایی شده اند.

وی تصریح کرد: در 24ساعت گذشته (از سوم الی چهارم تیر ماه سال جاری) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 4 بیمار مثبت جدید مبتلا به کووید19 در شهرستان تابعه دانشگاه و در مراکز درمانی بستری شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: بدین ترتیب مجموع بیماران بستری شده در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا ویروس تاکنون به 6هزار و 650 نفر رسیده است و 21 هزار و 523 بیمار نیز به صورت سرپایی شناسایی شدند.دانایی گفت: کل موارد بهبودی و ترخیص بیماران مبتلا به کووید19از ابتدای بروز و شیوع بیماری در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه به پنج هزار و 780 نفر رسید.

آمار بدحالان کرونایی قزوین به کمترین میزان در سال 1400 رسید
پیمان نامدار در قزوین از کاهش محسوس جمعیت بیماران بدحال کرونایی زیر دستگاه ونتیلاتور در بخش مراقبت‌های ویژه‌ خبر داد و اظهار داشت: طی شبانه‌روز اخیر فقط 15 بیمار بدحال کرونایی در بیمارستان‌های قزوین بستری بودند که این کمترین آمار در سال 1400 محسوب می‌شود و نسبت به روز قبل 17 درصد کاهش یافته است.

وی اضافه کرد: همچنین در 24 ساعت گذشته 137 بیمار کرونایی جدید در سطح استان شناسایی شدند که این آمار در مقایسه با روز قبل 16 درصد کاهش را نشان می‌دهد. ضمن اینکه در شبانه‌روز اخیر 2 بیمار ما به خاطر علایم شدید بیماری کووید جان خود را از دست دادند که این آمار نسبت به روز پیش ثابت مانده بود.سخنگوی ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان قزوین در ادامه از افزایش 40 درصدی میزان بهبودیافتگان کرونایی خبر داد و گفت: ظرف شبانه‌روز اخیر 48 بیمار کرونایی با علایم قطعی نقاهت از بیمارستان‌های استان ترخیص شدند که این آمار در قیاس با روز قبل 13 نفر بیشتر بود.

نامدار با اشاره به افزایش 17.5 درصدی بستری‌های روزانه کرونایی در استان قزوین ادامه داد: در 24 ساعت اخیر 46 بستری کرونایی جدید داشتیم که 6 نفر بیشتر از روز قبل بود و همه آمار یادشده سبب شد که تعداد کل بستری‌های کرونایی در بیمارستان‌های قزوین در مقایسه با روز گذشته 11 نفر کمتر شود و به 187 نفر برسد و امیدواریم این آمار زیر 200 نفر باقی بماند.وی یادآور شد: در ضمن از ابتدای بحران کرونای استان قزوین یعنی از فروردین 1399 تا امروز 1799 بیمار کرونایی در اثر ابتلا به ویروس منحوس فوت کرده‌اند. در ضمن 26 هزار و 58 نفر هم تاکنون بستری و از این میزان 21 هزار و 747 نفر بهبود قطعی یافته‌اند.
مرجع : تسنیم
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *

پربيننده‎ترين مطالب و خبرها